Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adem abi ben hiç fırın kullanmadım. Yani fırın ihtiyacımı airfryer ve ızgaralı mikrodalga ile çözüyorum. Ailemde de solo ocak fırın var. Seneler öncenin Bosch ocağı. Ankastrede pek bir fikrim yok gibiMerhaba, hoşgeldiniz öncelikle.
Özellikle olmasını istediğiniz bir özellik var mı yoksa kafamıza göre öyle birkaç model mi paylaşalım?
@Beril @Yelda Helvacı sizden de görüş alırsak mutlu olurum![]()
Ooooo hemen sana da bir ankastre set bakalım o zamanAdem abi ben hiç fırın kullanmadım. Yani fırın ihtiyacımı airfryer ve ızgaralı mikrodalga ile çözüyorum. Ailemde de solo ocak fırın var. Seneler öncenin Bosch ocağı. Ankastrede pek bir fikrim yok gibi![]()
Ocak alacağımız zaman düşündüm de, kullanmıyorum ki yaa ihtiyacım olmaz benceOoooo hemen sana da bir ankastre set bakalım o zaman![]()
Biz sana ihtiyaç oldurturuz değil mi @Engraulis ?Ocak alacağımız zaman düşündüm de, kullanmıyorum ki yaa ihtiyacım olmaz bence![]()
Üüfff bir de toplaşıp misafirliğe gelseniz aman amanBiz sana ihtiyaç oldurturuz değil mi @Engraulis ?
Mesela sen o güzel ve hamarat ellerinle bize fırında kuzu kaburga dolması yaparsın ve test etmiş oluruz ne güzel![]()
@Birsen Hanım için de bazı detayları yazalım ki bislin.
Samsung markasının ankastre setlerinin büyük bölümünü Simfer fabrikası yapar.
Arçelik markasının neredeyse bütün ankastre ürünlerini Silverline fabrikası yapar.
Yani aslında satın alacağınız ürünün MARKA ile ÜRETİCİ kavramları birbirinden farklı oluyor ona dikkat etmenizi önerebilirim öncelikle.
Haaa ne oluyor? Arçelik markası olarak satın aldığınız Silverline fırın Arçelik profesyonelliği ve satışs onrası hizmet kalitesi ile size geliyor. Silverline markası olarak satın aldığınızda ise ayrıo bir servis yapılanması ve satış sonrası hizmet.
Genel olarak bizler artık ürünlerden ziyade satış sonrası hizmet kalitesine daha çok odaklandığımız için, karşımızda bir muhatap olabilmesi adına üreticilerden ziyade markalara odaklanmayı da tercih edebiliyoruz mesela sizde de Arçelik Fırın almanızın daha mantıklı olabileceği gibi.
bu tür fırınlar garanti kapsamında kolay kolay bozulmaz kumtel simfer alabilirsinizAdem bey dönüşünüz için çok teşekkür ederim.Ben 15 yıllık davul fırın kullanıyordum.O yüzden şu anki fırınlar hakkında hiç bir fikrim yok.Bilirkişi olarak sizlere danışmak istedim.Ankastre değilde setüstü ve midi aynı şey galiba onlardan almak istiyorum.Kullanışlı olsun,iyi pişirsin ,temizliği kolay olsun,servis hizmetleri iyi olsun gibi şeyler geldi aklıma şimdilik.Ama bu işin üstadı sizsiniz.Bana öneride bulunursanız çok sevinirim
Yatılı?Üüfff bir de toplaşıp misafirliğe gelseniz aman aman![]()
Nasıl yani? Kendine yapacağını mı zannetmiştin sen?Üüfff bir de toplaşıp misafirliğe gelseniz aman aman![]()
Aa asla. Siz gelin, ellerimle yemek yapacağım. Sonra salon camından cupNasıl yani? Kendine yapacağını mı zannetmiştin sen?![]()
Yok abi o bize uymuyorYatılı?![]()
Birsen Hanım şimdi daha net anladım konuyu.Adem bey dönüşünüz için çok teşekkür ederim.Ben 15 yıllık davul fırın kullanıyordum.O yüzden şu anki fırınlar hakkında hiç bir fikrim yok.Bilirkişi olarak sizlere danışmak istedim.Ankastre değilde setüstü ve midi aynı şey galiba onlardan almak istiyorum.Kullanışlı olsun,iyi pişirsin ,temizliği kolay olsun,servis hizmetleri iyi olsun gibi şeyler geldi aklıma şimdilik.Ama bu işin üstadı sizsiniz.Bana öneride bulunursanız çok sevinirim
Bak sen şaka sanıyorsun ama yakın zamanda hakikaten sana geliriz, ama kalmayız bizi biliyorsunAa asla. Siz gelin, ellerimle yemek yapacağım. Sonra salon camından cup![]()
Abi şaka değil, başımın üstünde yeriniz var. Konuyu biliyorum keyifle de bekliyorum siziBak sen şaka sanıyorsun ama yakın zamanda hakikaten sana geliriz, ama kalmayız bizi biliyorsun
İşte o gelişimizde hazır yemek ile bizi geçiştireceğini zannediyorsan yanılıyorsun.
Makarna da olsa yeriz ama kendin yapmalısın mutlaka![]()
Yahu benim burada yazdığım veya yazacağım bir şeyi senin bilmemen mümkün mü zatenAbi şaka değil, başımın üstünde yeriniz var. Konuyu biliyorum keyifle de bekliyorum sizi
Kendi elimden ne gelirse hepiciği sizin olsun![]()
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.