Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Antalya Klima Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recep07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Recep07

Yeni Üye
Yeni Üye
Adem bey ve ekibi merhabalar, Antalya için 2 adet klima tavsiyesi istiyorum mümkünse. Evim güney cephe, salon 20m2 ve oda 15m2. Yazın hiç durmadan çalışacak, beni uzmeyecek. Tanıdığınız veya çalıştığınız firma varsa irtibata geçebilirim. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler

Harika, hemen bir yukarıda yazdığım mesajdaki numarayı arayıp siz de aynı isimleri belirtin ve lütfen siz de teklifinizi gelin buraya yazın değerlendirelim :ok

Sonra özellikle bölge itibarıyla neden bu firmaya yönlendirdiğimi de burada konuşuruz :ok
Adem bey merhaba. Antalya için fiyat aldım, rota seal 12000 btu 30 bin TL, Midea xtreme save 12000 btu 30 bin TL. İkisi de aynı fiyat, hangisini tercih etmeliyim? Sizin tavsiyeniz nedir ? Teşekkürler

Adem bey merhaba. Antalya için fiyat aldım, rota seal 12000 btu 30 bin TL, Midea xtreme save 12000 btu 30 bin TL. İkisi de aynı fiyat, hangisini tercih etmeliyim? Sizin tavsiyeniz nedir ? Teşekkürler
Bakır boru ve montaj dahilse kesinlikle Midea Xtreme Save derim. Performans ve verimlilik olarak Rota Seal modeline göre daha iyi bir cihaz.

Bakır boru ve montaj dahilse kesinlikle Midea Xtreme Save derim. Performans ve verimlilik olarak Rota Seal modeline göre daha iyi bir cihaz.
Evet montaj dahil iki klima için. Montaj yapacak olan servislerin İkisi de bakır boru kullanıyor. Kararsız kaldım o yüzden sorayım dedim. Teşekkür ederim yorumunuz için. Siz Midea diyorsunuz yani ?

Evet montaj dahil iki klima için. Montaj yapacak olan servislerin İkisi de bakır boru kullanıyor. Kararsız kaldım o yüzden sorayım dedim. Teşekkür ederim yorumunuz için. Siz Midea diyorsunuz yani ?
Net olarak Midea. Yalnız uyarmak istediğim bir husus var. Klimayı alacağınız bayiyi iyice araştırın ve kuruluma geldiklerinde de mutlaka vakum yapılmasını istediğinizi belirtin. Vakumsuz montajı kesinlikle kabul etmeyin.

Net olarak Midea. Yalnız uyarmak istediğim bir husus var. Klimayı alacağınız bayiyi iyice araştırın ve kuruluma geldiklerinde de mutlaka vakum yapılmasını istediğinizi belirtin. Vakumsuz montajı kesinlikle kabul etmeyin.
Anladım hocam. Peki sizin bildiğiniz duyduğunuz iyi bir Midea bayisi var mı Antalya’da ? İyi derken sizin söylediğiniz şartlara uyan. Teşekkür ederim tekrar

Anladım hocam. Peki sizin bildiğiniz duyduğunuz iyi bir Midea bayisi var mı Antalya’da ? İyi derken sizin söylediğiniz şartlara uyan. Teşekkür ederim tekrar
Geçtiğimiz haftalarda Manavgat tarafındaki bir bayiden satın alım yapan ve montaj sürecinden de memnun olan bir üyemiz vardı. Siz hangi bölgede oturuyorsunuz bilmiyorum ama aşağıdaki bağlantıdan yetkili satış bayilerine bakabilirsiniz. Size yakın olan ve müşteri memnuniyeti iyi olan bayilerin birinden alışveriş yapabilirsiniz. Yine @Adem Helvacı Hoca'mın da önerdiği bir bayi varsa yardımcı olacaktır :

https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/satis/07

Midea Xtreme Save 12000btu montaj dahil anahtar teslim fiyat ise elbette tercih edilmesi gereken o olur. :ok

+90 538 211 36 49 bu numara Antalya Yetkili Midea Bayisi Hüseyin Yörük kardeşimizin numarasıdır. Arayıp selamımı iletin yardımcı olur mutlaka.

Merhaba. Sakarya ili Hendek ilçesinde ikamet etmekteyim. Dün akşam Adem Bey'den öneriler aldım. Fakat kafamda iki soru oluştu. Öncelikle klimanın takılacağı oda özeliklerini belirtmem gerekli.

Evimiz güney cephe. Sabahtan güneş almaya başlıyor ve öğlen 1 buçuk 2 ye doğru güneş gidiyor. Sitede yaşadığım için evin tüm odaları güneye bakıyor. Sadece hol ve banyo güneş görmüyor. Klimayı taktırmak istediğim salonda iki büyük fransız cam var. Güneş sürekli oradan da geliyor. Salonun27 m2 ve 2.75 metre de tavan yüksekliğimiz var. Evde 4 kişiyiz. İki yetişkin ve iki çocuk. Klimayı ısıtma amaçlı değil soğutma amaçlı kullanmak istiyoruz.

1. Soru: 12 000 btu mu yoksa 18 000 btu mu almam gerekir? Komşularımın çoğu 18 000 almış. Kafam takıldı.

2. Soru: Adem bey'in önerilerinden sonra aklımda airfel ve midea extreme save var. Hangisini seçmeliyim?

12 000 lik Airfel klimalar ortalama 25 000 civarında. 12 000 lik Midea extreme save klimalar ortalama 32 000 -35 000 civarında

18 000 lik Airfel klimalar ortalama 38 000 - 40 000 civarında . 18 000 lik midea extreme save klimalar ortalama 53 000 - 57 000 civarında.
Bölgenizde 27 M2 alan için 12000 BTU yeterli. Xtrem algoritma malzeme kalitesi yakıt tüketimi konusunda daha iyi aralarındaki farkı ödemeye değer diye düşünüyorum. Bütçe sizi zorluyorsa Airfel de beklentileri karşılayacak bir klima diyebiliriz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri