Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea Yeni Model PENROSE XT ile Damgasını Vuracak mı Dersiniz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Abi zaten hemen hemen aynı fiyata. Biri 27 pazarlıkla 24 fiyat alan var çevremde. Airfel de 24 ek olarak 6yil garanti var xtreme de. Airfel de garanti uzatsan pahalıya gelir
Abi Mart ayındaki yorumummuş o, o zaman hakikaten bana göre yüksekti fiyatı Xtreme serisinde ama aldığı paranın karşılığını veriyordu en azından.
Bugün durum oldukça farklı, kısmen istediğim olmuş, Xtreme oldukça güzel noktaya geldi fiyat olarak, umarım böyle kalır.

Abi Mart ayındaki yorumummuş o, o zaman hakikaten bana göre yüksekti fiyatı Xtreme serisinde ama aldığı paranın karşılığını veriyordu en azından.
Bugün durum oldukça farklı, kısmen istediğim olmuş, Xtreme oldukça güzel noktaya geldi fiyat olarak, umarım böyle kalır.
Abi kusura bakma tarihe dikkat etmemişim. Konu önlere ilk sıraya çıkınca yeni zannettim mesajlari. Sende belirtmişsin fiyatları uygun diye.😔 abi ek olarak kaira 12btu 18binbtl olduğunu hatırlıyorum. Airfel 19-20 iken midea 24-25 arasında bayilerde vardı.

Bu arada abi sen hala klima alamadın mi. En aep bekliyordun gelmedi mi hala
Aep parasını ödedik 1.5 ay bekledik gelmedi, sonra iptal ettik paramızı 1.5 ay sonra iade aldık, iade ederken klima geldiğinde aynı fiyattan tekrar vereceklerine söz aldık, sonra şöyle oldu sana sattığım paraya ben alamıyorum bana 1 2 gün müsaade et dendi 1 haftada öyle geçti arayan soran olmadı ve 7. Ayın ilk haftasından beri midea bekledim ama olmadı. Verdiği sözün arkasındada duramadılar. Ben bir şey söylemiyorum benim yerime siz söyleyebilirsiniz. Bende 2 gün önce Geee Airy aldım artık. Midea'da benim için bir daha açılmamak üzere kapandı.

Aep parasını ödedik 1.5 ay bekledik gelmedi, sonra iptal ettik paramızı 1.5 ay sonra iade aldık, iade ederken klima geldiğinde aynı fiyattan tekrar vereceklerine söz aldık, sonra şöyle oldu sana sattığım paraya ben alamıyorum bana 1 2 gün müsaade et dendi 1 haftada öyle geçti arayan soran olmadı ve 7. Ayın ilk haftasından beri midea bekledim ama olmadı. Verdiği sözün arkasındada duramadılar. Ben bir şey söylemiyorum benim yerime siz söyleyebilirsiniz. Bende 2 gün önce Geee Airy aldım artık. Midea'da benim için bir daha açılmamak üzere kapandı.
Hiçbir şekilde izahı olamayacak bu konu umuyorum ki yöneticilerin ders çıkartmasına vesile olur en azından.

Her mal fiyatı ile birlikte değerlendirilir. Midea Penrose evet çok iyi duruyor. Hem tasarım hem de özellik açısından.
Ancak;

Geçen hafta;
Panasonic - Ethera 12 BTU 54.600 TL
Daikin - Zeta Shira Plus 12 BTU 52.000 TL
Mitsubishi Electric - Krigamine Zen 12 BTU 55.000 TL

fiyat aldım.

Şimdi köklü japon markalarının çok iyi modelleri bu fiyata satılırken. İnsan kendisine sorar neden bunu alayım?

Ayrıca FG Europa' ya olumlu bir eleştirim olacak. Web sitenize biraz daha önem göstermelisiniz. Enerji etiketini buruşuk kağıdı tarayarak eklemişsiniz. Teknik özellikler düşük kalite resim dosyası olarak eklenmiş. Rakibiniz Gree 'nin web sitesine bir bakın lütfen.
Merhaba,
Bende Panasonic Etherea almak için araştırma yapıyorum. Siz nereden aldınız bu fiyatı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri