Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Max 35-40 bin civarına 65+ inç tv önerir misiniz(acil)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusufd

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35
Marka Model Bilgisi
Samsung
Kız kardeşim için TV alacağız.65+ inc olması iyi olur.Panel bakımından sorun çıkarmayacak, Netflix ,PS vb amaçlarla kullanılacak.İnce zarif bir tasarım olsa guzel olur ,benden kendisine öneride bulunmami istiyor.Yardimci olursanız çok sevinirim.

Samsung için çok fazla model var.Ogrenci indirimiyle bir Samsung TV mi alsak bilemedim.

Vatan ve Mediamarkt'ın gece indirimleriyle birlikte stokta bulabilirseniz Grundig 65GHQ.... serisi işinizi görecektir.
Eğer Philips düşünüyorsanız 65PUS8808 "PS" içinde uygun olacaktır. Yine bunun için de gece indirimlerini bekleyin bence.

Vatan ve Mediamarkt'ın gece indirimleriyle birlikte stokta bulabilirseniz Grundig 65GHQ.... serisi işinizi görecektir.
Eğer Philips düşünüyorsanız 65PUS8808 "PS" içinde uygun olacaktır. Yine bunun için de gece indirimlerini bekleyin bence.
Philipsin bu modele nazaran daha uygun fiyatlı ve panel bakımından da sorun çıkarma olasılığı az olan onerebileceğiniz başka 65+ inç tv var mı hocam?
35-40 bin fiyatlari arasında.

Gece takip edecegim çok sağolun.

Philipsin bu modele nazaran daha uygun fiyatlı ve panel bakımından da sorun çıkarma olasılığı az olan onerebileceğiniz başka 65+ inç tv var mı hocam?

özellikle çarşamba geceleri vatan media markt teknosa üçlüsünü takip edin.

Kız kardeşim için TV alacağız.65+ inc olması iyi olur.Panel bakımından sorun çıkarmayacak, Netflix ,PS vb amaçlarla kullanılacak.İnce zarif bir tasarım olsa guzel olur ,benden kendisine öneride bulunmami istiyor.Yardimci olursanız çok sevinirim.

Samsung için çok fazla model var.Ogrenci indirimiyle bir Samsung TV mi alsak bilemedim.
LG 65UR91 Serisi satın aldım ben de... Mağazada iyiydi gelsin kurulsun daha net verilerle yazarım. Dilerseniz inceleyin
37.2k fiyat etiketi var ürünün...

Vatan personeli indirim yaptı ufak bir rakamda olsa 36k ya satın aldım.

LG sitesi yeni üyelik ve ilk alışverişe özel %10 indirim avantajı var.

Ben kargo operasyonu için güvenmediğimden mağazadan direkt aldım

LG 65UR91 Serisi satın aldım ben de... Mağazada iyiydi gelsin kurulsun daha net verilerle yazarım. Dilerseniz inceleyin
37.2k fiyat etiketi var ürünün...

Vatan personeli indirim yaptı ufak bir rakamda olsa 36k ya satın aldım.

LG sitesi yeni üyelik ve ilk alışverişe özel %10 indirim avantajı var.

Ben kargo operasyonu için güvenmediğimden mağazadan direkt aldım
Sağolun sitesine bakayım hocam,TV elinize ulaşırsa deneyimlerinizi bekliyorum.

Saliyi çarşambaya bağlayan gece mi yoksa çarşambayı perşembeye bağlayan gece mi hocam?
17 ve 20 martta almışım ben hocam. 17 marttaki öyle kıyak denk geldi asıl indirim 20 mart çarşambaydı ama salıyı çarşambaya bağlayan gece mi yoksa çarşamba günü akşam 12 den öncemi o yazmıyor :S

Bunlar dün geceden

Ekli dosyalar

• IMG-20240327-WA0002.jpg
    IMG-20240327-WA0002.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20240327-WA0003.jpg
    IMG-20240327-WA0003.jpg
    47.1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20240327-WA0004.jpg
    IMG-20240327-WA0004.jpg
    50.2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20240327-WA0005.jpg
    IMG-20240327-WA0005.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Görsel 2024-03-26 saat 22.46.03_da903c47.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-26 saat 22.46.03_da903c47.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 22
17 ve 20 martta almışım ben hocam. 17 marttaki öyle kıyak denk geldi asıl indirim 20 mart çarşambaydı ama salıyı çarşambaya bağlayan gece mi yoksa çarşamba günü akşam 12 den öncemi o yazmıyor :S
Samsung'un

SAMSUNG QE 65LS03BG​

Bu modeli hakkındaki düşünceniz nedir hocam
45 bin TL seviyesinde indirimle

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri