Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

LG OLED TV

cansnn966

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar kolay gelsin
Ben Lg 65g4 oled bir tv aldım. Bu tv hakkında sizler tarafından herhangi bir yorum veya forumda bahsedildiğini göremedim. G4 oled özelinde bir yorum yapabilirmisiniz ? Tv yeni aldım fakat 6 ay sonra kurdurtacağım. Sizin yapmış olduğunuz videoları izledim ve biraz korktum açıkçası lg nin servis desteği ürününün arkasında durmaması ve panellerin çok düşük ihtimalle düzgün çıkması gibi sorunları duyunca biraz hayal kırıklığına uğradım. Az da bir para vermedim. Bu tv özelinde sizin yorumlarınız neler veya size geri dönüşleri nasıl oldu ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi günler dilerim.

Hocam hayalimde ki televizyonu almissiniz. Ben baya inceledim bu televizyonu magazalarda ve yerli yabanci forumlarda. Cok guzel bir televizyon. Kasimda alacaktim ama baska masraflar çıktı bütçem yetmedigi icin erteledim.
Servis konusuna gelince evimde beyaz esyasindan süpürgesine 5 farkli LG urunu var. Bir kac kere servise işim düştü. Kayit olusturduktan sonra ayni gun veya ertesi gun gelip hic ikiletmeden yapilmasi gerekenleri yapip sorunumu cozduler. Ben servistende urunlerde de memnunum.
Yillirdir LG ile ilgili servisi kötü muhabbeti var ama benim tecrubelerim olumlu ya benim sansima bana iyi bir servis denk geldi yada eskiden kötüydü simdi düzeldi ama hala millet ezberden kötülüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri