Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima ve kurutma makinesi önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

orthosurgeon

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
90000
Marka Model Bilgisi
Daikin samsung lg arçelik grunding bosch
Herkese merhabalar, forum ile beyaz eşya araştırması yaparken tanıştım. Çok güzel bir forum emeği geçen herkese teşekkür ederim.

12000 btu ve 9000 btu 2 adet klima almak istiyorum. Mitsubishi ve daikin baktım. Daikinin baz modeli sensira için 32 bin ila 35 bin arası fiyat aldım. Kafama takılan şu; 35 bin civarı verip daikin baz modeli mi? Yoksa o fiyata samsung/lg/arçelik gibi markaların özellik olarak üst modelleri mi? Ki mitsubishi 5 yıl daikin 6 yıl kompresör garantisi veriyor. Samsung ve lg 10 yıl kompresör garantisi veriyor. Bu konuda ciddi arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Ek not: evde merkezi sistem var daha çok yazın soğutma amaçlı kullanılacak. Eylül ekim ayında merkezi sistem yanana kadar ısıtma için kullanılır ama önemli olan soğutma bizim için.

İkinci olarak kurutma makinesi almak istiyorum. Kafamda marka olarak grunding var. Arçelik tarafından üretiliyor üzerindeki etikette bile arçelik yazıyor. Özellik olarak en dolu olan benzer bosch kurutma makinesi ile arasında 10 bin civarı fark var. Bu farka değer mi? Grunding kurutma makinesi için ne dersiniz önerir misiniz?

Son düzenleme:
Herkese merhabalar, forum ile beyaz eşya araştırması yaparken tanıştım. Çok güzel bir forum emeği geçen herkese teşekkür ederim.

12000 btu ve 9000 btu 2 adet klima almak istiyorum. Mitsubishi ve daikin baktım. Daikinin baz modeli sensira için 32 bin ila 35 bin arası fiyat aldım. Kafama takılan şu; 35 bin civarı verip daikin baz modeli mi? Yoksa o fiyata samsung/lg/arçelik gibi markaların özellik olarak üst modelleri mi? Ki mitsubishi 5 yıl daikin 6 yıl kompresör garantisi veriyor. Samsung ve lg 10 yıl kompresör garantisi veriyor. Bu konuda ciddi arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

İkinci olarak kurutma makinesi almak istiyorum. Kafamda marka olarak grunding var. Arçelik tarafından üretiliyor üzerindeki etikette bile arçelik yazıyor. Özellik olarak en dolu olan benzer bosch kurutma makinesi ile arasında 10 bin civarı fark var. Bu farka değer mi? Grunding kurutma makinesi için ne dersiniz önerir misiniz?
Kurutma makinesi olarak Bosch Polonya yada Alman üretimi bir makine tercih edebilirsiniz tüketim değerlerini alırken gözden geçirin. Klima olarak Xtreme Seve Eco Model Midea tercih edebilirsiniz.

Grunding önermiyorsunuz o zaman hocam. İnternette olumlu yorumlar görünce uygun fiyatıyla bosch a alternatif olabilir mi diye düşünmüştüm. Grunding yeterli olmaz mı hocam?

Forumda mideanın önerildiğini ve beğenildiğini gördüm fakat bulunduğum şehir(kahramanmaraş) servisi yok dendi ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bende ilk mesajımda yazdığım gibi aynı fiyata daikin baz model mi yoksa üst özellikleri olan samsung lg mi diye arada kaldım. Bu yönde öneriniz ne olur hocam?

Kurutma makinesi olarak Bosch Polonya yada Alman üretimi bir makine tercih edebilirsiniz tüketim değerlerini alırken gözden geçirin. Klima olarak Xtreme Seve Eco Model Midea tercih edebilirsiniz.

Grunding önermiyorsunuz o zaman hocam. İnternette olumlu yorumlar görünce uygun fiyatıyla bosch a alternatif olabilir mi diye düşünmüştüm. Grunding yeterli olmaz mı hocam?

Forumda mideanın önerildiğini ve beğenildiğini gördüm fakat bulunduğum şehir(kahramanmaraş) servisi yok dendi ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bende ilk mesajımda yazdığım gibi aynı fiyata daikin baz model mi yoksa üst özellikleri olan samsung lg mi diye arada kaldım. Bu yönde öneriniz ne olur hocam?

Klima için arkadaşlar yardımcı olur. 2 klima + kurutma makinesi için bütçe 60.000 liraysa önce klimaları netleştirin sonra kurutma makinesi için yardımcı olurum. Grundig meselesine gelirsek Arçelik üretimi ve garantisi altındadır. Arçelik üretimi kurutma makineleri de başarılıdır genelde sorun yaşamazsınız.

Klima için arkadaşlar yardımcı olur. 2 klima + kurutma makinesi için bütçe 60.000 liraysa önce klimaları netleştirin sonra kurutma makinesi için yardımcı olurum. Grundig meselesine gelirsek Arçelik üretimi ve garantisi altındadır. Arçelik üretimi kurutma makineleri de başarılıdır genelde sorun yaşamazsınız.

Haklısınız hocam bir klima ve kurutma olarak 60 bin yazmıştım. 2 klima ve 1 kurutma için 90 olarak güncelledim. Teşekkür ederim

Değerli hemşerim hoşgeldin
Maraş ta servisi var midea nın

Midea nın yerel servisi uzunoluk caddesinden aşağı inerken tam olarak çeşmenin arkasında faaliyette resim eski ama orası şuan midea yerel bayii ben oradan aldım kendi klima mı servisten memnunum midea düşünürseniz sizede tavsiye ederim 🙋
Screenshot_2024-03-20-04-23-26-89_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg
IMG_20240320_041732.jpg

Son düzenleme:
Değerli hemşerim hoşgeldin
Maraş ta servisi var midea nın

Midea nın yerel servisi uzunoluk caddesinden aşağı inerken tam olarak çeşmenin arkasında faaliyette resim eski ama orası şuan midea yerel bayii ben oradan aldım kendi klima mı servisten memnunum midea düşünürseniz sizede tavsiye ederim 🙋
Ekli dosyayı görüntüle 14074Ekli dosyayı görüntüle 14073

Hoşbulduk, çok teşekker ederim hocam emek verip uğraşmışsınız görsellerle ellerinize sağlık. İlk fırsatta uğrayacağım oraya inşaallah.

Günaydın.

Daikin ve Daikin güvencesinde satılan Airfel ile Kaira klimaları çok önerdik forumda ve birçok dostumuza da satına ldırdık fakat SENSIRA dediğinizde bir durmanız lazım zira Daikin burada şark kurnazlığı yapıp adı Daikin olan fakat kendisine Daikin demeye bin şahit isteyecek bir ürünü sırf orta segment tüketiciye de hitap edebilsin diye sahaya sürdüğünü hepimiz biliyoruz.

Shira vs olsa tamam da sensira dediğinizde ben direkt olarakALINMAZ demek istiyorum.
Arkadaşlarımın Xtreme önerilerine katılmamak elde değil, rüştünü ispat etmiş ve bütün verileri elimizde olan üründür fakat ısıtmada kullanacaksanız bazı detayları size tarif etmemiz gerekir.

Diğer yandan şunu da belirtmekisterim ki aslında bütün ürünler huyludur fakat kimse bunları dile getirmek istemez çünkü satışları olumsuz etkilenir.
Bu nedenle bu forumda gerçek kullanıcı deneyimlerini ön plana çıkartmaya uğraşıyoruz.

Mesela sevgili @Pitbull dostumuzun kurutma makinesi tecrübesi gibi.
Arçelik ve Arçelik üretimi olan Beko Grundig Altus vs biz öneriyoruz parasına göre fakat, @Pitbull dostumuz gibi dostların uyarılarına da kulak kabartılmasını istiyoruz elbette.

Geri kazanım malzemeler ile üretim yapılan ürünlerdeki kullanıcı geri bildirimlerini değerlendirmeniz de gerekebilir.

Klima konusunda mesela her markanın modelin artısı eksisi vbbar biz burada onları da yazıyoruz.

Mesela Mitsubishi Electric markası çok kral bir markadır ancak Hare Noviro ve Enviro gibi serileri biz kimseye aldırmayız. neden? Çünkü Manisa montajlı ürünler de o yüzden. O modeller yerine mutlaka Krigaminezen ve Legendera araştırılmalıdır. ME alınacaksa bunlar olmalı.

Daikin için sensirayı nasıl kabul etmiyorsak, Mitsubishi Electric için de Hare Noviro ve ENviro serilerini de kabul etmiyoruz.

Özetle
Kurutma makinesinde Samsung dv90cgc0a0aea inceleyebilirisniz örneğin
Klimada ise arkadaşlarımın Midea Xtreme önerilerini destekliyorum.
Midea söz konusu olduğunda başka bir avantajımız ise bu forumda neredeyse herkesin, olur da sorun yaşayacak olurlarsa Midea Teknik Müdürüne varana kadar ulaşabileceklerini biliyor olmalarıdır.

Bizim Midea ile ilgili olan yaklaşımımız sadece ürünlerin çok iyi çıkması ile ilgili değil, ilerleyen yıllar için kendimizi güvende hissedebilmek için de bunu tercih ediyoruz.

@muhammet göl Xtreme serilerinde 6 yıl garanti varmıydı? :alala

Günaydın.

Daikin ve Daikin güvencesinde satılan Airfel ile Kaira klimaları çok önerdik forumda ve birçok dostumuza da satına ldırdık fakat SENSIRA dediğinizde bir durmanız lazım zira Daikin burada şark kurnazlığı yapıp adı Daikin olan fakat kendisine Daikin demeye bin şahit isteyecek bir ürünü sırf orta segment tüketiciye de hitap edebilsin diye sahaya sürdüğünü hepimiz biliyoruz.

Shira vs olsa tamam da sensira dediğinizde ben direkt olarakALINMAZ demek istiyorum.
Arkadaşlarımın Xtreme önerilerine katılmamak elde değil, rüştünü ispat etmiş ve bütün verileri elimizde olan üründür fakat ısıtmada kullanacaksanız bazı detayları size tarif etmemiz gerekir.

Diğer yandan şunu da belirtmekisterim ki aslında bütün ürünler huyludur fakat kimse bunları dile getirmek istemez çünkü satışları olumsuz etkilenir.
Bu nedenle bu forumda gerçek kullanıcı deneyimlerini ön plana çıkartmaya uğraşıyoruz.

Mesela sevgili @Pitbull dostumuzun kurutma makinesi tecrübesi gibi.
Arçelik ve Arçelik üretimi olan Beko Grundig Altus vs biz öneriyoruz parasına göre fakat, @Pitbull dostumuz gibi dostların uyarılarına da kulak kabartılmasını istiyoruz elbette.

Geri kazanım malzemeler ile üretim yapılan ürünlerdeki kullanıcı geri bildirimlerini değerlendirmeniz de gerekebilir.

Klima konusunda mesela her markanın modelin artısı eksisi vbbar biz burada onları da yazıyoruz.

Mesela Mitsubishi Electric markası çok kral bir markadır ancak Hare Noviro ve Enviro gibi serileri biz kimseye aldırmayız. neden? Çünkü Manisa montajlı ürünler de o yüzden. O modeller yerine mutlaka Krigaminezen ve Legendera araştırılmalıdır. ME alınacaksa bunlar olmalı.

Daikin için sensirayı nasıl kabul etmiyorsak, Mitsubishi Electric için de Hare Noviro ve ENviro serilerini de kabul etmiyoruz.

Özetle
Kurutma makinesinde Samsung dv90cgc0a0aea inceleyebilirisniz örneğin
Klimada ise arkadaşlarımın Midea Xtreme önerilerini destekliyorum.
Midea söz konusu olduğunda başka bir avantajımız ise bu forumda neredeyse herkesin, olur da sorun yaşayacak olurlarsa Midea Teknik Müdürüne varana kadar ulaşabileceklerini biliyor olmalarıdır.

Bizim Midea ile ilgili olan yaklaşımımız sadece ürünlerin çok iyi çıkması ile ilgili değil, ilerleyen yıllar için kendimizi güvende hissedebilmek için de bunu tercih ediyoruz.

@muhammet göl Xtreme serilerinde 6 yıl garanti varmıydı? :alala
Emek edip uzun uzun yazmışsınız ellerine sağlık çok teşekkür ederim bu değerli bilgiler için. Bu bilgiler ışığında Sensiradan vazgeçtim. Öncelikli olarak Mideayı değerlendireceğim. Sonrasında samsung ve lg ye bakayım. Malum büyük patron (hanım) ile de istişare etmem gerek😁😁😁
Kurutma makinesi olarak söylediğiniz ürüne öncelikle bakacağım. 👍

Emek edip uzun uzun yazmışsınız ellerine sağlık çok teşekkür ederim bu değerli bilgiler için. Bu bilgiler ışığında Sensiradan vazgeçtim. Öncelikli olarak Mideayı değerlendireceğim. Sonrasında samsung ve lg ye bakayım. Malum büyük patron (hanım) ile de istişare etmem gerek😁😁😁
Kurutma makinesi olarak söylediğiniz ürüne öncelikle bakacağım. 👍
Kim ne derse desin, içinize sinecek ürünü alın mutlaka :ok Kararınız şimdiden hakkınızda hayırlı olsun diyelim :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri