Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ONVO OV42250 42" TV Tavsite

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

pantarhei

Yeni Üye
Yeni Üye
OV42250 hakkında bana fikir verebilecek biri var mı? Yakında A101'e geliyor. Yada yakın fiyata 40" ve üstü dengi bir alternatif önerebilecek olan. Minnettar kalırım.
IMG-20230225-WA0000.jpg

42250'nin 43250'ye göre panel anlamında COF sayısı daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz değişmediyse.

Diğer türlü özellikler aynı sanırım 43250 ile. 8 GB ROM, 1 GB RAM

L3 lisanslı android var bunlarda, androidinden çok bir şey beklemeyin. Netflix'i 1080p izleyemezsiniz mesela. Normal değerlerde izletir.

Exxen konusunda sıkıntı yaşamadım. Apk vs. kurulabiliyor.

Sizin ihtiyacınız nasıl bir şey, nerede kullanacaksanız neler yapacaksınız ona göre değerlendirmek gerekir @Adem Helvacı hocamın dediği gibi.

Evde, Amazon Prime Video, Disney+ ve YouTube izlemek için genelde. Karasal yayın fazla izlemiyorum. İnternetten film izlemek için de kullanacağım. Ben de ayrıca Mi Box da var.

Mi Box varsa zaten bunun Androidini kullanmaya bile gerek yok diyebiliriz.

Video bırakıyorum aşağıya, yardımcı olması açısından.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

8 Cof ve 3 adet geçit çipi demiş adem hocam. SDP (Sakai) marka panel kullanılmış o zamanki TV'de. 42250 takip ettiğim sürece her zaman 43250'den daha pahalı olmuştur. Sanırım bu da panel kalitesinden kaynaklı.

Muhtemelen Android 11 ile geliyor. Ses konusunda 2x8W hoparlör var. Ses performansı olarak aşırı iyi bir şey beklemeyin. Ses geliyor mu geliyor işte. diğer markalardaki muadillerinden farklı değil. Ekonomik ürün olması yönünden eğer paneli de halen eskisi gibi iyiyse, bu özelliği yönünden alınabilir.

Son düzenleme:
Hala aynı paneli kullanılıp kullanmadıklarını nasıl teyit edebiliriz caba? @Adem Helvacı bey bilir sanırım bunu.su r fiyatta ciddi bir indirim var genel olarak. Bunun olası sebebi panel değişimi vb olabilir mi? 43" den ucuz her yerde.

Dün akşam Vatan Bilgisayardan Onvo ov42250 aldım kurulumu yaptım. Uydu kısmına geçtikten sonra kumanda çalışmamaya başladı televizyon tepki vermiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Dün akşam Vatan Bilgisayardan Onvo ov42250 aldım kurulumu yaptım. Uydu kısmına geçtikten sonra kumanda çalışmamaya başladı televizyon tepki vermiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
adınıza üzüldüm çözüm için bakarken bunun adına bir sürü şikayet gördüm.
kumanda pillerini değiştirmeyi deneyin, fişi çekip takın olmazsa servise başvurun yanlış hatırlamıyorsam gözde problem çok çıkıyordu onvolarda

@Adem Helvacı ?

Uyduya geçince yapıyorsa yazılımsal da olabilir. Veya tunerde vs. kısa devre yaptıran bir şey de olabilir. Yazılımsalsa bir ihtimal sıfırlayınca düzelir, muhtemelen de yeni yazılım atmak gerekir.

Donanımsalsa zaten direkt değişim talebi istemenizi öneririm. Tabi işi yokuşa sürebilirler.

Uyduya geçince yapıyorsa yazılımsal da olabilir. Veya tunerde vs. kısa devre yaptıran bir şey de olabilir. Yazılımsalsa bir ihtimal sıfırlayınca düzelir, muhtemelen de yeni yazılım atmak gerekir.

Donanımsalsa zaten direkt değişim talebi istemenizi öneririm. Tabi işi yokuşa sürebilirler.
Cevabınız için teşekkür ederim. Şimdi yetkili servisten geldim. Tv içindeki kumanda sensörünü değiştirdiler sorun çözüldü.

Merhaba @NBKpro bunda Google play Stor var mı acaba şimdi arkadaşım bodrum katta kalıyor uydu yayını alamıyor. İnat TV gibi uygulamalar kurmak istiyor bu TV yi alınca bu mümkün müdür acaba

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri