- Bütçe
- 26000
- Marka Model Bilgisi
- Dijitsu, FujiPlus, Altus, Dijitech veya Teka
Kullanılacak Yerin Alan (m2): 20
Kullanılacak Yerin Yüksekliği:2.50
Bölge/Şehir/İlçe:İstanbul
Kullanılacak yer Güney
Zemin/Ara kat/Çatı kat: 8 Kat Ara Kat
Ev /İş yeri: Ev
Kişi Sayısı: 2
Ekstra Isı kaynağı: Kombi Doğal Gaz
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:
Tahmini Bütçe: 24.000
Düşünülen Klima Modeli: Dijitsu, FujiPlus, Altus, Dijitech, Teka vb
Marka Takıntım yok dış cephe yalıtım var. Daha öncede siz değerli forum üyelerimiz ve @Adem Helvacı hocam sayesinde Kaira 18.000 klima taktırdım salonuma şahane oldu. Yıllardır ısınma ve Soğutma konusunda çok başarılı. Bu sefer alacağım klimayı odaya taktıracağım. Oda Güney Cephede. Dış cephe mantolama var. Odada Masaüstü Bilgisayar var ve güneş ile birlikte oda acayip ısınmakta. Aslında bu odaya 9000 BTU da yeter ama fiyat farkı yok denecek kadar az. Bu aşağıdaki markalar ile ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı fiyat farkı fazla olmayacak şekilde başka marka önerilerinizi merak ediyorum.
Siz değerli forum üyeleri yorumlarınız benim için çok kıymetli teşekkür ediyorum.
Kullanılacak Yerin Yüksekliği:2.50
Bölge/Şehir/İlçe:İstanbul
Kullanılacak yer Güney
Zemin/Ara kat/Çatı kat: 8 Kat Ara Kat
Ev /İş yeri: Ev
Kişi Sayısı: 2
Ekstra Isı kaynağı: Kombi Doğal Gaz
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:
Tahmini Bütçe: 24.000
Düşünülen Klima Modeli: Dijitsu, FujiPlus, Altus, Dijitech, Teka vb
Marka Takıntım yok dış cephe yalıtım var. Daha öncede siz değerli forum üyelerimiz ve @Adem Helvacı hocam sayesinde Kaira 18.000 klima taktırdım salonuma şahane oldu. Yıllardır ısınma ve Soğutma konusunda çok başarılı. Bu sefer alacağım klimayı odaya taktıracağım. Oda Güney Cephede. Dış cephe mantolama var. Odada Masaüstü Bilgisayar var ve güneş ile birlikte oda acayip ısınmakta. Aslında bu odaya 9000 BTU da yeter ama fiyat farkı yok denecek kadar az. Bu aşağıdaki markalar ile ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı fiyat farkı fazla olmayacak şekilde başka marka önerilerinizi merak ediyorum.
- Altus alk 1270 duvar tipi klima (12.000)
- Dijitsu tornado 12 duvar tipi klima (12.000 btu)
- Dijitsu djt 12000 btu a++ inverter klima
- Dijitech air cool wi-fi cw 12000 btu duvar tipi split klima
- Fujiplus hiro 12 duvar tipi klima (12.000 btu)
- Fujıplus fp-12hrb/25 - 12hrbd/25 12000 btu siyah duvar tipi ınverter klima wifi bağlantılı
- Teka acı 112 12000 btu duvar tipi klima
Siz değerli forum üyeleri yorumlarınız benim için çok kıymetli teşekkür ediyorum.