Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Mame32 Atari Salonu Oyunları Android Box ve TV'ler için

PCTeknikElektronik

@PCTeknik
İnceleyenler Kulübü
Merhaba Arkadaşlar geçmişe Yolculuk yapıyoruz nostalji zamanı.
Mame32 Atari Salonu Oyunlarını Android Box'lar üzerinde TV'lerde oynayabiliyoruz.

1388515247000-MAME---b.jpg

257 Adet En Popüler Mame32 Oyunu+Mame4droid uygulaması

İndirme Linki
⤵️

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mame4droid gamepad ayarı nasıl yapılır⤵️

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

midnight-wanderers-600x400.jpg

Foruma üye olup bu konuda linki görmek için beğen butonu görmediğini söyleyen yorumlar mesajlar alıyorum Tarayıcı konusu için de beğen butonu göremediğini söyleyenler oldu sorun mu var @İlteriş Yılmaz
Screenshot_2023-11-23-16-59-54-028_com.google.android.youtube.jpg

Benim sevdiklerim Hagar ve Street Fighter. Birde biraz daha yaş alınca resim açmalı oyunlardan oynar olmuştum Atari salonunda ?

Favorim Final Fight ,Haggar sıra beklerdik.Mortal Combat ondada finish him güzeldi..Street fıghter ve Strret hoop vardı basketbol Taiwan takımıydı herkesin şimdi oyunları görünce bir garip oluyor insan anılar hatıralar aklından gecçveriyor,oyunlar için teşekkürler.

Favorim Final Fight ,Haggar sıra beklerdik.Mortal Combat ondada finish him güzeldi..Street fıghter ve Strret hoop vardı basketbol Taiwan takımıydı herkesin şimdi oyunları görünce bir garip oluyor insan anılar hatıralar aklından gecçveriyor,oyunlar için teşekkürler.
Çok paramı yedi bu oyunlar zamanında başka birşey yoktu tek eylencemiz bunlardı güzel zamanlardı hey gidi günler hey :kiskis

Merhaba Arkadaşlar geçmişe Yolculuk yapıyoruz nostalji zamanı.
Mame32 Atari Salonu Oyunlarını Android Box'lar üzerinde TV'lerde oynayabiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 7988

257 Adet En Popüler Mame32 Oyunu+Mame4droid uygulaması

İndirme Linki
⤵️

[Gizli içerik]

Mame4droid gamepad ayarı nasıl yapılır⤵️

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ekli dosyayı görüntüle 7993
hocam bu oyunları amazon fire tv box da oynayabilir miyiz?

Bu oyunları android TV box ile nasıl oynayacağız benim cihaz açmıyor 4 GB ram 32 GB bellege sahip Flash içine atıp TV boxa takıyorum ama mame programinda oyunlar görünmüyor

Son düzenleme:
Bu oyunları android TV box ile nasıl oynayacağız benim cihaz açmıyor 4 GB ram 32 GB bellege sahip Flash içine atıp TV boxa takıyorum ama mame programinda oyunlar görünmüyor
Video niye çekiyorum anlatıyorum flash bellek içine atın oyunları oynayın cihaz depolaması gerekli değil bu kadar basit .

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri