Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kombi Demirdöküm ECA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3316
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Emre3316

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Demirdöküm ECA
Herkese hayırlı ramazanlar, iyi forumlar. Kiracıyım ve yeni kombi alınacak. Murat Bey’in tavsiyesi ile Demirdöküm nitromix almak istiyorum ama ev sahibi yaşlı ve oğlu kendş evine ECA almış. Benim aklımdaki ECA ama sen hangisini diyodan onu alalım dedi. Bende olası bi aksilikte sen seçtin demesin diye ECA alınsın diyorum. Sorum şu; Nitromixle eşdeğer ECA tarafında hangi modeli tavsiye edersiniz ?

Boşverin ECA'yı. Buderus GB122i.2 ya da DemirDöküm Nitromix modeline bakın. Nitromix Ioni adıyla yeni bir model de çıkarmışlar ona da bakabilirsiniz.

Boşverin ECA'yı. Buderus GB122i.2 ya da DemirDöküm Nitromix modeline bakın. Nitromix Ioni adıyla yeni bir model de çıkarmışlar ona da bakabilirsiniz.
Benim aklımdaki nitromix zaten de dediğim gibi olası bi arıza durumunda sen seçtin denilmesini istemediğimden bu soruyu yöneltmek durumunda kaldım. Evet ioniye de baktım satıcıya sordum internette, modülasyon farkı varmış. Bir de vintomix var ama onunda ekranı dokunmatik olduğu için uzun vadede ne olur diye düşündürdü. Forumdaki konuları okudum sizin tavsiyeniz üzerine nitromixte karar kaldım bu yüzden. O olmasa bile en azından önerdiğiniz buderusu almalarını isterim. Lakin oğlu yeni eve almış eca almış diye eca düşünüyodum ben dedi. 80 yaşında adam, burdaki bilgileri anlatmak da olmuyo zaten zor duyuyo. ☺️ Babam da yeni kombi aldı ne kadar anlatsam da maddiyattan dolayı demirdöküm atron condens modelini aldı. Bizim eve ne yaparız nasıl yaparız bilmiyorum. Tavsiyelerinizi cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Benim aklımdaki nitromix zaten de dediğim gibi olası bi arıza durumunda sen seçtin denilmesini istemediğimden bu soruyu yöneltmek durumunda kaldım. Evet ioniye de baktım satıcıya sordum internette, modülasyon farkı varmış. Bir de vintomix var ama onunda ekranı dokunmatik olduğu için uzun vadede ne olur diye düşündürdü. Forumdaki konuları okudum sizin tavsiyeniz üzerine nitromixte karar kaldım bu yüzden. O olmasa bile en azından önerdiğiniz buderusu almalarını isterim. Lakin oğlu yeni eve almış eca almış diye eca düşünüyodum ben dedi. 80 yaşında adam, burdaki bilgileri anlatmak da olmuyo zaten zor duyuyo. ☺️ Babam da yeni kombi aldı ne kadar anlatsam da maddiyattan dolayı demirdöküm atron condens modelini aldı. Bizim eve ne yaparız nasıl yaparız bilmiyorum. Tavsiyelerinizi cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Eğer içini görebilme şansınız var ise eca proteus premix alabilirsiniz komple pirinç ise, diğer alternatif baymak duotech olabilir komple pirinç ve daha uygun fiyata..

Eğer içini görebilme şansınız var ise eca proteus premix alabilirsiniz komple pirinç ise, diğer alternatif baymak duotech olabilir komple pirinç ve daha uygun fiyata..
Bunu ben açıkça sordum. Gelen cevap şöyle. 2025 üretimlerde artık pirinçmiş. Ama kompozit de denk gelebiliyor diye anladım o aradaki bir üretimden. Tam dediğiniz gibi açığ bakmak lazım Eca’ya. Wifi termostatı ucuz olduğu için ben de eca düşünüyprum.

Ekli dosyalar

• IMG_0496.webp
    IMG_0496.webp
    125.6 KB · Görüntüleme: 21
Bunu ben açıkça sordum. Gelen cevap şöyle. 2025 üretimlerde artık pirinçmiş. Ama kompozit de denk gelebiliyor diye anladım o aradaki bir üretimden. Tam dediğiniz gibi açığ bakmak lazım Eca’ya. Wifi termostatı ucuz olduğu için ben de eca düşünüyprum.
Buderus...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri