- Bütçe
- 25,000-30,000
- Marka Model Bilgisi
- Midea,Airfel,Bosch,LG,Baymak,Samsung,Arçelik,SEG,Vestel,Beko, vb.
Herkese iyi forumlar dilerim, bu forumu yeni keşfetmiş olmanın mutluluğu ve bu zamana kadar keşfetmemiş olmamın burukluğu ile ilk sorumu soruyorum sizlere konu hakkında bilgili üstatlarımızı etiketleyerek onların fikirlerini öğrenmeme yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Soruma yeni evlendiğimi ve bu dönemde evlenmenin bel büken maddi zorluklarımı belirterek başlamak istiyorum ki tavsiyelerinizin ne kadar kritik olduğuna dikkat çekelim
Kiracı olduğum 2+1 yaklaşık 100-120m2 evde 25 m2 ama 3.2m tavan yüksekliği olan salona bir adet klima satın almak istiyorum.
Balıkesir Edremit’te yaşıyorum. Salonun bir yüzünde balkona açılan boydan bir cam kapı mevcut ve arkasında cam balkon mevcut.
Bu özellikteki bir ev için 12,000BTU bir klima düşündüm.
Klima yalnızca soğutma için kullanılacak çünkü doğalgazlı bir evdeyiz.
Bana bu salonda kullanabileceğim en F/P klima tavsiyesinde bulunabilecek tüm forum kullanıcılarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Bütçem 25,000TL olarak düşünmüştüm ama kesinlikle bunu almalısın dediğiniz ürünlerde esneyebilirim.
Soruma yeni evlendiğimi ve bu dönemde evlenmenin bel büken maddi zorluklarımı belirterek başlamak istiyorum ki tavsiyelerinizin ne kadar kritik olduğuna dikkat çekelim

Kiracı olduğum 2+1 yaklaşık 100-120m2 evde 25 m2 ama 3.2m tavan yüksekliği olan salona bir adet klima satın almak istiyorum.
Balıkesir Edremit’te yaşıyorum. Salonun bir yüzünde balkona açılan boydan bir cam kapı mevcut ve arkasında cam balkon mevcut.
Bu özellikteki bir ev için 12,000BTU bir klima düşündüm.
Klima yalnızca soğutma için kullanılacak çünkü doğalgazlı bir evdeyiz.
Bana bu salonda kullanabileceğim en F/P klima tavsiyesinde bulunabilecek tüm forum kullanıcılarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Bütçem 25,000TL olarak düşünmüştüm ama kesinlikle bunu almalısın dediğiniz ürünlerde esneyebilirim.