Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Günaydın sevgili dostlar , nasılsınız görüşmeyeli?
Yaz sezounna hazırlık için sevgili @meeb dostumun tavsiyesi olan ve sevgili @Engraulis ile birlikte incelediğimiz dereceleri de sipariş verme vakti geldi artık :D

Sizlerde durumlar nasıl? Neyse ki klima çalıştırmadan geçen her gün elektrik faturasına yük binmediği için mutlu olduğumuz günler oluyor o ayrı konu :D
Günaydın abiii🙋
Bende durumlar belli abi kış sonrası temizliği erteleyip yaz sezonunu da bitirip öyle sökmeye karar verdim yazıktır çok sök tak iyi olmaz diye😅
Kıyamaz oldum😉

Ama buzdolabı pervane bölümü nü temizlik yapacağım onun kaçarı yok çünkü ilk temizliği ve baya kirlenmiş

Günaydın abiii🙋
Bende durumlar belli abi kış sonrası temizliği erteleyip yaz sezonunu da bitirip öyle sökmeye karar verdim yazıktır çok sök tak iyi olmaz diye😅
Kıyamaz oldum😉

Ama buzdolabı pervane bölümü nü temizlik yapacağım onun kaçarı yok çünkü ilk temizliği ve baya kirlenmiş
Bazı söküm takım işlemleri benim de içimi cız ettiriyor o konuda kesinlikle haklısın.

Evet abi herkes öyle diyor muhtemelen klima satışları da patlama yapabilir 😰
İşte bu nedenle her ne kadar reklam yapıyorum zannedilse de ben halen sosyal mecrada insanları bir arn evvel Mayıs sonuna kadar klimalarını almaları yönde teşvik etmeye çalışıyorum.

Temmuz Ağustosta buralarda neler yazacağız kim bilir.

İşte bu nedenle her ne kadar reklam yapıyorum zannedilse de ben halen sosyal mecrada insanları bir arn evvel Mayıs sonuna kadar klimalarını almaları yönde teşvik etmeye çalışıyorum.

Aynen öyle abi
bakalım bu sene nelere şahit olacaz😅

Biz önlemi aldık artık kendileri bilir abim 😅🙏

@ByCilo Şurada ne kaldı gece saat 12 ye
Midea indirim saati başlıyor 😋
Bakalım kimler alıp foruma gelecek
İnsta DM vs oldukça yoğun.
İnsanlar ciddi ilgi gösteriyor.
Şimdi bu durumu kullanıp diğer markaların kampanya yapmasını bekleyelim ve onları da duyuralım ki rekabet ortamı oluşsun.

Rekabet her zaman tüketici için fayda sağlar fakat aynı mal üzerinden aynı fiyat ile yapılan rekabet olup olmadığını da bizler kontrol edeceğiz elbette.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri