- Bütçe
- Bütçem kesin olmamala 40-45 en fazla bu rakamlar bile çok geliyor.
- Marka Model Bilgisi
- Midea, airfel,vs.
Merhabalar Adem bey. Osmaniye Kadirlide ikamet ediyorum. Evimiz müstakil 2 katlı. Alt kat salon için klima alacağım inşallah. Yazları malum çukurova bölgesi çok sıcak oluyor. Oda ölçüleri 5.75 uzunluk, 3.15 genişlik, 2.80 yükseklik. Evin güney cephesinde 3 katlı bitişik bina var, alt kat olduğu için de öğle saatlerine kadar serin oluyor. Fakat 1-2 gibi güneş dönmeye başlayınca pencereden içeriye tamamen güneş alıyor ve salon aşırı sıcak oluyor.
Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini tercih etmeliyim?
Önerebileceğiniz klimaların modelleriyle birlikte paylaşırsanız çok iyi olur. Ve lütfen elektirik tüketimi düşük olsun, yüksek elektirik faturaları ödeyecek bütçemiz yok malesef. Almışken iyi bir cihaz tüketimi az olan bir ürün rica ediyorum sizlerden. Şimdiden teşekkür ederim
Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini tercih etmeliyim?
Önerebileceğiniz klimaların modelleriyle birlikte paylaşırsanız çok iyi olur. Ve lütfen elektirik tüketimi düşük olsun, yüksek elektirik faturaları ödeyecek bütçemiz yok malesef. Almışken iyi bir cihaz tüketimi az olan bir ürün rica ediyorum sizlerden. Şimdiden teşekkür ederim