Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi LG PC12SQ ALINIR MI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meftun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Meftun

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
26000
Marka Model Bilgisi
LG PC12SQ
Arkadaşlar merhabalar Antalya ilinde yaşıyorum bebeğimiz oldu klima ihtiyacımız var LG'nin bu modelini buldum.
Soğutma sıcatma durumu nasıl acaba
Bu modeli alınır mı veya aynı fiyat aralığında bildiğiniz daha iyi bir klima var mı
Kullanan ve klimalar hakkında deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

7 temmuz 2023 tarihinde 14.250₺ almıştım halen kullanıyorum, @Adem Helvacı hocamızın tavsiyesi üzerine almıştım çok memnun kaldım, Ben cam açık şekilde kullanıyorum sigara dan dolayı ona rağmen kışın sıcak yazın serin ve sessiz şekilde tam ihtiyacımı karşılıyor, Öndeki yukarı aşağı hareket eden kapak sağ köşeden kırıldı şuan sabit aşağı üflüyor (zaten öyle kullanıyordum) galiba temizlerken zorladım, genel olarak memnunum, eve gelmeden önce uygulamadan açıyorum wifi özelliği çok iyi, ama başka modellerede bakabilirsiniz, belki şuan daha iyi alternatifleri vardır güncel fiyatına.

7 temmuz 2023 tarihinde 14.250₺ almıştım halen kullanıyorum, @Adem Helvacı hocamızın tavsiyesi üzerine almıştım çok memnun kaldım, Ben cam açık şekilde kullanıyorum sigara dan dolayı ona rağmen kışın sıcak yazın serin ve sessiz şekilde tam ihtiyacımı karşılıyor, Öndeki yukarı aşağı hareket eden kapak sağ köşeden kırıldı şuan sabit aşağı üflüyor (zaten öyle kullanıyordum) galiba temizlerken zorladım, genel olarak memnunum, eve gelmeden önce uygulamadan açıyorum wifi özelliği çok iyi, ama başka modellerede bakabilirsiniz, belki şuan daha iyi alternatifleri vardır güncel fiyatına.
Bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ederim
Başka model olarak Bosch climate bakmıştım ama nasıl bir klima hakkında bilgim yok
Bu LG nin kliması hakkında bazı arkadaşlar soğutması sıkıntılı 26 derecenin altına inmiyor diyor YouTubede siz bu konu da bir sıkıntı yaşıyor musuz

Çift Kondensere sahip hızlı şekilde soğutma ve ısıtma yapan bir klimadır. Elektrik tüketimi hakkında pek bilgim yoktur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ederim
Başka model olarak Bosch climate bakmıştım ama nasıl bir klima hakkında bilgim yok
Bu LG nin kliması hakkında bazı arkadaşlar soğutması sıkıntılı 26 derecenin altına inmiyor diyor YouTubede siz bu konu da bir sıkıntı yaşıyor musuz

Çift Kondensere sahip hızlı şekilde soğutma ve ısıtma yapan bir klimadır. Elektrik tüketimi hakkında pek bilgim yoktur.

Yorumunuz için teşekkür ederim genel özellikleri ile bu klima alınır mı bir de çift kondensere ne demek bilgilenme amacıyla soruyorum

Yorumunuz için teşekkür ederim genel özellikleri ile bu klima alınır mı bir de çift kondensere ne demek bilgilenme amacıyla soruyorum
Çift Kondenser klimaların daha verimli çalışmasını sağlar. Çoğu büyük firmalar bile pahalı olan klimaları hariç alt segment klimalarında bile tek sıra kondenser kullanırlar. O sebepten çift sıra kondenser olması tabiki bir avantajdır. Bu klima alınırmı sorunuzun cevabı bende yok fakat ben kullanmadım için.

Adem beyin daha önceki yazılarından hatırladığım şu; LG klimalar aslında güzel ama LG markasının satış sonrası hizmetleri hem merkez, hem de servisleri genel olarak baya sıkıntılı olduğu konusunda tüketicileri uyarıyor, almak isteyene de alma demiyor. Bölgenizdeki muhatap olacağınız servisi araştırarak alıp almama konusu değerlendirilebilir.

Adem beyin daha önceki yazılarından hatırladığım şu; LG klimalar aslında güzel ama LG markasının satış sonrası hizmetleri hem merkez, hem de servisleri genel olarak baya sıkıntılı olduğu konusunda tüketicileri uyarıyor, almak isteyene de alma demiyor. Bölgenizdeki muhatap olacağınız servisi araştırarak alıp almama konusu değerlendirilebilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim servisi araştırıp öyle bir yol izleyeyim.

Arkadaşlar merhabalar Antalya ilinde yaşıyorum bebeğimiz oldu klima ihtiyacımız var LG'nin bu modelini buldum.
Soğutma sıcatma durumu nasıl acaba
Bu modeli alınır mı veya aynı fiyat aralığında bildiğiniz daha iyi bir klima var mı
Kullanan ve klimalar hakkında deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
hocam klima net kaç m2 alana takılacak sanırım ısıtma için kullanacaksınız?
bütçe max ne kadar?
lg ve gree'nin alt seri ürünleri boşverin derim almışken bütçeye göre iyi bir klima bakalım.

lg ürünlerini tanımadığım için soğuk bakıyorum ürünlerine
ha vatandaşın biri kullanıpta bu klima iyi kışın test ettim derse ona birşey diyemem.

şuan 22 23 bin bandında Bosch klimalar var belki de onlar lg den daha iyidir bilemiyorum veya lg daha iyidir kullanmadan birşey diyemem.

gree olarakta gree nin giriş seviyesi ürünleri pek hoş değil ( pular ve aphro ) yüksek ihtimal iç üniteleri gürültülü olabilir.
zaten düşük donanıma sahip ve giriş seviyesi oldukları için uygun satılıyorlar.

midea xreme için bayilerden fiyat alma şansınız oldumu en azından fiyatına göre yakıtı fena değil ve ekonomi yapabilen bir ürün huyu suyu belli.

Son düzenleme:
bütçe max ne kadar?
lg ve gree'nin alt seri ürünleri boşverin derim almışken bütçeye göre iyi bir klima bakalım.

ha vatandaşın biri kullanıpta bu klima iyi kışın test ettim derse ona birşey diyemem.

şuan 22 23 bin bandında Bosch klimalar var belki de onlar lg den daha iyidir bilemiyorum veya lg daha iyidir kullanmadan birşey diyemem.

gree olarakta gree nin giriş seviyesi ürünleri pek hoş değil ( pular ve aphro ) yüksek ihtimal iç üniteleri gürültülü olabilir.

midea xreme için bayilerden fiyat alma şansınız oldumu en azından fiyatına göre yakıtı fena değil ve ekonomi yapabilen bir ürün huyu suyu belli.
Bütçe max 30 hocam işin açığı evimiz taban katta olduğu için aşırı bir soğukluk olmuyor ama yazın çok sıcak oluyor lg ile ilgili bazı kullanıcılardan soğutma sorunu olduğu ile ilgili geri bildirim aldım.
Bosch climate var ona baktım.
Gree Pular için bugün bayiye gidecektim
Onu tavsiye etmez misiniz
Lg ve Boscha karşı benim için alternatif olmaz mı

Bütçe max 30 hocam işin açığı evimiz taban katta olduğu için aşırı bir soğukluk olmuyor ama yazın çok sıcak oluyor lg ile ilgili bazı kullanıcılardan soğutma sorunu olduğu ile ilgili geri bildirim aldım.
Siz kaç m2 alanda kullanacaksınız bu klimayı birde onu belirtmeniz mümkün olursa daha çabuk çözüme kavuşacaktır konunuz.

Başka mesajlarınızda 12.000 lik klimaya ihtiyacınız olduğunu söylemişsiniz ona istinaden;
Bütçenizi biraz aşabilirseniz bu klimayı almanızı tavsiye ederim. İlk önceliğiniz bu olsun.

Ben bütçemi daha fazla zorlayamam derseniz ben zormalanızdan yanayım önce onu söyleyerek sonraki tavsiye edeceğim modeller;

Not: Midea için aışveriş sadece bayii aracılığı ile yapınız.

Mesajımı düzenleyemediğim için tekrar yazmak istedim Daikin olarak attığım ürünü Yanlışlıkla attım Siesta Sensira değil Daikin Sensira olarak süzeltiyorum.

Başka mesajlarınızda 12.000 lik klimaya ihtiyacınız olduğunu söylemişsiniz ona istinaden;
Bütçenizi biraz aşabilirseniz bu klimayı almanızı tavsiye ederim. İlk önceliğiniz bu olsun.

Ben bütçemi daha fazla zorlayamam derseniz ben zormalanızdan yanayım önce onu söyleyerek sonraki tavsiye edeceğim modeller;

Not: Midea için aışveriş sadece bayii aracılığı ile yapınız.
Önerileriniz için teşekkür ederim hepsine Bakacağım
Bugün gree bayisine girdim bana fairy 12 binlik 34 bin tl vade farksız 9 taksit yaparız dedi bu klima hakkında bir görüşünüz var mı

bütçe max ne kadar?

Gree nin fairy modeli nasıldır bir bilginiz var mı

Bugün gree bayisine girdim bana fairy 12 binlik 34 bin tl vade farksız 9 taksit yaparız dedi bu klima hakkında bir görüşünüz var mı
Ben size Mercedes öneriyorum siz bana Toros soruyorsunuz. Benim diyeceğim bu kadar hocam. Bu fiyata bunu almazsanız çok şey kaybedersiniz benden söylemesi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri