Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Midi fırın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Birsen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Birsen

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Yüksek ve orta fiyat
Marka Model Bilgisi
Marka ve model bilgim yok malesef
Merhabalar fırınımız bozuldu.Yüksek ve orta fiyat tavsiye alabilir miyim?

Son düzenleme:
Merhaba, hoşgeldiniz öncelikle.

Özellikle olmasını istediğiniz bir özellik var mı yoksa kafamıza göre öyle birkaç model mi paylaşalım?
@Beril @Yelda Helvacı sizden de görüş alırsak mutlu olurum :ok
Adem abi ben hiç fırın kullanmadım. Yani fırın ihtiyacımı airfryer ve ızgaralı mikrodalga ile çözüyorum. Ailemde de solo ocak fırın var. Seneler öncenin Bosch ocağı. Ankastrede pek bir fikrim yok gibi :cry:

@Birsen Hanım için de bazı detayları yazalım ki bislin.

Samsung markasının ankastre setlerinin büyük bölümünü Simfer fabrikası yapar.
Arçelik markasının neredeyse bütün ankastre ürünlerini Silverline fabrikası yapar.

Yani aslında satın alacağınız ürünün MARKA ile ÜRETİCİ kavramları birbirinden farklı oluyor ona dikkat etmenizi önerebilirim öncelikle.

Haaa ne oluyor? Arçelik markası olarak satın aldığınız Silverline fırın Arçelik profesyonelliği ve satışs onrası hizmet kalitesi ile size geliyor. Silverline markası olarak satın aldığınızda ise ayrıo bir servis yapılanması ve satış sonrası hizmet.

Genel olarak bizler artık ürünlerden ziyade satış sonrası hizmet kalitesine daha çok odaklandığımız için, karşımızda bir muhatap olabilmesi adına üreticilerden ziyade markalara odaklanmayı da tercih edebiliyoruz mesela sizde de Arçelik Fırın almanızın daha mantıklı olabileceği gibi.

@Birsen Hanım için de bazı detayları yazalım ki bislin.

Samsung markasının ankastre setlerinin büyük bölümünü Simfer fabrikası yapar.
Arçelik markasının neredeyse bütün ankastre ürünlerini Silverline fabrikası yapar.

Yani aslında satın alacağınız ürünün MARKA ile ÜRETİCİ kavramları birbirinden farklı oluyor ona dikkat etmenizi önerebilirim öncelikle.

Haaa ne oluyor? Arçelik markası olarak satın aldığınız Silverline fırın Arçelik profesyonelliği ve satışs onrası hizmet kalitesi ile size geliyor. Silverline markası olarak satın aldığınızda ise ayrıo bir servis yapılanması ve satış sonrası hizmet.

Genel olarak bizler artık ürünlerden ziyade satış sonrası hizmet kalitesine daha çok odaklandığımız için, karşımızda bir muhatap olabilmesi adına üreticilerden ziyade markalara odaklanmayı da tercih edebiliyoruz mesela sizde de Arçelik Fırın almanızın daha mantıklı olabileceği gibi.

Adem bey dönüşünüz için çok teşekkür ederim.Ben 15 yıllık davul fırın kullanıyordum.O yüzden şu anki fırınlar hakkında hiç bir fikrim yok.Bilirkişi olarak sizlere danışmak istedim.Ankastre değilde setüstü ve midi aynı şey galiba onlardan almak istiyorum.Kullanışlı olsun,iyi pişirsin ,temizliği kolay olsun,servis hizmetleri iyi olsun gibi şeyler geldi aklıma şimdilik.Ama bu işin üstadı sizsiniz.Arçeliğin hangi modelini tavsiye edersiniz.@ademhelvacı

Son düzenleme:
Adem bey dönüşünüz için çok teşekkür ederim.Ben 15 yıllık davul fırın kullanıyordum.O yüzden şu anki fırınlar hakkında hiç bir fikrim yok.Bilirkişi olarak sizlere danışmak istedim.Ankastre değilde setüstü ve midi aynı şey galiba onlardan almak istiyorum.Kullanışlı olsun,iyi pişirsin ,temizliği kolay olsun,servis hizmetleri iyi olsun gibi şeyler geldi aklıma şimdilik.Ama bu işin üstadı sizsiniz.Bana öneride bulunursanız çok sevinirim
bu tür fırınlar garanti kapsamında kolay kolay bozulmaz kumtel simfer alabilirsiniz

Adem bey dönüşünüz için çok teşekkür ederim.Ben 15 yıllık davul fırın kullanıyordum.O yüzden şu anki fırınlar hakkında hiç bir fikrim yok.Bilirkişi olarak sizlere danışmak istedim.Ankastre değilde setüstü ve midi aynı şey galiba onlardan almak istiyorum.Kullanışlı olsun,iyi pişirsin ,temizliği kolay olsun,servis hizmetleri iyi olsun gibi şeyler geldi aklıma şimdilik.Ama bu işin üstadı sizsiniz.Bana öneride bulunursanız çok sevinirim
Birsen Hanım şimdi daha net anladım konuyu.
Açıkçası o Davul fırınlar kim ne derse desin halen bir başka bana göre fakat hem saklaması daha kolay hem de yenileme zamanı gelmişken sevgili @dmc178 dostumuzun önerisine ben de katılıyorum. Hem sizin işinizi görecek bir ürün hem de üreticisine güveniriz, iyi iş çıkartırlar. İlginç bir detay da paylaşayım size. Birçok Samsung yetkili servisi aynı zamanda Simfer yetkili servisliği de yapıyor olduğu için satış sonrası hizmet kalitesi konusunda da sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Başka bir güvence ise, Simfer yetkilileri ile de ufak da olsa temasımız var, olası bir sorun yaşama durumunuzda elimizden geldiğince o konuda da size destek olmak için gayret ederiz :ok

Aa asla. Siz gelin, ellerimle yemek yapacağım. Sonra salon camından cup :haha
Bak sen şaka sanıyorsun ama yakın zamanda hakikaten sana geliriz, ama kalmayız bizi biliyorsun :D
İşte o gelişimizde hazır yemek ile bizi geçiştireceğini zannediyorsan yanılıyorsun.
Makarna da olsa yeriz ama kendin yapmalısın mutlaka :love:

Bak sen şaka sanıyorsun ama yakın zamanda hakikaten sana geliriz, ama kalmayız bizi biliyorsun :D
İşte o gelişimizde hazır yemek ile bizi geçiştireceğini zannediyorsan yanılıyorsun.
Makarna da olsa yeriz ama kendin yapmalısın mutlaka :love:
Abi şaka değil, başımın üstünde yeriniz var. Konuyu biliyorum keyifle de bekliyorum sizi😍

Kendi elimden ne gelirse hepiciği sizin olsun 😍 😍

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri