Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Koyu Renkli Klima Satın Alma Tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tahacakmak

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba,

İstanbul da oturmaktayım. 25m2 Salonum mevcut. Tavan yüksekliğim 2.80m . Salonda boydan 3 bölümlü tek pencere mevcut. Pencere doğu cephesine dönük ve sabahtan öğlene kadar güneş alıyor.
Evde 2 kişi yaşamaktayız. Klimayı sadece soğutma amaçlı kullanacağım, renkli modellerden (siyah veya gri ) enerji tasarruflu iyi bir model istiyorum.
Bu bilgiler doğrultusunda bana klima marka modeli önerir misiniz ?

Merhaba,

İstanbul da oturmaktayım. 25m2 Salonum mevcut. Tavan yüksekliğim 2.80m . Salonda boydan 3 bölümlü tek pencere mevcut. Pencere doğu cephesine dönük ve sabahtan öğlene kadar güneş alıyor.
Evde 2 kişi yaşamaktayız. Klimayı sadece soğutma amaçlı kullanacağım, renkli modellerden (siyah veya gri ) enerji tasarruflu iyi bir model istiyorum.
Bu bilgiler doğrultusunda bana klima marka modeli önerir misiniz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İnternette araştırmalarım sonucu bulduğum klimalar:
1- Rota Reindeer 12000 Btu Duvar Tipi Klima - 40.200,00₺
2- LG ARTCOOL™ Inverter Wi-Fi Klima 12K Btu - 50.399,00₺
3- Samsung WindFree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima - AR12CXFCABT/SK - 50.299,00₺
Bu klimalardan öneriniz var mı?
Bu listeden harici önereceğiniz klimalar hangileri ?
Teşekkürler.

İnternette araştırmalarım sonucu bulduğum klimalar:
1- Rota Reindeer 12000 Btu Duvar Tipi Klima - 40.200,00₺
2- LG ARTCOOL™ Inverter Wi-Fi Klima 12K Btu - 50.399,00₺
3- Samsung WindFree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima - AR12CXFCABT/SK - 50.299,00₺
Bu klimalardan öneriniz var mı?
Bu listeden harici önereceğiniz klimalar hangileri ?
Teşekkürler.
Listeye ek olarak birkaç model önerisi daha yapabilirim:

- Gree Fairy 12.000 BTU Siyah
- Sigma Exclusive 12.000 BTU Siyah
- LG Artcool 12.000 BTU
- TCL C-Fresh 12.000 BTU

Teşekkürler.
Bu listelerden hangisi F/P açısından iyidir ?
Sadece soğutma amacıyla kullanacağınız için Rota Reindeer (40.200 TL liste fiyatı) ve Gree Fairy (44.800 TL liste fiyatı) fiyat/performans açısından önde gözüküyor. Siz yine de yakın çevrenizdeki bayiler ile iletişime geçip bir fiyat alın. Bölgenizdeki servis ağı ve memnuniyetine göre bu iki modelden birini tercih edebilirsiniz.

LG ve Samsung bu kıyaslamada, fiyatından dolayı maalesef liste dışı kalıyor. Biraz daha uyguna Sigma Exclusive (49.020 TL liste fiyatı) modeli, ezici farkla bu listede birinci çıkar. Peşinden TCL C-Fresh modeli gelir ama bu markanın da servis konusu biraz soru işareti ve şans işi.

İşin özeti; ısıtma ve soğutma amacıyla kullanılacaksa Sigma Exclusive, sadece soğutma amacıyla kullanılacaksa Rota Reindeer veya Gree Fairy tercih edilebilir.

Merhaba,
Almışken iyi bir şey almak istiyorum tabi bütçem dahilinde maksimumum verebileceğim ücret 50.000₺.
Bu koşullarda enerji konusunda iyi olan bir model almak istiyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.

Mitsubishi KIRIGAMINE ZENMSZ-EF Serisi -60.000₺ nakit fiyat teklifi aldım. Uzun yıllar kullanacağım için fiyat farkına bakmadan bu model alınır mı ?

LG ARTCOOL™ Inverter Wi-Fi Klima 12K Btu - 50.399,00₺
Mitsubishi KIRIGAMINE ZENMSZ-EF Serisi -60.000₺
LG ARTCOOL™ Inverter Wi-Fi Klima 12K Btu - 50.399,00₺ Bu üç cihaz arasında kaldım fiyat farkına değecek bir fark var mıdır ?

LG ARTCOOL™ Inverter Wi-Fi Klima 12K Btu - 50.399,00₺ Bu üç cihaz arasında kaldım fiyat farkına değecek bir fark var mıdır ?

Var. Mitsubishi daha düzgün. LG pek önermem. Bizzat benim var da. Kullanışlı, güzel cihaz; ama sorunları da bol.

Merhaba ,
Samsung WindFree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima - AR12CXFCABT/SK - 44.000₺ fiyat ile tercih ettim .
Satın aldıktan sonra bu modellerin dış ünitelerinde sorun olduğunu okudum bu konu hakkında bilgilendirme yapabilir misniz ?

Merhaba ,
Samsung WindFree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima - AR12CXFCABT/SK - 44.000₺ fiyat ile tercih ettim .
Satın aldıktan sonra bu modellerin dış ünitelerinde sorun olduğunu okudum bu konu hakkında bilgilendirme yapabilir misniz ?
Öncelikle hayırlı olsun
Windfree lerde bazen bu durumla karşılaşabiliyor ( şikayetlere az değil ) yaşadığım şehirde yaz kış non stop kullanan arkadaşlar var ben bir sorunla karşılaşmadım

Adem helvacı Samsungun deposu na son bir kaç önce yeni gelen ürünlerin komple alüminyumdan bakıra döndüğünü söyledi buda aklınızda olsun

Eğer dış ünitesinde karşılaşmassanız Türkiye piyasasında parasını hakeden bir ürün almış olursunuz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Kareli klimalar kısmında windfree ile igili sorun detaylı anlatım var .

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri