Adem abi tekrardan merhabalar... Senin sayende güzel bir televizyona sahip oldum, bunun için teşekkürler 
Şimdi biraz da klima hakkında bir kaç sorum olacak?
(şu kalın yazı olayını düzeltemedim bir türlü)

Şimdi biraz da klima hakkında bir kaç sorum olacak?
''Mitsubishi Diamond SRK50ZSX-W(S) A++ 18000 BTU'' uzun süredir bu modeli takip ediyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda SEER ve Scop diye iki değerin olduğunu, bu değerler ne kadar yüksek ise klimanın o kadar verimli olduğunu öğrendim. Bu bilgileri klima satan bayi ile paylaştım ve karşılığında bu bilgileri öğrettiğim için bana teşekkür ettiler. O kadar araştırmalarıma rağmen en yüksek değerler bu modelde. Senin videolarını izlediğim zaman midea karşıma çıkıyor. Lâkin dediğm gibi en yüksek değerler bu modelde.
Yaşadığımız yer Uşak, salonda 2 tane pencere mevcut (birisi güney,birisi batı cepheli), salon sabahtan akşama kadar güneş görüyor. Bu klima uygun mudur? Bir tane videonuzda: 'her inverter klima,inverter değildir' dediniz. bu klima inverter mi? Kaliteli olduktan sonra bütçeye çok takılmıyorum. Görüşlerini ve tecrübelerini bekliyorum abi. Teşekkür ederim.(şu kalın yazı olayını düzeltemedim bir türlü)