Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Lg vs Daikın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mycl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mycl

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
150000
Marka Model Bilgisi
Daikın
Aşağıda detay yazacağım ama benim asıl sorum şu arkadaşlar; Daikın alırsam Ankara da servis konusunda sorun yaşar mıyım? Daikın kullanıcıları ekşi sözlükte baya dert yanmışlar ama oraya da sadece şikayet veya olumsuzluk yazılıyor gibi.

Evimde 1 adet LG Klima var Yatak odası, Çalışma odası ve Mutfak için de 3 tane daha klima almayı planlıyorum. Yatak odası şart değil duruma göre vaz geçilebilir.

LG den 9 12 18 btu dual cool plus (Yaklaşık 130 bin TL)
Daikın dan Shira Eco 9 12 18 (Yaklaşık 200 bin TL)

Veya bir odadan vazgeçip Daikın zeta shira plus 9 14 (Bu da tahminim 200 e yakın olacaktır)

Siz hangisini tavsiye edersiniz. İşin aslı LG ile bir sorunum yok, ama araçta japonun sağlamlığına teslim olduğum gibi klimada da öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Birkaç gün içinde karar vermem gerekiyor, yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.

Aşağıda detay yazacağım ama benim asıl sorum şu arkadaşlar; Daikın alırsam Ankara da servis konusunda sorun yaşar mıyım? Daikın kullanıcıları ekşi sözlükte baya dert yanmışlar ama oraya da sadece şikayet veya olumsuzluk yazılıyor gibi.

Evimde 1 adet LG Klima var Yatak odası, Çalışma odası ve Mutfak için de 3 tane daha klima almayı planlıyorum. Yatak odası şart değil duruma göre vaz geçilebilir.

LG den 9 12 18 btu dual cool plus (Yaklaşık 130 bin TL)
Daikın dan Shira Eco 9 12 18 (Yaklaşık 200 bin TL)

Veya bir odadan vazgeçip Daikın zeta shira plus 9 14 (Bu da tahminim 200 e yakın olacaktır)

Siz hangisini tavsiye edersiniz. İşin aslı LG ile bir sorunum yok, ama araçta japonun sağlamlığına teslim olduğum gibi klimada da öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Birkaç gün içinde karar vermem gerekiyor, yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.
2 hafta önce buradaki arkadaşların önerisi ile 2 adet Mitsubishi Electric Kirigamine Zen aldım. Bütçeniz doğrultusunda şu an kampanyası var 2 gün sonra bitecek 3 adet bile alabilirsiniz. Bayilerden kampa fiyatları altına bile bulabilirsiniz. Şu ana kadar bayi olsun servis olsun gayet memnun kaldım. 10 yıl garantili tavsiye ederim. Açmış olduğum konuyu alta bırakıyorum.

Servis konusunda sorun yaşamayacağımı umarak yarın veya cumartesi günü
2 x 9000 zeta shira (67000 x 2)
1 x 14000 zeta shira (82000)

şeklinde alacağım heralde.

@canali hocam Mitsubishiyi neresi satar vs pek bilmediğim için incelememiştim, bir bakayım..

Servis konusunda sorun yaşamayacağımı umarak yarın veya cumartesi günü
2 x 9000 zeta shira (67000 x 2)
1 x 14000 zeta shira (82000)

şeklinde alacağım heralde.

@canali hocam Mitsubishiyi neresi satar vs pek bilmediğim için incelememiştim, bir bakayım..
Bayiler haricinde satışı bulunmuyor. Kendi sitesinden konumunuza yakın bayilerle de bir görüşmenizi öneririm.

Bayiler haricinde satışı bulunmuyor. Kendi sitesinden konumunuza yakın bayilerle de bir görüşmenizi öneririm.
Hocam teşekkür ederim kararsızlığıma bir çivi de siz çaktınız :D Yarın Doke Mühendislik Mitsubishi Electric Klima Sistemleri ne gidip oradan da fiyat ve görüş alayım.

Hocam teşekkür ederim kararsızlığıma bir çivi de siz çaktınız :D Yarın Doke Mühendislik Mitsubishi Electric Klima Sistemleri ne gidip oradan da fiyat ve görüş alayım.
Hocam en kötü kararsızlık böyle olsun 😁 Ben İstanbul Anadolu yakasındaki tüm ME ve Daikin bayilerini liste yapıp hepsini tek tek aradım. 😂 Daikini bu süreçte eledim. Bayilere ulaşım ve iletişim konusunda sıkıntılı, 16 17 bayiden yarısına ulaşabildim. Hemen hemen aynı sayıda ME de aradım. Sadece bir tanesine ulaşamadım. Ayrıca ME bayileri net iletişim kalitesi daha iyi 👍 evime biraz uzak olmasına rağmen en uygun fiyatı veren en samimi bulduğum bayiye gittim satın aldım. Şu ana kadar hiç bir aşamasında memnuniyetsizlik yaşamadım. Başka bayilerden de arayıp fiyat alın.

Hocam en kötü kararsızlık böyle olsun 😁 Ben İstanbul Anadolu yakasındaki tüm ME ve Daikin bayilerini liste yapıp hepsini tek tek aradım. 😂 Daikini bu süreçte eledim. Bayilere ulaşım ve iletişim konusunda sıkıntılı, 16 17 bayiden yarısına ulaşabildim. Hemen hemen aynı sayıda ME de aradım. Sadece bir tanesine ulaşamadım. Ayrıca ME bayileri net iletişim kalitesi daha iyi 👍 evime biraz uzak olmasına rağmen en uygun fiyatı veren en samimi bulduğum bayiye gittim satın aldım. Şu ana kadar hiç bir aşamasında memnuniyetsizlik yaşamadım. Başka bayilerden de arayıp fiyat alın.
Hocam hem konunuz hem de konuya yaklaşımınız benimkine çok çok yakın. Ben daikın da sadece yüksek puan alan yerleri aradım 2 tane, ikisi de ilgili çıktı işin aslı.
LG den de ilgili bir servis buldum, keşife geleceklerdi ama iptal ettim, bendeki LG den memnunum aslında ama Adem bey de japonu ayrı kategoride ve daha üstün olarak nitelendirince aradaki 70-80 bin gibi bir fiyat farkını gözden çıkardım.
Daikın'a soğuk olma sebebim ekşideki servis yorumlarıydı ama bugün aradığım NBA mühendislik biraz güven verdi açıkçası. Yarın gidip fiyat görmek iyi olacak.
Daikın 12 taksit yapıyor o da cazip geldi biraz. Ama anladığım kadarıyla Mitsubishi Kirigamine Zen veya Daikın zeta shira plus dan hangisini seçersem seçeyim ikisi de üst seviye cihazlar, bu durumda ilgili bayi ve servis konusunda güven veren yer tercihim olacak gibi duruyor. (Tabi mustubişi fiyatta uçup gitmezse) Liste fiyatı olarak yakınlar, liste fiyatı üzerinden indirimle daikına eşlenirse tercih sebebim bayinin yaklaşımı ve ilgisi olacak gibi.

Teşekkkürler paylaşımlarınız için.

Bu arada size de hayırlı olsun, özellikle servisin yaklaşımı konusunda şanslıymışsınız, sorunsuz ağız tadıyla kullanırsınız inşallah yıllarca.

İsim vermeyim, bir Mitsubishi Electrics bayisine gittim, işin aslı hem verdikleri bilgiler hiç içime sinmedi, ürünler de bir garip, bir modelinde elle yön veriyorsunuz üfleme panjuruna :D
NBA Daikın Klima ya gitmiştim ilk, aklımdaki her şeyi detayına kadar konuştum, ve karşıdaki beyefendinin de teknik sorularıma bilgisiyle ve tecrübesiyle cevap verdiği çok belliydi. Benzer soruları ME bayisine sordum yanlış cevaplar verdi malesef. Tabi bozmadım amacım tartışmak değildi ama teknik yetersizliklerini görmem için yetti.

NBA ile anlaştık sayılır keşfe gelecekler, hem satış hem servislik yapıyorlar zaten takacak olanlar da kendileri. Şu an her şey iyi gidiyor.

İsim vermeyim, bir Mitsubishi Electrics bayisine gittim, işin aslı hem verdikleri bilgiler hiç içime sinmedi, ürünler de bir garip, bir modelinde elle yön veriyorsunuz üfleme panjuruna :D
NBA Daikın Klima ya gitmiştim ilk, aklımdaki her şeyi detayına kadar konuştum, ve karşıdaki beyefendinin de teknik sorularıma bilgisiyle ve tecrübesiyle cevap verdiği çok belliydi. Benzer soruları ME bayisine sordum yanlış cevaplar verdi malesef. Tabi bozmadım amacım tartışmak değildi ama teknik yetersizliklerini görmem için yetti.

NBA ile anlaştık sayılır keşfe gelecekler, hem satış hem servislik yapıyorlar zaten takacak olanlar da kendileri. Şu an her şey iyi gidiyor.
Hocam merhaba, en son ne yaptınız? Durum nedir?

Ben de Ankara'dayım (Etimesgut, Eryaman) sizin bu konuda yazdıklarınız bana çok uygun. Yaşadığınız deneyimleri aktarabilir misiniz? Teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri