- Bütçe
- 9000
- Marka Model Bilgisi
- onvo,vestel,toshiba
Arkadaşlar merhaba.
Masaüstü bilgisayarımı HDMI kablo ile RX6600 ekran kartıma bağlayarak sadece keyifle film izlemek için 50" bir televizyon aramaktayım.
Genelde 1080p film ve dizi izlemekteyim. İnternetten indirerek izliyorum. HEVC, MKV, H.264-265 ve ara sıra HDR 2160p filmler de izliyorum. Oyun oynamıyorum; internette geziyor, sosyal medyada geziyor ve YouTube'da vakit geçiriyorum.
Televizyon için yerim sınırlı olduğu için 50"den daha büyük bir TV maalesef alamayacağım; koyabileceğim yer yok.
Bütçem maksimum 10.000 TL. Daha fazlası beni çok zorlar.
Misal şu TV ler nasıldır?
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Hangi modellere, hangi markalara bakmam gerekiyor? Neler öneriyorsunuz?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum??
Masaüstü bilgisayarımı HDMI kablo ile RX6600 ekran kartıma bağlayarak sadece keyifle film izlemek için 50" bir televizyon aramaktayım.
Genelde 1080p film ve dizi izlemekteyim. İnternetten indirerek izliyorum. HEVC, MKV, H.264-265 ve ara sıra HDR 2160p filmler de izliyorum. Oyun oynamıyorum; internette geziyor, sosyal medyada geziyor ve YouTube'da vakit geçiriyorum.
Televizyon için yerim sınırlı olduğu için 50"den daha büyük bir TV maalesef alamayacağım; koyabileceğim yer yok.
Bütçem maksimum 10.000 TL. Daha fazlası beni çok zorlar.
Misal şu TV ler nasıldır?

Vestel 50UA9600 Ultra HD (4K) TV
Vestel 50UA9600 Ultra HD (4K) TV 20275680 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Onvo OV50500 Ultra HD (4K) TV
Onvo OV50500 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Toshiba 50UA2263DT Ultra HD (4K) TV
Toshiba 50UA2263DT Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.Hangi modellere, hangi markalara bakmam gerekiyor? Neler öneriyorsunuz?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum??