Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sametgezginci

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Öneri
İyi forumlar öncellikle. Forumu daha yeni keşfettim ve hoşuma gittiği için katıldım. Hepinize iyi günler dilerim. Konuya gelelim. Klimalar hakkında neredeyse hiç bilgim yok diyebilirim. Forumdaki arkadaşların yorumlarını okudum biraz, tecrübe sahibi insanların bir arada olup fikir alışverişi yapılması çok hoşuma gitti. 20 mt2lik bir odaya klima arayışındayım. Sessiz bir klima ilk tercihim. Genellikle soğutma için kullanacağım ancak ısıtması da orta düzeyde olursa sevinirim. Max bütçem 30 bin tl.
Önerilerizi bekliyorum.

İyi forumlar öncellikle. Forumu daha yeni keşfettim ve hoşuma gittiği için katıldım. Hepinize iyi günler dilerim. Konuya gelelim. Klimalar hakkında neredeyse hiç bilgim yok diyebilirim. Forumdaki arkadaşların yorumlarını okudum biraz, tecrübe sahibi insanların bir arada olup fikir alışverişi yapılması çok hoşuma gitti. 20 mt2lik bir odaya klima arayışındayım. Sessiz bir klima ilk tercihim. Genellikle soğutma için kullanacağım ancak ısıtması da orta düzeyde olursa sevinirim. Max bütçem 30 bin tl.
Önerilerizi bekliyorum.
Bütçe ve konfor odaklı soğutma düşünüyorsunuz. Pekala konum (il/ilçe) kurulumu istediğiniz odanın özellikleri konut yalıtımı veya pencere durumları hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Bütçe ve konfor odaklı soğutma düşünüyorsunuz. Pekala konum (il/ilçe) kurulumu istediğiniz odanın özellikleri konut yalıtımı veya pencere durumları hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Aydın/nazilli de yaşıyorum. konutun yalıtımı gayet iyi. yakın zamanda dış yalıtım yapıldı.
pencereler pimapen.

20 metrekare odaya 9luk klima ideal.. Nazilli bildiğim kadarıyla epey sıcak boğucu yaz aylarında. 12lik olsa çok mu olur? Ona karar veremedim. Bütçe güzel. 9luk olsa midea xtreme save konfor ve sağlamlık olarak gayet iyi.
@Ali Kemal Eyvaz Japon Fujitsu kullanıyordu.

Sigma comfort veya sigma plusta güzel seçenek.

Çatır çatır soğusun oda bütçeyi zorlamadan WiFi özelliğide olsun fiyat performans ürünü kaira yine alternatif bildiğimiz ürünler 😊

20 metrekare odaya 9luk klima ideal.. Nazilli bildiğim kadarıyla epey sıcak boğucu yaz aylarında. 12lik olsa çok mu olur? Ona karar veremedim. Bütçe güzel. 9luk olsa midea xtreme save konfor ve sağlamlık olarak gayet iyi.
@Ali Kemal Eyvaz Japon Fujitsu kullanıyordu.

Sigma comfort veya sigma plusta güzel seçenek.

Çatır çatır soğusun oda bütçeyi zorlamadan WiFi özelliğide olsun fiyat performans ürünü kaira yine alternatif bildiğimiz ürünler 😊
Olur da Midea tercih edilecek olursa Nazilli'de Abdullah usta iyi iş çıkartan bayilerden birisidir. 👍💜

Hocalarım önerileriniz için sağolun. Bilmedigimden soruyorum bu markalar iyi midir? Daha önce hiç duymadım isimlerini.
Gree ve Midea, dünyaya klima üreten en büyük iki üreticidir

Midea fabrikaları, sizin Bosch zannedip aldığınız klimalar dahil olmak üzere 18 markaya klima üretiyor 🤩

Gree desen ona keza.

Daikin gibi vir marka, güvenmediği ve sorunlu malları kendi adını lekeleyecek şekilde satar ve servsini yollar mı hiç 👍

Kaira ve Airfel markaları da, dayrelax ve daylux gibi yine midea üretimidir.

Olefini klimaların Gree
Sigma klimaların Haier üretimi olduğu gibi 💙

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri