Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea All Easy Pro Şubat 2023 Tüketim Verileri ve Log Paylaşımları

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Dostlar Merhaba;

Biliyorsunuz Midea ailesinden olan klimaları uzun yıllardır test ediyoruz, Midea Prime ile çıktığımız yolda Prime halen elimizde testlere devam ederken Midea Xtreme Save ve en son Midea All Easy Pro modeli yine bize FG Europe tarafından ulaştırılmıştı bilginiz dahilinde ve testlerini devame ttirip sonuçları da ay ay sizlere paylaşıyoruz.

Bu bağlamda Şubat 2023 sonuçları olarak logları ve sonuçları sizlere paylaşıyorum. Bu verileri sizlerin de okuyabilmesi ve dilediğiniz kontrolü kendiniz yapabilmeniz adına bu verileri sadece görüntü olarak değil dakika dakika ne zaman ne olmuş ne tüketmiş gibi bilgilere sahip olabilmeniz adına hem programları paylaşıyor hem de nasıl kullanılacağını da izah ettiğim yazımın şinkini ekliyorum.

Midea All Easy Pro Şubat 2023 tüketim, 24 saat 30 gün çalışma ile 128KW olmuştur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Yaptığım incelemeleri sizlerle paylaşma isteğim ise genellikle bu markaya dair yaptığımız paylaşımlarda bir TARAF olduğumuzun düşünülüyor olmasıdır ki aslında yakın takip edenlerin bildiği üzere biz yıllardır bütün üreticilere bir çağrıda bulunup FG Europe Midea kadar CESUR olmlarını istedik, incelenmeküzere ürün göndermelerini talep ettik, aynı testleri aynı donanımlar ve aynı tarafsız bakış açısı ile ürünleri değerlendireceğimizi beyan ettik ancak bu taleplerimiz ne yazık ki karşılık bulamadı.

Özellikle LG yetkilileri ile haftalar boyunca süren görüşmelerimiz ne yazık ki olumlu sonuçlanamadı.

Yani buradan bir kere daha çağrıda bulunalım hepinizin huzurunda.

Bizim bir Pilot evimiz var, kendi evlerimiz var, biz her türlü ürünü her türlü ortamda test eden ve daha fazla test edebilmek için alt yapısını kuvetlendiren bir yapılanmaya giden taraf olarak her markaya her firmaya eşit mesafede ürünleri inceleyeceğimize dair beyanda bulunup tüketiciden gizleyeceği bir husus olmadığına inanan her markayı davet ediyoruz.

İşte Midea nın bu kadar ön plana çıkma sebebi de bu. Bugüne kadar siz hangi markayı gördünüz birisine yollasın klimasını da, o birisi de klimayı paramparça etsin, canının istediği her türlü yorumu yapsın ve kimsenin karışmasına müsaade etmesin?

Biz FG Europe Midea ile bu şekild eçalışıyoruz. Aramızda ticari hiç bir bağ yok, sadece bize ürün yolluyorlar, benim ise tek şartım bu ürünleri bizden yıllar boyunca geri istememeleri çünkü bizim işimiz ürün güzellemesi yapmak değil. Kısa Orta ve uzun vadede bu ürünler ne gibi sonuçlar veriyor bunu görmek, bilmek ve sizlerle paylaşmak istiyoruz.

FG Europe Midea nın farkı da burada devreye giriyor. Biz bu firmanın bize yolladığı her klimayı iç ünite ve dış ünite olarak parçaladık, tüm donanımlarını sizlere paylaştık, aylardır da verilerini paylaşıyoruz.

FG Europe ile aramızdaki tek anlaşma, İçeriklerimize karışılmaması şartıydı, adamlar bunu bir adım ileri götürdü ve bırakın ürünlerin içine girmemizde sakınca görmeyi, kendi içlerine girmemizi istediler ki nasıl bir yapılanmaları olduğunu görelim öğrenelim ve AİLE kavramına ne kadar önem verdiklerini gözümüzle görelim.

Bu anlamda sitemize FG Europe firmasının AİLE olgusu ve bakış açısı ile ilgili gözlemlerini aktardığım bir yazı yazdım. Merak ederseniz aşağıdaki linkten bakabilirisniz.

Midea All Easy Pro ile ilgili verileri ise aşağıya ekliyorum, Ekran görüntülerini sizlere fikir olsun diye ekledim, o halleri ile bir anlam ifade etmezler, programları nasıl kurup nasıl kullanacağınızı da yine alt taraftaki linkte bulabileceksiniz.

Midea All Easy Pro Dış Ortam Şubat 2023.jpg
Midea All Easy Pro İç Ortam Şubat 2023.jpg
Midea All Easy Pro Üfleme Şubat 2023.jpg

Midea All Easy Pro tüketim verileri Şubat 2023.jpg

Şubat 2023 tüketim ve sıcaklık verileri indirme linki

Extech TH10 Nasıl Kurulur ve Nasıl Kullanılır?

DT171 Datalogger Nasıl Kurulur ve Nasıl Kullanılır?

Volcraft EL 4000 Nasıl Kurulur ve Nasıl Kullanılır?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri