Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi LG OLED55CS6LA Alınır mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

YusufAksoy55

Meraklı
Meraklı
LG OLED55CS6LA 55" alacağım Teknosa üzerinden doludepo isimli bi firma 26.569 Tl ye satılyor, sıfır kapalı kutu olduğunu söylüyor sizce sıkıntı yaşar mıyım?
Oyun Film için Fiyat Performans olduğunu duydum önerir misiniz ?

LG OLED55CS6LA 55" alacağım Teknosa üzerinden doludepo isimli bi firma 26.569 Tl ye satılyor, sıfır kapalı kutu olduğunu söylüyor sizce sıkıntı yaşar mıyım?
Oyun Film için Fiyat Performans olduğunu duydum önerir misiniz ?
Bu ürün sizden aldığı paranın karşılığını kesinlikle verir o konuda günahlarını asla almayız ancak satıcı için bir şey diyemeyiz.

Açılmamış kutu olup olmadığı önemli.

Bu ürün sizden aldığı paranın karşılığını kesinlikle verir o konuda günahlarını asla almayız ancak satıcı için bir şey diyemeyiz.

Açılmamış kutu olup olmadığı önemli.
Anladım Adem hocam , alternatif olarak Samsung 55Q70A modelini de düşündüm 18.399 TL ye nette satılıyor fiyatına göre bunu tavsiye eder misin?

Anladım Adem hocam , alternatif olarak Samsung 55Q70A modelini de düşündüm 18.399 TL ye nette satılıyor fiyatına göre bunu tavsiye eder misin?
Kesinlikle düşünülebilir.

Samsung'a A60 ve Q70 serilerinde kızgınım çünkü Q60R serileri ne güzel direct led üründü, hadi Q60T yi anlarım da bari Q70 i direct led, Q80 i Fald panel olarak sunsalardı keşke.

+5 yıl panel garantisini göz önünde bulundurmak lazım
nasıl hocam anlamadım hangisinde
Kesinlikle düşünülebilir.

Samsung'a A60 ve Q70 serilerinde kızgınım çünkü Q60R serileri ne güzel direct led üründü, hadi Q60T yi anlarım da bari Q70 i direct led, Q80 i Fald panel olarak sunsalardı keşke.
Başıma şöyle bişey heldi PTTavm üzerinden ASG Bilişim firmasında TCL 55C728G satın aldım 16.499 TL ye , TV geldi kutu yıpranmış parçalı neyse kurulum ekibi geldi baktı bu kullanılmış ürün dedi yinede kurduk baktık baştan aşağı kusurlu sürekli kapanıyor donuyor direk iade gönderdim raporada o şekilde yazıldı , umarım param iade edilir yarın belli olur. TCL in o modeli cok araştırdım sizce sıfırı alınırmı hocam Samsung direct led olmadığı için onu elemeli miyim ?

nasıl hocam anlamadım hangisinde

Başıma şöyle bişey heldi PTTavm üzerinden ASG Bilişim firmasında TCL 55C728G satın aldım 16.499 TL ye , TV geldi kutu yıpranmış parçalı neyse kurulum ekibi geldi baktı bu kullanılmış ürün dedi yinede kurduk baktık baştan aşağı kusurlu sürekli kapanıyor donuyor direk iade gönderdim raporada o şekilde yazıldı , umarım param iade edilir yarın belli olur. TCL in o modeli cok araştırdım sizce sıfırı alınırmı hocam Samsung direct led olmadığı için onu elemeli miyim ?
Abi Samsung 55KU7500 televizyon kullanıyorum evimde.
Neden söyledim size bunu? Çünkü bu ürün edge led yani bottom led. Ben en ufak ama en ufak bir rahatsızlığını yaşamıyorum ancak Relax Ado modunda takıldığım için, eğer profesyonel gözle bakarsam ve ben görmek istersem onun edge led olduğunu elbette ki anlarım.

Şimdi sizin bu televizyona normal kullanıcı gözü ile mi yoksa ŞAHİNGÖZ dediğimiz kullanıcı modelinde mi bakacağınız önemli.

Abi Samsung 55KU7500 televizyon kullanıyorum evimde.
Neden söyledim size bunu? Çünkü bu ürün edge led yani bottom led. Ben en ufak ama en ufak bir rahatsızlığını yaşamıyorum ancak Relax Ado modunda takıldığım için, eğer profesyonel gözle bakarsam ve ben görmek istersem onun edge led olduğunu elbette ki anlarım.

Şimdi sizin bu televizyona normal kullanıcı gözü ile mi yoksa ŞAHİNGÖZ dediğimiz kullanıcı modelinde mi bakacağınız önemli.
Aydınlanıyorum hocam valla çok net bir soru sorsam peki TCL 55c278G mi Samsung 55q70a mı ?

Aydınlanıyorum hocam valla çok net bir soru sorsam peki TCL 55c278G mi Samsung 55q70a mı ?
Yazılım stabilitesi konusunda Q70 in hakkını yiyemem, C728 in düzeltmeleri çok yapıldı ve çok iyi sonuçlar da alındı yazılımsal anlamda ancak bana göre halen bir Q70 değildir.

Diğer yandan C728 in Direct led avantajını da gözardı etmek istemem.

En azından yazılım sorunları düzeltilir ancak ede led'i ileride Direct led yapamazsınız.

ben size ''Şunu alın'' demek istemiyorum. Sadece sorularınızı teknik ve mantık çerçevesinde cevaplayayım zira bir ürüne yönlendirme yapar konumda olmak hoş olmuyor :D

Bunu yaptığımız zamanlar oluyor, bariz şekilde çok hatalı yapılan seçimlerde yapıyoruz. Sizin tercihleriniz dengede olan ürünler.

Yazılım stabilitesi konusunda Q70 in hakkını yiyemem, C728 in düzeltmeleri çok yapıldı ve çok iyi sonuçlar da alındı yazılımsal anlamda ancak bana göre halen bir Q70 değildir.

Diğer yandan C728 in Direct led avantajını da gözardı etmek istemem.

En azından yazılım sorunları düzeltilir ancak ede led'i ileride Direct led yapamazsınız.

ben size ''Şunu alın'' demek istemiyorum. Sadece sorularınızı teknik ve mantık çerçevesinde cevaplayayım zira bir ürüne yönlendirme yapar konumda olmak hoş olmuyor :D

Bunu yaptığımız zamanlar oluyor, bariz şekilde çok hatalı yapılan seçimlerde yapıyoruz. Sizin tercihleriniz dengede olan ürünler.
Çok teşekkür ederim Adem hocam değerli vaktinizi ayırdınız bilgiler edindim ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri