Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herkese merhaba,
Ankastre ocak kurulumu için servis gerekli mi gerçekten? Kurulum dediğimiz zaten fişi tak gazı bağla. Garantinin geçerliliği için servis kurulumu şart mı?
Markasına göre mi bu işler? Bakarken ocak, Kumtel'e denk geldim. Bütün yorumlarda servis kuruluma geldi yazıyor.Hangi marka?
Markasına göre mi bu işler? Bakarken ocak, Kumtel'e denk geldim. Bütün yorumlarda servis kuruluma geldi yazıyor.
Ben alıp takarım ya. Servisin kurulumunu beklemek de saçma geliyor ocakta. Hani bu iş tv gibi servis kurulum yapmazsa garanti geçerli olmaz gibi bir durum mu?Vestel'de ocak servis kurulumlu ve ücretsiz. Kumtel ocağı biz kendimiz bağlamıştık (spotcudan alınma sıfır) acil çay lazımdı ve servis bekleyemezdim ?
Daha sonradan aldığım Kumtel fırın ve davlumbaz için ücretsiz kurulum yaptılar.
Evet bu işler markaya göre. Biri takar diğeri takmaz mesela, takmaz derken ücretsiz montajdan bahsediyorum. Yoksa garanti ürünün tüketiciye tesiliminden ya da fatura tarihi itibariyle başlar.
Ben alıp takarım ya. Servisin kurulumunu beklemek de saçma geliyor ocakta. Hani bu iş tv gibi servis kurulum yapmazsa garanti geçerli olmaz gibi bir durum mu?
Ben ücretli ücretsiz hiçbir servisi istemiyorum şu an. Kendim kutuyu açıp bağlayabilir miyim![]()
Garanti ne olacak?Ben yaptım bence sen de yaparsın ??![]()
Eskisini ben bağlayıp sökmüştüm zaten. Bunu da bağlarım ne olacak ki? Sadece garanti olayını düşündüm. Sen açtın fişe taktın ben garanti vermem derler mi bir sorun olursa diye.Garantiyi başlatmayabilirler sen kurmazsan. Ki ocak ile aspiratör/davlumbaz arasında da 70 cm mesafe olmazsa kurmuyorlar bile. Ya da kursalarda garantiyi başlatmıyorlar. Gaz kaçağı olmadan bağlayabileceksen bağla gitsin.
VermezlerEskisini ben bağlayıp sökmüştüm zaten. Bunu da bağlarım ne olacak ki? Sadece garanti olayını düşündüm. Sen açtın fişe taktın ben garanti vermem derler mi bir sorun olursa diye.
E o zaman?Vermezler
Çağır kursunlar niye garantiden olasın ki? Ki ocakta garantilik ne olacak o da ayrı meseleE o zaman?![]()
Bir zamanlar aspiratör fiyatına Kumtel servis ücreti söylemişti. Dedim bozulursa yenisini alırım yani.Çağır kursunlar niye garantiden olasın ki? Ki ocakta garantilik ne olacak o da ayrı mesele
Yok eski ocağı ben söktüm zaten yenileyeceğim. Gaz açık bir problem yok o konuda.Sevise bağlat. Gaz kaçağı falan olur Allah korusun. Sisteme de servisin bağladığı girilir, fişinizi alırsınız. Sakat bir durumda sorumluluk onların olur.
Tecrübe Notu: Eğer yeni bir eve taşındıysanız ve henüz ocağınıa bağlanmadıysa, doğalgaz firması gazı açmaya geldiğinde açmayıp geri dönüyor..
Yolu düşenlere bir not bırakmak istedim. Yıllar sonra belki birinin işini görürYok eski ocağı ben söktüm zaten yenileyeceğim. Gaz açık bir problem yok o konuda.
Abidik kubidik markalar olmadığı sürece ücretsiz kurulum var zaten. Dert edilecek mesele değil gelip kursunlar. Yapacakları maksimum test ya bağlantı yerine çakmak çakacak ya da sıvı sabun sürecek.Bir zamanlar aspiratör fiyatına Kumtel servis ücreti söylemişti. Dedim bozulursa yenisini alırım yani.
Başımdan öyle bir şey geçince şimdi ocak seçerken bunları da düşünmeye başladım. Hoş ortada ocak da yok marka da yok ama ona göre seçebilirim diye düşündüm.
Umarım çakmakla kontrol etmezlerAbidik kubidik markalar olmadığı sürece ücretsiz kurulum var zaten. Dert edilecek mesele değil gelip kursunlar. Yapacakları maksimum test ya bağlantı yerine çakmak çakacak ya da sıvı sabun sürecek.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.