Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmanke

Müdavim
Kadim Üye
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
0x0-24-kasim-ogretmenler-gunu-kutlama-mesajlari-ve-sozleri-2018-resimli-ogretmenler-gunu-mesaj...jpg

Bir Başöğretmen ile başladı her şey.
Eğitim alanındaki atılımlar, önce okuryazarlık düzeyini yükseltme çabaları ve sonrasnda Hayattaki En Hakiki Mürşit'in ilim olduğunun tüm toplumda kabul görmesi.
Bu yolun ışığı olan Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatrük başta olmak üzere İlk okul Öğretmenim İbrahim Yavuz, Hidayet Ergün dahil tüm öğretmenlerimizin bu kıymetli günü kutlu olsun. Ortaokuldan aklımda kalan isimlerse Mesut Kilit, Mediha Kenar, İsmail Çevik, Bedenci Zuhal hoca, iş ve teknik öüretmeni Gıyasettin hoca gibi daha nice kıytmetli isimler :)

Tabi forumumuzum Mesleki tek öğretmeni olan @Murat ALA kardeşimizi daha özel kutlarız :love:

@osmanke abim ilkokul öğretmenini hatırlarmısın?

Sizde en çok iz bırakan öğretmeniniz kimdir dostlar?

Bir Başöğretmen ile başladı her şey.
Eğitim alanındaki atılımlar, önce okuryazarlık düzeyini yükseltme çabaları ve sonrasnda Hayattaki En Hakiki Mürşit'in ilim olduğunun tüm toplumda kabul görmesi.
Bu yolun ışığı olan Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatrük başta olmak üzere İlk okul Öğretmenim İbrahim Yavuz, Hidayet Ergün dahil tüm öğretmenlerimizin bu kıymetli günü kutlu olsun. Ortaokuldan aklımda kalan isimlerse Mesut Kilit, Mediha Kenar, İsmail Çevik, Bedenci Zuhal hoca, iş ve teknik öüretmeni Gıyasettin hoca gibi daha nice kıytmetli isimler :)
Tabi forumumuzum Mesleki tek öğretmeni olan @Murat ALA kardeşimizi daha özel kutlarız :love:
@osmanke abim ilkokul öğretmenini hatırlarmısın?

Sizde en çok iz bırakan öğretmeniniz kimdir dostlar?
Şimdi bunu demek olur mu bilemedim ancak aşırı yaramaz öğrenci hayatım oldu,asiydim birazcık. İz bırakan öğretmenim nedense ortaokuldaki fen öğretmenim. Labatuar da deney esnasında çok gürültü yapıp çok konuştuğumu söyleyerek tokat atmıştı bana .)) Burnum kanarcasına tokat.
Kötü anı bu kalmış aklımda:haha

Başta, baş öğretmen olmak üzere, atanamayan, atanmış, bilgi paylaşımı yapan, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

@Adem Helvacı @Tesla @Murat ALA @İlteriş Yılmaz @Beril @Yelda Helvacı @NBKpro @Tarık
@osmanke ve sayamadığım herkes sizinde kutlu olsun meslek olarak öğretmen geçmesenizde çok şey ogrettiniz.
Bildirimi görünce duygulandım. Gözüm doldu resmen ?

Sen de bize az şey öğretmedin şimdi. Senin de günün kutlu olsun abi ?

Şimdi bunu demek olur mu bilemedim ancak aşırı yaramaz öğrenci hayatım oldu,asiydim birazcık. İz bırakan öğretmenim nedense ortaokuldaki fen öğretmenim. Labatuar da deney esnasında çok gürültü yapıp çok konuştuğumu söyleyerek tokat atmıştı bana .)) Burnum kanarcasına tokat.
Biz 89 da İstanbul'a gelmisiz, fakir bir aile idik ilk başta köyden göçen 4 aile 1 evde yaşamisiz, ardından halam ve dedemin kardeşi ayrıldı, amcam ve babam ortak kaldı...

Hikayeye gelelim İstanbul Ümraniye Mustafa Karslıgil ilk okula başladım. Musa öğretmen vardı. Hayatımda unutmam çok yardım etti bana, görüyor du kılık kıyafetimi. Tabi ben çocuğum anlamam. Her zaman 3 numara saç babam keser, kıyafetler amca çocukları dan.
Konuya gelelim burda biraz gülelim.?
Bana dedi Fiko yarın babanı çağır. Dedim hangisini
Nasıl yani ? Kaç baban var ?
2
Nasıl olur oğlum dedi?
Bilmem dedim.
Tamam anneni çağır ?
Hangisini
Kaç annen var oğlum senin bak kızıyorum dedi?
Dedim 2
Kaç kardessin?
5

Sen dedi kimi seversen onu çağır.
Bende gittim büyük anne seni öğretmen çağrıyor dedim.

Olayı anlamak için geldi. Ama adam öğretmen ve çözmüş olayı.

Ben 10 yaşıma kadar amcama;baba,
Yengeme;büyük anne dedim
Çünkü amca çocukları öyle diyordu ???
Babama ise amca diyordum. Anneme yenge ????

İşin özü bana Musa öğretmen ayrı davranırdı. Belki bir sürü öğretmen gördüm onun gibi gariban kollayan görmedim.

Bizde @Yelda Helvacı yengeye zarf attık ama kocasını övdü, insan bize de bı araya sıkıştırırdı???
Ademin msjından alıntı yapıp yazarken, telefon geldi bana. Görüşmem bitince yazımı gönderdim ama sen yazıyı yazmışsın görmedim.
Sonra yine işim çıktı yeni girdim.
Faydamız dokunuyorsa ne mutlu. Ve ayrıca senin de yardımların oluyor. Hepimizin günü kutlu olsun be ya :deli1

Ademin msjından alıntı yapıp yazarken, telefon geldi bana. Görüşmem bitince yazımı gönderdim ama sen yazıyı yazmışsın görmedim.
Faydamız dokunuyorsa ne mutlu. Ve ayrıca senin de yardımların oluyor. Hepimizin günü kutlu olsun be ya :deli1
Şimdi anlaştık yengelerin güzeli ?

Oooo işi dayak kısmına gelince o anıların derin izleri silinmiyor.
Yalnız, Annenin anlattıklarından hareketle pek de çekilir dert değilmişsin okulda :kiskis

Tüm öğretmenlerimizin günleri kutlu olsun.

Seni sayıp seven tüm dostlara yollarında ışık olduğun için senin de öğretmenler günün kutlu olsun kocam. Bilgini ve tecrübeni aktarmaya devam,parla :love::deli1@Adem Helvacı
Sen bana sunulmuş bir lütufsun, ince düşünceli güzel eşim benim. Seni çok seviyorum. ??????????

Biz 89 da İstanbul'a gelmisiz, fakir bir aile idik ilk başta köyden göçen 4 aile 1 evde yaşamisiz, ardından halam ve dedemin kardeşi ayrıldı, amcam ve babam ortak kaldı...

Hikayeye gelelim İstanbul Ümraniye Mustafa Karslıgil ilk okula başladım. Musa öğretmen vardı. Hayatımda unutmam çok yardım etti bana, görüyor du kılık kıyafetimi. Tabi ben çocuğum anlamam. Her zaman 3 numara saç babam keser, kıyafetler amca çocukları dan.
Konuya gelelim burda biraz gülelim.?
Bana dedi Fiko yarın babanı çağır. Dedim hangisini
Nasıl yani ? Kaç baban var ?
2
Nasıl olur oğlum dedi?
Bilmem dedim.
Tamam anneni çağır ?
Hangisini
Kaç annen var oğlum senin bak kızıyorum dedi?
Dedim 2
Kaç kardessin?
5

Sen dedi kimi seversen onu çağır.
Bende gittim büyük anne seni öğretmen çağrıyor dedim.

Olayı anlamak için geldi. Ama adam öğretmen ve çözmüş olayı.

Ben 10 yaşıma kadar amcama;baba,
Yengeme;büyük anne dedim
Çünkü amca çocukları öyle diyordu ???
Babama ise amca diyordum. Anneme yenge ????

İşin özü bana Musa öğretmen ayrı davranırdı. Belki bir sürü öğretmen gördüm onun gibi gariban kollayan görmedim.
Var olsun böyle koca yürekli gariban dostu öğretmenlerimiz ❤️❤️❤️

Ahaaa Yeldoşu ilk defa beyaa derken gördüm
Neden sana dedi acaba fikom :kop

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri