Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Mitsubishi mi Midea mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

reden

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
Midea mı Mitsubishi mi ?
Merhaba,
MITSUBISHI sılver SRK25ZSP-W(S) ile MIDEA Xtreme Save 12NXDO BU 2 Model arasında hangisini almalayım.

Mitsubishi için fiyat 38500 tl Midea için aldığım fiyat 39500 tl her 2 klimada 12000 btu
kullanılıcak alan 20 metre kare , öğleye kadar güneş alıyor. odada çoğunlukla 2 kişi olucak ve büyük bir penceresi var. %80 soğutma amaçlı kullanılıcak.
kriterlerim
sorunsuz çalışması
elektrik tüketimi
sessizlik
bunları göz önüne alırsak siz olsanız hangisini alırdınız ?
İlgilenip, vakit ayırıp cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.herkese iyi bayramlar diliyorum

Merhaba,
MITSUBISHI sılver SRK25ZSP-W(S) ile MIDEA Xtreme Save 12NXDO BU 2 Model arasında hangisini almalayım.

Mitsubishi için fiyat 38500 tl Midea için aldığım fiyat 39500 tl her 2 klimada 12000 btu
kullanılıcak alan 20 metre kare , öğleye kadar güneş alıyor. odada çoğunlukla 2 kişi olucak ve büyük bir penceresi var. %80 soğutma amaçlı kullanılıcak.
kriterlerim
sorunsuz çalışması
elektrik tüketimi
sessizlik
İlgilenip, vakit ayırıp cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.herkese iyi bayramlar diliyorum
Bu fiyatlarla tartışmasız mitsubishi Heavy...

Merhaba,

kriterlerim
sorunsuz çalışması
elektrik tüketimi
sessizlik
mitsubishi klima r410a gaz kullanıyor. yeni nesil klimalar r32 gaz kullanıyor. silver serisi tam anlamıyla mitsubishi değil diyorlar. yerli üretim olması lazım. soğutma kapasitesi 11 bin btu. mitsubishi fiyatı bana biraz çok geldi. yinede mitsubishi electric olmasada mitsubishi heavy kalitesi biraz cezbetti. ek olarak bence xtreme save klimayı daha uyguna bulursunuz. bayilere bir fiyat sorun. 12 btu xtreme save diye geçsede soğutma kapasitesi 15bin btu. bende sizin gibi biraz kararsız kaldım. forumdaki işin uzmanı diğer üyeleri dinlemek lazım. onlar kesin bir şey söylerler

mitsubishi klima r410a gaz kullanıyor. yeni nesil klimalar r32 gaz kullanıyor. silver serisi tam anlamıyla mitsubishi değil diyorlar. yerli üretim olması lazım. soğutma kapasitesi 11 bin btu. mitsubishi fiyatı bana biraz çok geldi. yinede mitsubishi electric olmasada mitsubishi heavy kalitesi biraz cezbetti. ek olarak bence xtreme save klimayı daha uyguna bulursunuz. bayilere bir fiyat sorun. 12 btu xtreme save diye geçsede soğutma kapasitesi 15bin btu. bende sizin gibi biraz kararsız kaldım. forumdaki işin

mitsubishi klima r410a gaz kullanıyor. yeni nesil klimalar r32 gaz kullanıyor. silver serisi tam anlamıyla mitsubishi değil diyorlar. yerli üretim olması lazım. soğutma kapasitesi 11 bin btu. mitsubishi fiyatı bana biraz çok geldi. yinede mitsubishi electric olmasada mitsubishi heavy kalitesi biraz cezbetti. ek olarak bence xtreme save klimayı daha uyguna bulursunuz. bayilere bir fiyat sorun. 12 btu xtreme save diye geçsede soğutma kapasitesi 15bin btu. bende sizin gibi biraz kararsız kaldım. forumdaki işin uzmanı diğer üyeleri dinlemek lazım. onlar kesin bir şey söylerler
Mitsubishi heavy tum modelleri Taiwan üretimi ve R410 gaz kullanıyor.Yerli üretim olanlar mitsubishi electrik modellerinde mevcut.Midea fiyatını destek mühendislik İsmail bey den aldım.Adem beyinde kendisi ile ilgili olumlu fikirlerini okuduğum için bütün bayileri araştırma gereği duymadım.Cünkü montaj işçiliği benim için önemli.

Mitsubishi heavy tum modelleri Taiwan üretimi ve R410 gaz kullanıyor.Yerli üretim olanlar mitsubishi electrik modellerinde mevcut.Midea fiyatını destek mühendislik İsmail bey den aldım.Adem beyinde kendisi ile ilgili olumlu fikirlerini okuduğum için bütün bayileri araştırma gereği duymadım.Cünkü montaj işçiliği benim için önemli.
Bütçesi olana r
Heavy R410 kullanıyor. Yeni nesil cihazlar r32 kullanıyor. Eski nesil bir gaz kullanan klima yı almak uzun vade de bir sorun teşkil eder mi?

20 metrekarelik, öğleye kadar güneş alan ve büyük pencereli bir oda için 12000 BTU kapasitesi uygun bir seçimdir.
Ben olsam Midea Xtreme Save 12NXDO modelini tercih ederdim. Midea markası son yıllarda klima sektöründe kendisini kanıtlamış bir markadır. özellikle xtreme save serisi enerji tasarrufu için üretilmiştir.

Merhaba,

kriterlerim
sorunsuz çalışması
elektrik tüketimi
sessizlik
Ayrıca
Merhaba,

kriterlerim
sorunsuz çalışması
elektrik tüketimi
sessizlik
9000 btu luk kilma işini çok rahatlıkla görecektir

gereksiz büyük klima alırsan hem konforlu iklimlendirme yapamıycalsın elektirik faturan artacak ve cihaz yıpranması daha fazla olacak

İl/ilçe ?

Oda tavan kaç metre ?

Bina yalıtım durumu ?

Pencere ölçüleri ? (en boy)

Ev kaçıncı kat? Zemin katsa altı otopark veya bodrum mu ?

Merhaba,

kriterlerim
sorunsuz çalışması
elektrik tüketimi
sessizlik
https://form-mhiklima.com/tr/urun/srk25zsp-w-set r32 üretime başlamışlar))

R410 gazlı modelleri iklimsa getiriyor. Mhi hala r410 gaz ile üretim yapması, Kendi ayağına sıkması olur. Zaten r410 yasaklanmaya başladı diye biliyorum. haier aux chigo gibi alt kalite firmalar bile r32 gaz ile üretiyor. Mhi global Türkiye de yeni bir firma ile anlaştı artık r32 gazlı modelleri o firma getiriyor.

R410 gazlı modelleri iklimsa getiriyor. Mhi hala r410 gaz ile üretim yapması, Kendi ayağına sıkması olur. Zaten r410 yasaklanmaya başladı diye biliyorum. haier aux chigo gibi alt kalite firmalar bile r32 gaz ile üretiyor. Mhi global Türkiye de yeni bir firma ile anlaştı artık r32 gazlı modelleri o firma getiriyor.
Evet Form grubuyla anlaştılar artık yeni ürünleri ve r32leri Form grubundan gelmektedir.

Merhaba,

kriterlerim
sorunsuz çalışması
elektrik tüketimi
sessizlik

Rakam düşecekse 9000 BTU bile yeterli olacaktır kişisel tercihim Xtreme olurdu.
Midea nın son iki yılda fiyat ları aşırı arttı

mitsubishi heavy de iklimsa kampanyası bitince tercihim Midea oldu.Kurulumu yapıldı. Herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum.Midea alacak olan arkadaşlara mutlaka birkaç bayiden fiyat almalarını önerebilirim.Bayiler arasında fiyat farklılıkları var.

mitsubishi heavy de iklimsa kampanyası bitince tercihim Midea oldu.Kurulumu yapıldı. Herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum.Midea alacak olan arkadaşlara mutlaka birkaç bayiden fiyat almalarını önerebilirim.Bayiler arasında fiyat farklılıkları var.
Hayırlı olsun

İyi günlerde kullanın

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri