- Bütçe
- 150000
- Marka Model Bilgisi
- Daikın
Aşağıda detay yazacağım ama benim asıl sorum şu arkadaşlar; Daikın alırsam Ankara da servis konusunda sorun yaşar mıyım? Daikın kullanıcıları ekşi sözlükte baya dert yanmışlar ama oraya da sadece şikayet veya olumsuzluk yazılıyor gibi.
Evimde 1 adet LG Klima var Yatak odası, Çalışma odası ve Mutfak için de 3 tane daha klima almayı planlıyorum. Yatak odası şart değil duruma göre vaz geçilebilir.
LG den 9 12 18 btu dual cool plus (Yaklaşık 130 bin TL)
Daikın dan Shira Eco 9 12 18 (Yaklaşık 200 bin TL)
Veya bir odadan vazgeçip Daikın zeta shira plus 9 14 (Bu da tahminim 200 e yakın olacaktır)
Siz hangisini tavsiye edersiniz. İşin aslı LG ile bir sorunum yok, ama araçta japonun sağlamlığına teslim olduğum gibi klimada da öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Birkaç gün içinde karar vermem gerekiyor, yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.
Evimde 1 adet LG Klima var Yatak odası, Çalışma odası ve Mutfak için de 3 tane daha klima almayı planlıyorum. Yatak odası şart değil duruma göre vaz geçilebilir.
LG den 9 12 18 btu dual cool plus (Yaklaşık 130 bin TL)
Daikın dan Shira Eco 9 12 18 (Yaklaşık 200 bin TL)
Veya bir odadan vazgeçip Daikın zeta shira plus 9 14 (Bu da tahminim 200 e yakın olacaktır)
Siz hangisini tavsiye edersiniz. İşin aslı LG ile bir sorunum yok, ama araçta japonun sağlamlığına teslim olduğum gibi klimada da öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Birkaç gün içinde karar vermem gerekiyor, yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.