Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ONVO 75F500 Alırken Düşünmek Gerek!

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

firat.ergun

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
ONVO 75F500
Merhabalar ;

şubat başında vatanbilgisayardan onvo 75f500 televizyon aldım. Takibi stokta olmadıgı icin merkez depodan 10 günde teslim edildi. cihaz cuma günü elime ulaştı cumartesi sabaha servisi bir şekilde ikna edip kuruluma getirdik cihazı açtılar duvar montajını yaptılar gelen servis elemanları inanılmaz kotu bir çalışma ile önce duvarı montaj yaparken bozdular daha sonrasında cok aceleci bir sekilde cihazı kurdular çalıştırdığımız sırada cihaz cihazın goruntusunde sol orta kısımda kararma fark ettim. ve yandan baktıgımızda cihazın yamuk oldugunu fark ettik servis aldı cihazı gitti asıl sorun su onvo merkezi arıyorum servis ilgileniyor diyorlar servise soruyorum sirket donus yapacak diyorlar vatana soruyorum degişim onayı gelirse bizde işlem yapılır ama aynı fiyattan cihazdan fark vererek baska cihaz alırsınız diyorlar parasını ödedigim 20 gündür gelmeyen cihazın bozuk cıkması ile mağdur edilen kişi ben oldum. MUHATTABI OLMAYAN ONVO YADA MEHMET ATMACA GRUPTAN CİHAZ ALIRKEN 1 DEGİL 2 DEGİL BENCE 100 KEZ DUSUNEREK CİHAZ ALIN... ONVO PİŞMANLIKTIR. :)

Hayatımda bir defa Sunny deneyimim oldu onda da İllallah ettim. Servisleri genel olarak merdiven altı ve müşteri hizmetleri de biraz gerilmeyin hemen üst perdeye giriyor. En son çocuk Tv yi kırdı da kurtuldum :) Onvo onlara mı bağlı bilemiyorum.

Merhabalar ;

şubat başında vatanbilgisayardan onvo 75f500 televizyon aldım. Takibi stokta olmadıgı icin merkez depodan 10 günde teslim edildi. cihaz cuma günü elime ulaştı cumartesi sabaha servisi bir şekilde ikna edip kuruluma getirdik cihazı açtılar duvar montajını yaptılar gelen servis elemanları inanılmaz kotu bir çalışma ile önce duvarı montaj yaparken bozdular daha sonrasında cok aceleci bir sekilde cihazı kurdular çalıştırdığımız sırada cihaz cihazın goruntusunde sol orta kısımda kararma fark ettim. ve yandan baktıgımızda cihazın yamuk oldugunu fark ettik servis aldı cihazı gitti asıl sorun su onvo merkezi arıyorum servis ilgileniyor diyorlar servise soruyorum sirket donus yapacak diyorlar vatana soruyorum degişim onayı gelirse bizde işlem yapılır ama aynı fiyattan cihazdan fark vererek baska cihaz alırsınız diyorlar parasını ödedigim 20 gündür gelmeyen cihazın bozuk cıkması ile mağdur edilen kişi ben oldum. MUHATTABI OLMAYAN ONVO YADA MEHMET ATMACA GRUPTAN CİHAZ ALIRKEN 1 DEGİL 2 DEGİL BENCE 100 KEZ DUSUNEREK CİHAZ ALIN... ONVO PİŞMANLIKTIR. :)
Her üründe olabilecek bir durum. ONVO markasının sahibi MA Elekronikken SUNNY AXEN ürünlerini ATMACA Elekronik üretiyor,

Her üründe olabilecek bir durum. ONVO markasının sahibi MA Elekronikken SUNNY AXEN ürünlerini ATMACA Elekronik üretiyor,
Evet hertürlü olabilecek bir durum tek sorun şu servis fabrikaya satıcı arasındaki kopukluk ve bununda yanında müşteri mağduriyeti ben paramı ödemiş ve televizyonsuz kalmışım bu durum bence kimsenin umurunda değil nasılsa çözülecek mantığı ile hareket ediyorlar.

evet surec 1 haftaya ulaştı ve halen ne servisten nede onvodan net bir donus alamadık inanılmaz mağdur oldum ihtiyac için aldığımız ürün sorunlu çıkması sunuçu magduriyet yaşıyoruz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri