Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi maksimum 20-22 bin tl arası alınabilecek 50-55 inç en iyi tavsiye nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mad42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mad42

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20-22 bintl
Marka Model Bilgisi
marka modeli siz tavsiye edin samsung, lg ,philips vestel
merhaba arkadaşlar.maksimum 20-22 bin tl arası alınabilecek 50-55 inç en iyi tavsiye nedir?cof sayısı fazla, paneli iyi teknik özellikleri ,servisi bilen arkadaşlar bu paraya üzmeyecek bir tv tavsiyesi verin lütfen. film, maç vs izlerim genel bir kullanıcıyımdır da

merhaba arkadaşlar.maksimum 20-22 bin tl arası alınabilecek 50-55 inç en iyi tavsiye nedir?cof sayısı fazla, paneli iyi teknik özellikleri ,servisi bilen arkadaşlar bu paraya üzmeyecek bir tv tavsiyesi verin lütfen. film, maç vs izlerim genel bir kullanıcıyımdır da
Vestel 55Q9900, VESTEL55QA9700 veya bir üst seviye TCL 55C645 bunlar istediklerini fazlası ile verir. Detaylı bilgiler için yotube incelemeleri var bakabilirsiniz

Vestel 55Q9900, VESTEL55QA9700 veya bir üst seviye TCL 55C645 bunlar istediklerini fazlası ile verir. Detaylı bilgiler için yotube incelemeleri var bakabilirsiniz
bunlar hangi panelleri kullanıyor? vestel için karma sıkıntılı panel diye duymuştum.Tcl nin türkiyedeki servisi nedir? konum nevşehir

bunlar hangi panelleri kullanıyor? vestel için karma sıkıntılı panel diye duymuştum.Tcl nin türkiyedeki servisi nedir? konum nevşehir
Dediğim gibi youtube bakın en ince detayına kadar anlatılıyor

Örnek olarak adem abinin videossu atayım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

TCL 55C645 kağıt üzerinde iyi televizyondur değerlendirmeye alın. Bütçenizi aşarsa Vestel 55Q9900 modeline bakın.

TCL 55C645 kağıt üzerinde iyi televizyondur değerlendirmeye alın. Bütçenizi aşarsa Vestel 55Q9900 modeline bakın.
Vestel 55Q9900 modelde panel nedir, cof sayısı nedir? bu 2021 model bir tv olduğu için ürünlerin hepsi 2021 de mi üretilmiştir? yoksa 2024 de de var mı? eğer varsa 2021 de üretilen Vestel 55Q9900 modeli ile 2024 de üretilen aynı modelde aynı panel aynı cof, jbl ses sistemi var mıdır?

Vestel 55Q9900 modelde panel nedir, cof sayısı nedir? bu 2021 model bir tv olduğu için ürünlerin hepsi 2021 de mi üretilmiştir? yoksa 2024 de de var mı? eğer varsa 2021 de üretilen Vestel 55Q9900 modeli ile 2024 de üretilen aynı modelde aynı panel aynı cof, jbl ses sistemi var mıdır?
2024 üretim devam ediyor herşey aynı videoyu iyice izlyeyin ve bununla ilgili çok detaylı videolar var iyi araştırma yapın

Özellik-donanım anlamında bir fark yok. Değişen tek şey paneli. LG, BOE, SAKAI, AUO, HKC gibi üreticilerin paneli var.2021 de üretilmiş ürünler satılmıyor. Üretim hala devam ediyor.

Özellik-donanım anlamında bir fark yok. Değişen tek şey paneli. LG, BOE, SAKAI, AUO, HKC gibi üreticilerin paneli var.2021 de üretilmiş ürünler satılmıyor. Üretim hala devam ediyor.
yani ben Vestel 55Q9900 modelini alırsam bana hangi panelin geleceğini bilemiyor muyum?iyi panel mi gelir bu modele hangi panel gelir?

yani ben Vestel 55Q9900 modelini alırsam bana hangi panelin geleceğini bilemiyor muyum?iyi panel mi gelir bu modele hangi panel gelir?
Sıkıntı maalesef almadan önce seri numarasından teyit etmek lazım. Son üretimlerde LG panel tekrar girmiş üretime yani depoda kalan bir mal değilse fabrikadan yeni gelmişse LG çıkar örneğin.

Sıkıntı maalesef almadan önce seri numarasından teyit etmek lazım. Son üretimlerde LG panel tekrar girmiş üretime yani depoda kalan bir mal değilse fabrikadan yeni gelmişse LG çıkar örneğin.
bu dediğinizi hepsiburadadan alacağım için nasıl teyit edebilirim? Lg panel sakai den iyi mi? lg panel değilse hangi panel olma ihtimali yüksektir?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

bu dediğinizi hepsiburadadan alacağım için nasıl teyit edebilirim? Lg panel sakai den iyi mi? lg panel değilse hangi panel olma ihtimali yüksektir?
Vestel mağazasında çalışan bir tanıdığınız varsa seri numarasını öğrenebilirseniz sorgulama şansımız olabilir hocam

Üreticiler kötü değil. LG'nin dezavantajı 12 yerine 6 COF olması. Panelin ömrünü negatif etkileyen bir durum. AUO ya da HKC gelirse 12 COF'lu olur ömür açısına bir artıdır.

Üreticiler kötü değil. LG'nin dezavantajı 12 yerine 6 COF olması. Panelin ömrünü negatif etkileyen bir durum. AUO ya da HKC gelirse 12 COF'lu olur ömür açısına bir artıdır.
az önce bu mağaza sordum fabrikadan direk t bana mı gelecek stoğunuzdan mı gelecek diye stoktan gelecek dediler. bu durumun en kötü senaryosu lg panelin veya ips panelin gelmesi midir? nedir?

az önce bu mağaza sordum fabrikadan direk t bana mı gelecek stoğunuzdan mı gelecek diye stoktan gelecek dediler. bu durumun en kötü senaryosu lg panelin veya ips panelin gelmesi midir? nedir?
Bayinin stok durumunu bilemem. Rica edin elindeki seri numaralarını atsın buradan bakalım.

seri numarası paylaşamıyoruz diyorlar. üretim yılı nedir diye sordum 2024 üretimdir dediler.
Seri numarası genelde satın aldıktan sonra kendiniz alablirsniz çok nadir almadan veren. Bazıları veriyor fakat eve aynı seri numarayı yollamıyorlar farklı panel geliyor

Seri numarası genelde satın aldıktan sonra kendiniz alablirsniz çok nadir almadan veren. Bazıları veriyor fakat eve aynı seri numarayı yollamıyorlar farklı panel geliyor
şu hale bak ya aynı modelde seri numarası araştırıyoruz farklı panel gelmesin diye nerede tüketici hakkı o zaman? aynı modelde birine başka birine bambaşka panel geliyor nasıl iş bu?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri