Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Klima sık sık duruyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
karşı duvar çok yakın olduğu için bu sorunu yaşıyorsunuz muhtemelen. iç flapların yönünü diğer cepheye doğru çevirin elinizle (sağ sol ayarından bahsediyorum) Klimanızda bu ayar zaten manueldir. bu şekilde sorununuz bir nebze çözülür. Ayrıyetten filtreler temiz değilse temizleyip gözlemleyin. filtrelerin altında bir sensör bulunur yuvasından çıkarıp resimdeki gibi havada bırakın ve deneyimleyin.

IMG_20250411_012427.webp

karşı duvar çok yakın olduğu için bu sorunu yaşıyorsunuz muhtemelen. iç flapların yönünü diğer cepheye doğru çevirin elinizle (sağ sol ayarından bahsediyorum) Klimanızda bu ayar zaten manueldir. bu şekilde sorununuz bir nebze çözülür. Ayrıyetten filtreler temiz değilse temizleyip gözlemleyin. filtrelerin altında bir sensör bulunur yuvasından çıkarıp resimdeki gibi havada bırakın ve deneyimleyin.

Ekli dosyayı görüntüle 25186
Karşı duvar etkisi olsa yüksek fanda da sık termostat yapmaz mıydı? Hatta yüksek fanda en sık termostatı yapardı gibi geliyor bana. Saatlerce çalışıyormuş yüksekte. Ama flapi sağa ayarlamak belki işe yarar.

Karşı duvar etkisi olsa yüksek fanda da sık termostat yapmaz mıydı? Hatta yüksek fanda en sık termostatı yapardı gibi geliyor bana. Saatlerce çalışıyormuş yüksekte. Ama flapi sağa ayarlamak belki işe yarar.
İç flap en sağa ayarlı zaten. Odanın kapısı daima açık.

Boru mesafesinden dolayı ve görüntü açısından böyle bir montaj oldu. Direkt perdeliklerin altına koyma düşüncemiz oldu ancak perdeyi engelleyeceğinden ve görüntüyü etkileyeceğinden dolayı büyük duvara koyduk. Bu sefer duvarın ortasına koysak boru çok açıkta kalacak garip bir görüntü olacaktı. Aslında fan hızında ben de aynı şeyi düşündüm. O zaman bu durumda klimalık bir durum yok gibi görünüyor.
Klimalık şöyle durum var ;

İç ünite yer değişmesi lazım yoksa böyle çalıcak

Bir de sicaklik yukselterek deneyin bakalim nolcek. Zaten durmasini pek istemiyoruz. 28-30 c düşük fanlarda napiyor bir denemis olursunuz. Sozin ev de sicak evlerdenmis. Biz dogalgazla 21 i bulucaz diye 2400 tl fatura oduyoz:) titanic zaten bizim eve çarptı oyle batti mk.

Bir de sicaklik yukselterek deneyin bakalim nolcek. Zaten durmasini pek istemiyoruz. 28-30 c düşük fanlarda napiyor bir denemis olursunuz. Sozin ev de sicak evlerdenmis. Biz dogalgazla 21 i bulucaz diye 2400 tl fatura oduyoz:) titanic zaten bizim eve çarptı oyle batti mk.
Kaç m?

Bugün akşama doğru oda sıcaklığı 20.5 dereceyken, oda kapısı açık şekilde klimayı 24 derecede orta fan ayarında başlattım. Ancak yaklaşık 10 dakika sonra durdu. Oda sıcaklığı aynı seviyelerdeydi. Klimada bir durum mu var?

Bugün akşama doğru oda sıcaklığı 20.5 dereceyken, oda kapısı açık şekilde klimayı 24 derecede orta fan ayarında başlattım. Ancak yaklaşık 10 dakika sonra durdu. Oda sıcaklığı aynı seviyelerdeydi. Klimada bir durum mu var?
uygulamadan bakın evi kaç derece gösteriyor. setin 3 derece üstünde gösteriyorsa (27) kendini durdurur normaldir. üstte bahsettiğim görseldeki gibi klimanın boru sensörünü plastikten dışarı çıkarın sorununuz çözülecek. Eğer wifi yoksa led tuşuna 6 saniye basılı tutunca emiş derecesini klima üstünde görebiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.

uygulamadan bakın evi kaç derece gösteriyor. setin 3 derece üstünde gösteriyorsa (27) kendini durdurur normaldir. üstte bahsettiğim görseldeki gibi klimanın boru sensörünü plastikten dışarı çıkarın sorununuz çözülecek. Eğer wifi yoksa led tuşuna 6 saniye basılı tutunca emiş derecesini klima üstünde görebiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.
Wifi var hangi uygulamadan bakıcaz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri