Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Askin01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Askin01

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
HER TÜRLÜ MARKA OLABİLİR
Herkese hayırlı günler.İstanbul bağcılarda ikamet etmekteyim .Evim eski ve yalıtım bulunmamaktadır.Yaz kış kullanabileceğim bir klima arayışım bulunmakta.Evimde oturma odası salon ve yatak odası yanyana bulunmaktadır.Güneş ön cepheden öğle sonuna kadar denk gelmektedir.1 adet çiftli cam bulunmaktadır.Evim giriş kat olduğu için salonda pencere yoktur.Yatak odasında pencere vardır ancak güneş almamaktadır.3 oda toplam 30 35 m2 civarına denk gelmektedir.3 Odayıda soğutmak gibi bir düşüncem mevcuttur. Konu ile ilgili her türlü fiyat performans ve uzun vadede sıkıntı yaratmayacak tüm önerilere açığım. @Adem Helvacı @Murat ALA @Murat AKAR şimdiden teşekkür ederim :)

@destekteknik sizin bölgeye yakın mı acaba arkadaşımız?
Koşulları zorlu olduğu için Xtreme öneresim var ama ne dersiniz?
bende aynı ürünü düşünmüştüm ama siz değerli hocalarımın tavsiyeleri daha iyi olur tabi ki bu gün sipariş vermeyi düşünüyorum aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz ikiside neredeyse aynı sanırım

Son düzenleme:
bende aynı ürünü düşünmüştüm ama siz değerli hocalarımın tavsiyeleri daha iyi olur tabi ki bu gün sipariş vermeyi düşünüyorum aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz ikiside neredeyse aynı sanırım

Az önceki soruya şöyle cevap vereyim
brezeless klima benimde var bayiide yatıyor daha takacak yer bulupta takmak nasip olmadı 😅
Brezeless tam bir keyif kliması gibi birşey aslında tamamen kullanım yapılacak odaya bağlı olarak sizin koşullara ayak uydurabilecek güçlü bir ürün hocam.

Kışında kullanım yapacaksınız sanırım sizi kışında üzecegini zannetmiyorum ama işte fiyat açısından pahalı bir ürün aradaki farka değer mi kıyaslama yapmak lazım.

Sizin şartlar tamda benim ki gibi ev giriş kat eski yalıtım yok vs tek fark benim alan 20m2 tek oda hali hazırda ben easy pro kullanıyorum kışın beni üzmedi fazla bile geliyor

@Adem Helvacı abi ne dersin xreme modeli kardeşimize yeterli mi sence yalıtım yok alan 35 m2 İstanbul'da da aşırı xrem bir soğuk olmaz sanki :alala

brezeless klima benimde var bayiide yatıyor daha takacak yer bulupta takmak nasip olmadı 😅
Brezeless tam bir keyif kliması gibi birşey aslında tamamen kullanım yapılacak odaya bağlı olarak sizin koşullara ayak uydurabilecek güçlü bir ürün hocam.

Kışında kullanım yapacaksınız sanırım sizi kışında üzecegini zannetmiyorum ama işte fiyat açısından pahalı bir ürün aradaki farka değer mi kıyaslama yapmak lazım.

Sizin şartlar tamda benim ki gibi ev giriş kat eski yalıtım yok vs tek fark benim alan 20m2 tek oda hali hazırda ben easy pro kullanıyorum kışın beni üzmedi fazla bile geliyor

@Adem Helvacı abi ne dersin xreme modeli kardeşimize yeterli mi sence yalıtım yok alan 35 m2 İstanbul'da da aşırı xrem bir soğuk olmaz sanki :alala
easy pro almaya gerek var mı hocam brezeless yeter mi sadece bir sitede buldum en uygun fiyata resmi site mi anlam veremedim ek olarak önermiş olduğunuz modeli link olarak atarsanız çok memnun olurum .Aşağıda ki site resmi sitemidir ?

Abi 35m2 kısmı 12 lik xtreme için sıkıntı, izolasyon konusu da malumun önemli, klima velev ki yetti diyelim de ekonomi yapmayı başaramaz.

easy pro almaya gerek var mı hocam brezeless yeter mi sadece bir sitede buldum en uygun fiyata resmi site mi anlam veremedim ek olarak önermiş olduğunuz modeli link olarak atarsanız çok memnun olurum .Aşağıda ki site resmi sitemidir ?
Bu siteyi herkes resmi site zannediyor olsa da değil.
midea,com mideaturkiye,com vs şeklinde olur ve var ama Türkiyede resmi olarak bulunmadıkları için (Şimdilik) siteyi de kimseye vermiyor Çinli agalar :D

Bu site aslında Midea klimaların resmi distribütörü olan FG Europe şirketinin bir bayisi, yani size sattığı klimayı Çin den kendisi getirtmiyor zaten o da gidip FG den satın alıyor :D

Kendisini Midea Türkiye gibi pazarlamayı sevior ve başarıyor da aslında ancak işin aslı öyle değil.
Yine de resmi satıcıdır o kısımda sorun yok :ok

Tüm modelleri inceleme yapabilirsiniz
Mesajlar öyle karıştıki 😅
35 m2 net alana yalıtım olmadığı için 12btu midea ekonomi yapamaz dedi adem abi buda size sıkıntı yaratır hocam
18 btu da güçlü gelirse oda sıkıntı yaratabilir ben en iyisi öneriyi @Adem Helvacı abime bırakayım 🙏

Bu siteyi herkes resmi site zannediyor olsa da değil.
midea,com mideaturkiye,com vs şeklinde olur ve var ama Türkiyede resmi olarak bulunmadıkları için (Şimdilik) siteyi de kimseye vermiyor Çinli agalar :D

Bu site aslında Midea klimaların resmi distribütörü olan FG Europe şirketinin bir bayisi, yani size sattığı klimayı Çin den kendisi getirtmiyor zaten o da gidip FG den satın alıyor :D

Kendisini Midea Türkiye gibi pazarlamayı sevior ve başarıyor da aslında ancak işin aslı öyle değil.
Yine de resmi satıcıdır o kısımda sorun yok :ok
Gidip yerinden alayım dedim bahsi geçen adresi google maps de arattığımda belirtilen alanda birşey göremedim açıkçası mail order ile ödeme almaları tuhaf geldi resmi bir bayi olsada değişik geliyor bana pek güvenemedim ancak bu ürün başka bir yerde bu fiyata yok bu xtreme brezeless ve easy pro bu 3 üründen birini alacağım ancak easy sadece burada var almamı tavsiye edermisiniz yoksa hepsiburada üzerinden mi alım yapmak mantıklı olur oradada xtreme yada brezeless alabilirim ?

Gidip yerinden alayım dedim bahsi geçen adresi google maps de arattığımda belirtilen alanda birşey göremedim açıkçası mail order ile ödeme almaları tuhaf geldi resmi bir bayi olsada değişik geliyor bana pek güvenemedim ancak bu ürün başka bir yerde bu fiyata yok bu xtreme brezeless ve easy pro bu 3 üründen birini alacağım ancak easy sadece burada var almamı tavsiye edermisiniz yoksa hepsiburada üzerinden mi alım yapmak mantıklı olur oradada xtreme yada brezeless alabilirim ?
Tam ilçeniz nedir sizin?

+90 535 387 7229 numaradan İsamil Bey'e ulaşın lütfen.
Ben şimdi görüştüm, aramanızı bekliyor.
Sizin koşullara göre Xtreme ile bu işi çözeceğiz :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri