Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima seçmek hiç bu kadar zor olmamıştı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Müşteri

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
Kalra
Kod:
Merhabalar değerli hocalarım
Klima seçmek çok zormuş gerçekten
Geçenlerde bir markette klima broşür ilanı gördüm. Yeni çocuk olduğu için almaya karar verdim.
Almadan Araştırma yapmak istedim. Forumda klima ile ilgili bütün yazılanları okudum. Artık bilgi sahibiyim(Vakum montaj vs)
Baktığım klimalar
Tcl Elite
Tcl pro
Kaira
Airfel
Bosch
Gree
Midea
Gönlüm Midea istiyor ama pahalı
Ekonomik sağlam  4 yön özellikli bir klima tavsiyesi istiyorum.
Kaira çok yakınım ama çok, sağlam değil gibi geliyor.
Yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar, öncelikle foruma hoş geldiniz. BTU hesabı yapabilmemiz için koşullarınızı belirtebilir misiniz? İl bilgisi, oda metrekaresi, tavan yüksekliği, pencere ölçüleri ve tek - çift cam durumu, cepheler, yalıtım durumu, kat bilgisi (zemin - ara - çatı) gibi detaylar.

Merhabalar, öncelikle foruma hoş geldiniz. BTU hesabı yapabilmemiz için koşullarınızı belirtebilir misiniz? İl bilgisi, oda metrekaresi, tavan yüksekliği, pencere ölçüleri ve tek - çift cam durumu, cepheler, yalıtım durumu, kat bilgisi (zemin - ara - çatı) gibi detaylar.
Hoşbulduk
İstanbul
18 m2
2.50 tavan yüksekliği
Tek cam 150*150 cm pencere
Güney cephe
Yalıtım var
Ara kat

Kapı açık kalsa bütün ev serinler 12000 btu olmaz mı
Tek noktadan iklimlendirme yapmaya çalışmak önerilen bir yöntem değil. Özellikle yatak odası gibi bir yerde bunu yaparsanız sonuç felaket olur. Yatak odası buz gibi olurken diğer odalar anca serin - ılık olur. Aynı zamanda, siz uyumaya çalışırken başınızın ucunda sürekli bir uğultu olur ve bu ses yüzünden muhtemelen çok rahatsız olursunuz. En önemlisi de mahremiyet problemi. Evde kimse yokken bu yöntemi uygulayabilirsiniz ama misafir geldiği zaman kapı açık yatmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Bunların dışında, cihazın elektrik tüketimi de ciddi anlamda artacaktır. Bu yöntemin yerine, en çok kullandığınız iki odaya ayrı ayrı klima taktırmanızı ve bu şekilde iklimlendirme yapmanızı tavsiye ederim.

Bosch wifi yok
Rota diğerlerinden pahalı neden
Wi-Fi özelliği aranıyorsa Kaira'ya bakabilirsiniz. Rota markası için de çevrenizdeki bayilerden fiyat almanızı öneririm.

Tek noktadan iklimlendirme yapmaya çalışmak önerilen bir yöntem değil. Özellikle yatak odası gibi bir yerde bunu yaparsanız sonuç felaket olur. Yatak odası buz gibi olurken diğer odalar anca serin - ılık olur. Aynı zamanda, siz uyumaya çalışırken başınızın ucunda sürekli bir uğultu olur ve bu ses yüzünden muhtemelen çok rahatsız olursunuz. En önemlisi de mahremiyet problemi. Evde kimse yokken bu yöntemi uygulayabilirsiniz ama misafir geldiği zaman kapı açık yatmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Bunların dışında, cihazın elektrik tüketimi de ciddi anlamda artacaktır. Bu yöntemin yerine, en çok kullandığınız iki odaya ayrı ayrı klima taktırmanızı ve bu şekilde iklimlendirme yapmanızı tavsiye ederim.

Wi-Fi özelliği aranıyorsa Kaira'ya bakabilirsiniz. Rota markası için de çevrenizdeki bayilerden fiyat almanızı öneririm.
Kaira alsam tanıdık servis var mı acaba İstanbul bağcılar bölgesi için

Daikin servislerinden hizmet alırsınız. Hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değiştiği için net bir şey söylemek zor. Çevrenizdeki servislerin yorumlarına bakarak fikir yürütebilirsiniz belki.
Kaira aldım daikin servis hakkında da olumsuz yorumlar okudum.
Tcl almayı düşünüyordum ama servis hakkında daha fazla olumsuz yorum vardı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri