Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi OLED Televizyon önerisi | Max 40 bin tl

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

nusret

Yeni Üye
Yeni Üye
Önceliklere herkese merhaba, Bir kaç gündür sitede dolaşıyorum ve artık üye olma vakti geldi :D
Televizyon almak istiyoruz. kaliteli şekilde film dizi izlemek istiyoruz. Genelde Netlix Disney Amazon gibi plartformlardan açıp izleriz.
OLED almak istiyoruz bir film izleme zevkimiz var o da en iyisi olsun derdindeyiz.
55 inç düşünüyoruz belki max 60 inç olabilir. ama salonda çok büyük durur diye istemiyoruz.
120 hz olmasını da isteyebilriz. PS takıp oyun oynamak da isteklerimiz arasında.
bütçemiz 25 ile 35 arasında değişkenlik gösteriyor. max verebileceğimiz ise 40. O da zorlayarak.
İleride düşebilir fiyatı diyerek max fiyatın üzerinde televizyonda önerebilirsiniz ama dediğim gibi 25 ile 35 arası bize makul olan.
Servis konusunda sıkıntı çekmeyeceğimiz bir tv arıyoruz. 12 yıldır LG televizyon kullanıyoruz, LG den memnunuz aslında ama markada kesinlikle sınırlama yok.
Televizyonu salona yerleştireceğiz.
Televizyonu koyacağımız yerin sol tarafında cam var, Doğrudan üstüne düşen bir cam yok. Ama salondaki diğer camlarla birlikte aydınlık oluyor. sol taraftaki camdan güneş doğrudan vuramıyor, yandaki bina yüzünden sadece ışık alıyor. Isınma konusunda o konuda rahatız. ama sol camdan yansıma oluyor genelde.
Panelinden, içindeki sistemden ve servisinden sıkıntı çekmeyeceğimiz bir televizyon arıyoruz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu vesileyle de tanıştığımıza mennun oldum. @Adem Helvacı

Son düzenleme:
Samsung 55S95B 30bin tl tvyi canlı olarak görmedim fakat mağazada buna bakabilirsiniz
(anti glare özelliğine bakarak alın)

Edge led olmasa 55ls03b (mat) tv yi alın derdim (fiyatı 23-24 bin tl)

Son düzenleme:
Samsung 55S95B 30bin tl tvyi canlı olarak görmedim fakat mağazada buna bakabilirsiniz
(anti glare özelliğine bakarak alın)

Edge led olmasa 55ls03b (mat) tv yi alın derdim (fiyatı 23-24 bin tl)

Yorumlarınız için teşekkürler. Yarın mağazada bir sorduracağım incelemek için

LG kullanıcılarının LG den devam etmelerini önerdiğim durumlar vardır ki bu da onlardan birisidir çünkü firmaların renk algoritmaları hele ki sizin gibi uzun yıllar kullanmış insanlar üzerinde etkileri oluyor.

Şimdi size dünyanın en güzel televizyonunu sunsak, farklı renk uzayı üzerine kurulmuş bir algoritma ile gelecek olan bu televizyon sizi mutlu etmeyebilir.

Dolayısı ile hele OLED söz konusu ise ben yine LG den devam edilmesi taraftarı olurum.

C2 serisinin incelenmesinde de fayda görürüm. Yine de OLED tv ler konusundaki uyarılarımız ile ilgili şerh düşmek, LG SSH sorunlarına karışmadığımızı belirtmek gerekir.

LG kullanıcılarının LG den devam etmelerini önerdiğim durumlar vardır ki bu da onlardan birisidir çünkü firmaların renk algoritmaları hele ki sizin gibi uzun yıllar kullanmış insanlar üzerinde etkileri oluyor.

Şimdi size dünyanın en güzel televizyonunu sunsak, farklı renk uzayı üzerine kurulmuş bir algoritma ile gelecek olan bu televizyon sizi mutlu etmeyebilir.

Dolayısı ile hele OLED söz konusu ise ben yine LG den devam edilmesi taraftarı olurum.

C2 serisinin incelenmesinde de fayda görürüm. Yine de OLED tv ler konusundaki uyarılarımız ile ilgili şerh düşmek, LG SSH sorunlarına karışmadığımızı belirtmek gerekir.
Teşekkürler hocam, LG ssh sorunu nedir?

Önceliklere herkese merhaba, Bir kaç gündür sitede dolaşıyorum ve artık üye olma vakti geldi :D
Televizyon almak istiyoruz. kaliteli şekilde film dizi izlemek istiyoruz. Genelde Netlix Disney Amazon gibi plartformlardan açıp izleriz.
OLED almak istiyoruz bir film izleme zevkimiz var o da en iyisi olsun derdindeyiz.
55 inç düşünüyoruz belki max 60 inç olabilir. ama salonda çok büyük durur diye istemiyoruz.
120 hz olmasını da isteyebilriz. PS takıp oyun oynamak da isteklerimiz arasında.
bütçemiz 25 ile 35 arasında değişkenlik gösteriyor. max verebileceğimiz ise 40. O da zorlayarak.
İleride düşebilir fiyatı diyerek max fiyatın üzerinde televizyonda önerebilirsiniz ama dediğim gibi 25 ile 35 arası bize makul olan.
Servis konusunda sıkıntı çekmeyeceğimiz bir tv arıyoruz. 12 yıldır LG televizyon kullanıyoruz, LG den memnunuz aslında ama markada kesinlikle sınırlama yok.
Televizyonu salona yerleştireceğiz.
Televizyonu koyacağımız yerin sol tarafında cam var, Doğrudan üstüne düşen bir cam yok. Ama salondaki diğer camlarla birlikte aydınlık oluyor. sol taraftaki camdan güneş doğrudan vuramıyor, yandaki bina yüzünden sadece ışık alıyor. Isınma konusunda o konuda rahatız. ama sol camdan yansıma oluyor genelde.
Panelinden, içindeki sistemden ve servisinden sıkıntı çekmeyeceğimiz bir televizyon arıyoruz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu vesileyle de tanıştığımıza mennun oldum. @Adem Helvacı

TCL 65C935​

65" 144Hz Mini LED Va Panel
Local dimming zones 1080 adet
2000 nit
40 bin tl

hocam lg g2 serisi sizce nasıl c2 den daha iyi ve üstüne 5 yıllık panel garantisi veriliyor?

teşekkürler hocam, g2 daha öncelikli oldu şu an, bir ay beleyeceğiz c3 çıkınca bir de ona bakacağız duruma göre seçimden önce alalım istiyoruz. :D
Bu tartışılmaz dahi G2 de Evo panel mevcut. Her ne kadar itiraz ettiğim hususlar olsa da LG OLED konusunda çok güvendiğim dostlarımın garantisi önemlidir benim için.

teşekkürler hocam, g2 daha öncelikli oldu şu an, bir ay beleyeceğiz c3 çıkınca bir de ona bakacağız duruma göre seçimden önce alalım istiyoruz. :D
O seçimler bi bitsin, hem seçim em de deprem ekonomisi çift etkili uygulanacak bizlere kim gelirse geldin kaçınılmaz sonu. :(

Merhaba ben Samsung 55S95B kullanıyorum çok memnunum. Televizyonda Samsung’dan farklı bir firma kullanmadım hiç diğer markalar hakkında bir fikrim yok.
Samsung severim ve kullanıyorum da ancak Oled'in fikir babası LG nin bu kulvardaki deneyimlerini yok sayamayız. Bu arada S95 şu an çok iyi ilerliyor, kısa vade sonuçları çok çok iyi, orta ve usun dönemi gözlemliyoruz :ok

Güzel günlerde kullanın televizyonunuzu :ok

Samsung severim ve kullanıyorum da ancak Oled'in fikir babası LG nin bu kulvardaki deneyimlerini yok sayamayız. Bu arada S95 şu an çok iyi ilerliyor, kısa vade sonuçları çok çok iyi, orta ve usun dönemi gözlemliyoruz :ok

Güzel günlerde kullanın televizyonunuzu :ok
Çok teşekkür ederim. Size danışarak almıştım zaten şu an için gayet memnunum.

Merhaba ben Samsung 55S95B kullanıyorum çok memnunum. Televizyonda Samsung’dan farklı bir firma kullanmadım hiç diğer markalar hakkında bir fikrim yok.
Güle güle kulanın. Servis konusu hakkında nasıl bir yorum yapmak istersiniz? Bir de olumsuz taraflarını sorsam nelerden söz edilebilir ürün hakkında?
Bir de televizyonunuzun nereleri ısınıyor? panel üzerinde kontrol etme şansınız var mı?
Mağazalarda dolaşırken özellikle samsungun ısınması diğerlerine oranla daha azdı. Lg ile karşılaştırılınca bir farklılık var gibiydi. @Adem Helvacı hocam daha iyi bilir gerçi, hocam ısınma bir sorun mudur? ve Ledler üzerinde etkisi nedir?

Son düzenleme:
Evet hocam, seçimlerden önce alabildiğimiz her şeyi almak istiyoruz, borç harç artık :D bu gün kredi çeksem seçimden sonra pul olacak kararsızlık içindeyim :D
Aslında bizim taraf kolay taraf, biz sadece fikir veriyoruz, para bizim cebimizden çıkmıyor neticede :)
Yine de sanki bizim cebimizden çıkıyormuş gibi derdinizle dertlenmek, sorumluluk almak ayrı konu :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri