Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea klima ve buzdolabı tatil modu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

hibrit

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba
Klima almak istiyorum Ankara için sizce 12 lik prime mı Xtreme mı , sıcak tarafını 1 -2 ay anca kullanırım buralar soğuk geçtiği için doğalgaz kullanmak daha mantıklı. Ayrıca Arçelik 274532 El modelini aldım evi 6 ay kışın kullanıp 6 ay yazlıkta geçiriyoruz ben mantıken buzdolabının kapanmasından yana değilim çünkü uzun süreli ara vermelerde makinada bozulmalar meydana gelebiliyor başıma gelmişti. Bu modelde tatil modu var sizce 6 ay boyunca tatil modunu kullansam sadece dondurucu kısmı çalışması daha mantıklı olabilir mi? Verdiğiniz ince bilgiler için teşekkürler, Toshıba tv ve buzdolabını sizin tavsiyenizle aldım sıra midea da.

Merhaba
Klima almak istiyorum Ankara için sizce 12 lik prime mı Xtreme mı , sıcak tarafını 1 -2 ay anca kullanırım buralar soğuk geçtiği için doğalgaz kullanmak daha mantıklı. Ayrıca Arçelik 274532 El modelini aldım evi 6 ay kışın kullanıp 6 ay yazlıkta geçiriyoruz ben mantıken buzdolabının kapanmasından yana değilim çünkü uzun süreli ara vermelerde makinada bozulmalar meydana gelebiliyor başıma gelmişti. Bu modelde tatil modu var sizce 6 ay boyunca tatil modunu kullansam sadece dondurucu kısmı çalışması daha mantıklı olabilir mi? Verdiğiniz ince bilgiler için teşekkürler, Toshıba tv ve buzdolabını sizin tavsiyenizle aldım sıra midea da.
Günaydın; Hem prime hem de Xtreme serilerini kullananbirisi olarak Prime da öyle aman aman bir eksiklik görmedim Xtreme karşısında. Evet doğru, bir fiziksel, akışkan ve yazılım farkı kesinlikle var ancak uç noktadaki zor koşullar altında değilse kullanıcı, prime eksiklik hissettirmez.

Daha iki gün önce Hatun'a ''şu klimayı icat edenden Allah rzı olsun'' dedim Mutfaktaki prime için çünkü toplantı dönüşü hava çok soğuktu, yolda arabadan aç komutu verdik, 24 e ayarladık, takribi 10 dakika sonra evdeydik, dış kapıyı açınca baktık bir sıcaklık geldi yüzümüze hemen :) mutfak kapısını açık bırakıp çıkmışız, hem mutfağı hem de koridoru etkisi altına almış çünkü klima konumu itibari ile koridora bakan kağıya doğru üfleme yapıyordu.

Bakın 3 üncü senemize doğru gidiyoruz yani 2 sene bitmek üzere, @erinc ile ilk tanıştığımızda kendisine ''Bak kardeşim ben öyle 3-5 gün kurcalayıp çok güzelmiş deyip ürünü yollayanlardan değilim, bu ürünler bende yıllarca kalır ve ben de yıllarca tüm deneyimlerimi aktarırım insanlara'' demiştim.

FG Europe ile de bu şekilde tanışmıştık. Tanıştığımız günden beri 3 üncü klimalarını yolladılar biz halen kusur arıyoruz ürünlerde.

Isıtma modunda Kasa genleşme sesi dışında tespit ettiğimiz şimdiye kadar en ufak sorunu olmadı.

Budolabı konusunda sizinle kesinlikle hemfikiriz.
Bilinçli bir kullanım sergilemenizden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.

Merhaba
Merhabalar dm üzerinden isterseniz iletişim bilgilerinizi bana iletebilirsiniz. Ankara bayimiz a1 soğutma Erdal çam beyin size ulaşması için bilgilendirmiş olurum. Güvenli alışveriş için internet satışlarında sadece kurumsal web sitemiz www.fgeurope.com.tr yi kullanmanızı rica ederim. Erdal Çam SOĞUTMA bey size ankarada en doğru şekilde yardımcı olacaktır saygılarımla.

Adem Bey değerli bilgiler için ben teşekkür ederim, aldığım tvnin panel bilgileri 2 ay önce paylaşılmış sorayım bunuda Toshıba 58UA2263DT eylül ayında kurulumu yapıldı acaba bu üründe BOE panelmi kullanılmıştır çünkü size panel bilgileri 2 ay önce ulaşmış bu tarihten öncekiler karma mıdır. Ayrıca Erinç Beye teşekkürler DM den iletişime geçtim bilgi topluyorum.

Adem Bey değerli bilgiler için ben teşekkür ederim, aldığım tvnin panel bilgileri 2 ay önce paylaşılmış sorayım bunuda Toshıba 58UA2263DT eylül ayında kurulumu yapıldı acaba bu üründe BOE panelmi kullanılmıştır çünkü size panel bilgileri 2 ay önce ulaşmış bu tarihten öncekiler karma mıdır. Ayrıca Erinç Beye teşekkürler DM den iletişime geçtim bilgi topluyorum.
Merhaba, nokta atışı bilgi için ürünün seri numarası gerekli :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri