Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kumtel 12000 BTU inverter klima

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

berkin

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
Kumtel
Merhaba Bim de satılan Kumtel marka klima nasıldır? Fiyatı 21.000 TL . İzmir de yaşıyorum 30 M2 ofis için soğutma amaçlı kullanılacak.

Merhaba Bim de satılan Kumtel marka klima nasıldır? Fiyatı 21.000 TL . İzmir de yaşıyorum 30 M2 ofis için soğutma amaçlı kullanılacak.
Merhabalar, piyasadaki birçok cihazda olduğu gibi bu markanın da üreticisi Midea. Cihaz kötü değil ama piyasaya yeni giren bir model olduğu için satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda eksiklikleri mevcut. Bu durumdan dolayı risk almaya değer mi bilemedim. Bu modelin yerine Airfel, Bosch CL2000U veya Kaira gibi modellere de bakabilirsiniz.

Merhabalar, piyasadaki birçok cihazda olduğu gibi bu markanın da üreticisi Midea. Cihaz kötü değil ama piyasaya yeni giren bir model olduğu için satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda eksiklikleri mevcut. Bu durumdan dolayı risk almaya değer mi bilemedim. Bu modelin yerine Airfel, Bosch CL2000U veya Kaira gibi modellere de bakabilirsiniz.
Hocam 20000 TL'ye öneriniz var mı? Ya da 2. El alacağım. Fujitsu 12000 A101 de o nasıl sizce?

Hocam 20000 TL'ye öneriniz var mı? Ya da 2. El alacağım. Fujitsu 12000 A101 de o nasıl sizce?
Fujitsu mu Fujiplus mı? Muhtemelen Fujiplus'tan bahsediyorsunuz. Bu markanın satış sonrası hizmet ve servis konusunda ciddi sıkıntıları mevcut. Adem Hoca'm da konuyla ilgili uyarılarda bulundu. Bu sebeple size alın diyemiyorum. İkinci el konusunda da neyle karşılaşacağınız şans işi. O yüzden sıfır ve taksitli bir ürün almanızı öneririm. Uygun fiyat bandındaki E.C.A. Spylos Pro ve Ecotech modellerine de bir göz atmanızı öneririm.

Ofiste ticari olarak alacağınızdan tüketici kanunu için gerekli garantilerden yararlanamayacaksınız.

Bir sorun olduğunda kendiniz sorunu çözeceksiniz.

Bu mevsimde hangi marka alsanız anında kurulum hizmeti almanız zor.

2. el kalite düzeyi yüksek marka-model düzgün söküm yapıldıysa değerlendirilir.

Arçelik-vestel gibi ürünlerin 2. elde randıman beklememek gerek. Sıfır ürün daha avantajlıdır.

Hocam 20000 TL'ye öneriniz var mı? Ya da 2. El alacağım. Fujitsu 12000 A101 de o nasıl sizce
Fujitsu mu Fujiplus mı? Muhtemelen Fujiplus'tan bahsediyorsunuz. Bu markanın satış sonrası hizmet ve servis konusunda ciddi sıkıntıları mevcut. Adem Hoca'm da konuyla ilgili uyarılarda bulundu. Bu sebeple size alın diyemiyorum. İkinci el konusunda da neyle karşılaşacağınız şans işi. O yüzden sıfır ve taksitli bir ürün almanızı öneririm. Uygun fiyat bandındaki E.C.A. Spylos Pro ve Ecotech modellerine de bir göz atmanızı öneririm.
Hocam ECA nin kötü bir ünü var sanki. Ama sanırım bu fiyata da ancak bu kadar oluyor. Teşekkür ederim çok

Hocam 20000 TL'ye öneriniz var mı? Ya da 2. El alacağım. Fujitsu 12000 A101 de o nasıl sizce

Hocam ECA nin kötü bir ünü var sanki. Ama sanırım bu fiyata da ancak bu kadar oluyor. Teşekkür ederim çok
Elginkan iyi firmadır ama esas sektörü bu değil. Bu sebeple satış sonrası hizmet konusunda biraz zayıf ama Fujiplus kadar zayıf olacağını düşünmüyorum.

Bütçenizi biraz arttırıp taksitle de olsa sıfır cihaz almanızı öneririm. En azından sıfır ve garantili bir cihaza sahip olursunuz. Diğer türlü sorun yaşama ihtimaliniz var ve kurulum için de ekstra ücret ödemeniz gerekebilir.

Elginkan iyi firmadır ama esas sektörü bu değil. Bu sebeple satış sonrası hizmet konusunda biraz zayıf ama Fujiplus kadar zayıf olacağını düşünmüyorum.

Bütçenizi biraz arttırıp taksitle de olsa sıfır cihaz almanızı öneririm. En azından sıfır ve garantili bir cihaza sahip olursunuz. Diğer türlü sorun yaşama ihtimaliniz var ve kurulum için de ekstra ücret ödemeniz gerekebilir.
Hocam biz biraz daha para ekleyerek 24.450 TL kaira dtxr35e ile 24.900 TL Airfel ltxm35n arasında kaldık. Özellikler aynı görünüyor sadece Airfel de kendini temizleme ve i feel gibi ek özellikler görünüyor. Siz hangisini önerirsiniz? Artık fiyatlar değişmeden almak istiyoruz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri