Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Askin01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Askin01

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
HER TÜRLÜ MARKA OLABİLİR
Herkese hayırlı günler.İstanbul bağcılarda ikamet etmekteyim .Evim eski ve yalıtım bulunmamaktadır.Yaz kış kullanabileceğim bir klima arayışım bulunmakta.Evimde oturma odası salon ve yatak odası yanyana bulunmaktadır.Güneş ön cepheden öğle sonuna kadar denk gelmektedir.1 adet çiftli cam bulunmaktadır.Evim giriş kat olduğu için salonda pencere yoktur.Yatak odasında pencere vardır ancak güneş almamaktadır.3 oda toplam 30 35 m2 civarına denk gelmektedir.3 Odayıda soğutmak gibi bir düşüncem mevcuttur. Konu ile ilgili her türlü fiyat performans ve uzun vadede sıkıntı yaratmayacak tüm önerilere açığım. @Adem Helvacı @Murat ALA @Murat AKAR şimdiden teşekkür ederim :)

Çok iyi olur dönüşleriizi beklyiroum hatta münkinse numaraları varsa daha kolay ulaşım olur
Abi senin konuyu yeni başlık olarak farklı isimle taşıdım ki bölge belli olsun.
Bu konu başlığındaki dpostumuz ürün satın alırsa başlığı değiştirdiğimde okuyanlar için yanıltıcı olmasın istedim :D

Adem bey, bende referansınızı kullanarak arayabilirmiyim xtreme almayı planlıyorum fiyat uyuşmazlıkları yaşadım. Belki makul bir fiyat alırım veya forum indirimi alırız (=
Tesadüf şimdi diğer başlıkta size cevap yazmıştım.

Tabi ki arayın lütfen, diğer mesajımda da belirttim genelde pek istekli değiller fakat paranın yüzü sıcaktır malum.

Selamımı iletin, yardımcı olmalarını rica ettiğimi söyleyin. Durup dururken Kaira Airfel müşterisi olmanızın önüne geçebilecek bir formül bulmalarını rica ettiğimi söyleyin hatta bu mesajımı kendilerine de okuyabilirsiniz :ok

Tesadüf şimdi diğer başlıkta size cevap yazmıştım.

Tabi ki arayın lütfen, diğer mesajımda da belirttim genelde pek istekli değiller fakat paranın yüzü sıcaktır malum.

Selamımı iletin, yardımcı olmalarını rica ettiğimi söyleyin. Durup dururken Kaira Airfel müşterisi olmanızın önüne geçebilecek bir formül bulmalarını rica ettiğimi söyleyin hatta bu mesajımı kendilerine de okuyabilirsiniz :ok
Ben izniniz olmadan haraket etmek istedim. Tekrar teşekkürler. Antalya'da bir arkadaş güzel maliyetle işini çözmüştü umarım bizede nasip olur.

Hadi hayırlısı bakalım gönlünce olsun kardeşim 🙋
hocam çok teşekkür ederim ilginize ve alakanıza dün satın aldım bu gün bir aksilik olmazsa kurulum yapılacak inşallah
Hadi gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Ne satın aldınız? Başlığa ekleyelim :)
Hocam xtreme eco aldım .Bu gün montajı yapıldı.Vakum işlemi dahil herşeyi yapıldı.Servisteki arkadaş gerçekten iyiydi sağolsun .Ancak ben salona taktırmak istediğimde garanti şartlarının geçersiz olabileceğini söyledi.Ben salona taktırıp eşit bir dağılım yapmak istemiştim.Hol diye geçtiği için garantide sorun yaratabileceğini beyan etti.Bu tarz bir durum söz konusumudur acaba ?

hocam çok teşekkür ederim ilginize ve alakanıza dün satın aldım bu gün bir aksilik olmazsa kurulum yapılacak inşallah

Hocam xtreme eco aldım .Bu gün montajı yapıldı.Vakum işlemi dahil herşeyi yapıldı.Servisteki arkadaş gerçekten iyiydi sağolsun .Ancak ben salona taktırmak istediğimde garanti şartlarının geçersiz olabileceğini söyledi.Ben salona taktırıp eşit bir dağılım yapmak istemiştim.Hol diye geçtiği için garantide sorun yaratabileceğini beyan etti.Bu tarz bir durum söz konusumudur acaba ?
Ne alaka yahu. İstersem tuvalete kurdururum :haha

Ne alaka yahu. İstersem tuvalete kurdururum :haha
gelen arkadaş böyle dediği için spor oturma odasına kurdu orasıda çok küçük bir alan olduğu için tamamen oranın sıcaklıgına göre ayarlıyor sanırım klima kendini eşit dağılım yaptığını sanmıyorum.Tekrar çağırıp salona aldırabilirmiyim ki

Arkadaş bu servislerden çektiği nedir vatandaşın
Onu siz nereye isterseniz oraya kurmak zorundadır kurulmayacak yer olur anlarım da garanti ne alakaysa😔
Yerini değiştirmek isterseniz tabiki değişim yapabilirsiniz ama tekrardan vakum yapmak zorunda bunu unutmayalım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri