Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Onvo dan pişman olurmuyum?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mesutcan34

Yeni Üye
Yeni Üye
ONVO OV75F950 75'' FRAMELESS ULTRA HD GOOGLE TV

Bu ürünü almayı düşünüyorum forumda bir çok başlık açılmış genel olarak kullanıcılar memnun görünüyor
Muazzam özellik takıntım yok neticede f/p ürünü ama YouTube da bir videoya rastladım oyun oynarken görüntü de anlık dikey çizgilerin gelip gitmesi birde 4k da 60 FPS vermemesi gibi şeyler soğuttu beni. PS4 var arada FIFA oynarım ağırlıklı olarak sinema severim uhd filmlerde 60 FPS olmaz ise değmez fiyat ne kadar uygun olursa olsun. Şuan en uygun fiyat vatan bilgisayar da

Aslında sizin de teşhis ettiğiniz üzere bu ürün ekonomik fiyata yüksek ekran vaat eden fiyat/performans ürünü.
Buna performans ürünü olarak bakıp beklentileri yüksek tutamayız.
ONVO TV de Xbox Seies S ile oyun oynayan birisi olarak size istediğinizi vermeyeceğini açık açık yazayım.
Haaa oynuyormuyum? Evet oynuyorum ancak oyunun size vereceğinin % kaçını yansıtabiliyor kısmı oyuna ve sizin algınıza göre değişiklik gösterir.

50f950 sahibi olarak yan açı perf. Hariç fiyatından fazlasını veren bir cihaz diyebilirim.okadar bütçe arge ve mühendislik çalışmasına rağmen bir çok bilinen marka ayarında kalibre edilmesini beklemek hayal perrstlik olsada cihaz bana zevk veriyor mu evey veriyor ve alsam yine alırmıyım evet alırım

VA panelli hangi marka TV olursa olsun malesef az ya da çok yan açılarda renkler bozulabilir. Ben bunu kabullendiğim için kesinlikle rahatsız etmiyor mesela. Sonuçta bir arabanın yüzeyine de dik veya açılı baktığınızda gördüğünüz renk tonu farklıdır ışıktan kaynaklı olarak.

VA panelin kaç çeşidi var bilmiyorum HVA AMVA vs birkaç türü var galiba, @Adem Helvacı hocam hep anlatıyor videolarında yazılarında ama neyin ne olduğuna kafam basmıyor benim pek, bildiğim şu hepsinde belli bir açıdan sonra kopmalar başlıyor. Panele 90 derece tam karşısı kabul edersek bu açıyı daralttıkça görüntüde bozulmalar HER MARKANIN VA PANELİNDE mutlaka olur. Kiminde 45 dereceden sonra kiminde 30 dereceden sonra, orası değişebilir.

Son düzenleme:
Teşekkürler kanalinizda son 1 hafta önce yayınladığıniz videnuzu işledikten sonra sitenize üye oldum sormak istemiştim.
Scroll un ve sizin videolarınizi uzun zamandır izliyorum. Gerçekten takdire şayan ve bilgilendirici tüketici dostu icerikleriniz var emeklerinize sağlık.
Düşük kalite izlemeye elimdeki 55" axenn den göz aşinalıgim vardır değiştireyim madem büyük ekran olsun xiaomi mı box 4k kullanıyorum istediğim APK yüklüyorum yani TV nin android olması şart değil. Hafta sonu Akbatı AVM de Vestel ve Samsung bayilerinde TV leri inceledim onvo nün 190 ilk fiyatlarında o markalar 140 bile değil bir marka daha aklimda var dijitsu 75ds9800 uygun fiyat bantlarinda metro AVM de incelediğimde görüntü kalitesi baya iyiydi ama detaylı olarak kanalinizda videnuz vardı diye biliyorum ama o modelmiydi tam hatırlamıyorum
Onvoyu elesek Vestel 75 inç ve digitsu 75 arasinda kaldım büyük bir sabırsızlıkla Engin tecrübenizden hiç şüphesiz önerinizi rica ediyorum. Fazla beklentim yok mi box 4k kutu kullanıyorum tekrar teşekkür ederim

Teşekkürler kanalinizda son 1 hafta önce yayınladığıniz videnuzu işledikten sonra sitenize üye oldum sormak istemiştim.
Scroll un ve sizin videolarınizi uzun zamandır izliyorum. Gerçekten takdire şayan ve bilgilendirici tüketici dostu icerikleriniz var emeklerinize sağlık.
Düşük kalite izlemeye elimdeki 55" axenn den göz aşinalıgim vardır değiştireyim madem büyük ekran olsun xiaomi mı box 4k kullanıyorum istediğim APK yüklüyorum yani TV nin android olması şart değil. Hafta sonu Akbatı AVM de Vestel ve Samsung bayilerinde TV leri inceledim onvo nün 190 ilk fiyatlarında o markalar 140 bile değil bir marka daha aklimda var dijitsu 75ds9800 uygun fiyat bantlarinda metro AVM de incelediğimde görüntü kalitesi baya iyiydi ama detaylı olarak kanalinizda videnuz vardı diye biliyorum ama o modelmiydi tam hatırlamıyorum
Onvoyu elesek Vestel 75 inç ve digitsu 75 arasinda kaldım büyük bir sabırsızlıkla Engin tecrübenizden hiç şüphesiz önerinizi rica ediyorum. Fazla beklentim yok mi box 4k kutu kullanıyorum tekrar teşekkür ederim
Üründen tv dışında beklentiniz olmaması nedeniyle Dijitsu makul seçenek gibi duruyor zira Dijitsu da Wisdom Share işletim sistemi olunca beklenti olmaması gerekiyor. Ancak monitör olarak kullanılacak tv için gayet iyi sonuçlar alırsınız.

Öte yanhdan Vestel'in 75U9520 ürününü çok satın aldırdım. Geri dönüşler hep pozitif olsa da Vetsel de kusursuz üretici değil malumunuz. Vestelde CSOT panel denk gelirse mat panel ürün sahibi olursunuz o sizin avantajınız olur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri