Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Onvo OV55F950 Google TV Ana Konu, Detaylı İnceleme ve Panel Testi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
ihtimal dahilinde sanki cuma akşamları indirim yapıyor gibi, bütçeniz yetiyorsa grundig 11750 ye geliyor 200 tl kuponu var, google tv, 2 gb ram 16 gb depolama mevcut ve arçelik garantili.
Geçen cuma indirim vardı ama daha önce cuma harici hafta içi de denk gelmişti. Bende kupon gözükmüyor 11923tl şuanda. Geçen hafta sanki o modelde Teknosa da kampanya vardı gibi ama tam hatırlayamadım.
Grundig de panel bilgisi sanırım mevcut değil o biraz soru işareti şuanda. F serisi 11.300 gibi rakamlardan başlıyor diğer pazaryerlerinde. Biraz bekleyip ya ucuzu ya daha pahalıya alacaz artık battı balık yan gider misali. Grundig de ki soru işaretleri konusunda detaylı fikri olan varsa tabi tercih edilebilir gibi.

Geçen cuma indirim vardı ama daha önce cuma harici hafta içi de denk gelmişti. Bende kupon gözükmüyor 11923tl şuanda. Geçen hafta sanki o modelde Teknosa da kampanya vardı gibi ama tam hatırlayamadım.
Grundig de panel bilgisi sanırım mevcut değil o biraz soru işareti şuanda. F serisi 11.300 gibi rakamlardan başlıyor diğer pazaryerlerinde. Biraz bekleyip ya ucuzu ya daha pahalıya alacaz artık battı balık yan gider misali. Grundig de ki soru işaretleri konusunda detaylı fikri olan varsa tabi tercih edilebilir gibi.
Evet grundig te panel bilgisi yok maalesef, en büyük artısı Arçelik garantili olmadı ve Google TV olması

16 Kasım 2023 9359,10₺ye 3 taksit Vatan PC sipariş geçildi
17 Kasım 2023 Horoz Lojistiğe kargo teslim edildi
20 Kasım 2023 Kargomu teslim aldım. Kurulum randevusu alındı.
21 Kasım 2023 sorunsuz şekilde kurulum yapıldı.
İlk gözlemlerim ürün 10 üzerinden 6-7 ama fiyat performans olarak 10/10.
Eski Tvim 13 yıllık 2010 model Samsung 40C750 hakikaten daha tatmin edici bir panel/görüntü veriyor ama Onvo kesinlikle kötü değil.
Onvo'nun ses düzeyi beklentimin çok üzerinde ve berrak güzel.
Ps5de kısa bir süre denedim giriş gecikme oynanmaz halde değil ama rekabetçi oyunlarda avantajı rakibe verebilir. Hikayeli oyunlarda ve ağır haraket edilen oyunlarda akar gider. Zevki doruklara çıkarır. Renk doygunluğu güzel. İşletim sistemi akıcı. Kullanımı kolay.
Bu bütçeye tavsiye eder miyim? kesinlikle.
Ama gidip bir Samsung, LG, Philips, TCL üst düzey tvlerle kıyaslamayın. Ne kadar ekmek o kadar köfte

Ekli dosyalar

• IMG_20231121_233431.jpg
    IMG_20231121_233431.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20231121_233626.jpg
    IMG_20231121_233626.jpg
    93.2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20231120_134652.jpg
    IMG_20231120_134652.jpg
    106.5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20231120_185251.jpg
    IMG_20231120_185251.jpg
    63.2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20231120-WA0025.jpeg
    IMG-20231120-WA0025.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 23
  • c0eb8fbf-5715-4b70-b665-65b05e5778c1.jpg
    c0eb8fbf-5715-4b70-b665-65b05e5778c1.jpg
    44.9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20231121_175115.jpg
    IMG_20231121_175115.jpg
    53.7 KB · Görüntüleme: 27
  • rn_image_picker_lib_temp_5f5af48e-6a72-42f5-8217-4e8812997792.jpg
    rn_image_picker_lib_temp_5f5af48e-6a72-42f5-8217-4e8812997792.jpg
    77.7 KB · Görüntüleme: 31
Eski Tvim 13 yıllık 2010 model Samsung 40C750 hakikaten daha tatmin edici bir panel/görüntü veriyor ama Onvo kesinlikle kötü değil.
Ps5de kısa bir süre denedim giriş gecikme oynanmaz halde değil ama rekabetçi oyunlarda avantajı rakibe verebilir. Hikayeli oyunlarda ve ağır haraket edilen oyunlarda akar gider. Zevki doruklara çıkarır. Renk doygunluğu güzel. İşletim sistemi akıcı. Kullanımı kolay.
Ama gidip bir Samsung, LG, Philips, TCL üst düzey tvlerle kıyaslamayın. Ne kadar ekmek o kadar köfte
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, beğenmenize sevindim. Bir durum olursa veya devam eden incelemelerinizi buradan yazabilirsiniz. Burayı ana konu olarak devam ettirelim artık.

Hocam ana ekranda sende sol tarafta Google TV yazıyor, bende sağ tarafta yazıyor, ben tüm güncellemeleri yaptım sizin neden farklı, Google play üzerinden güncellemeleri yaptınız mı?

Hocam yazılım sürümü güncel diyor. Yani güncellemesi tam
İlginç, bende ters yerde yazıyor, iki farklı güncelleme var birisi Android sistem hakkinda sistem güncellemesi, diğeri Google play store açıp orada bulunan uygulama güncellemeleri, bende de ikisi de güncel ama Google TV senin resimlere göre ters tarafta yazıyor.

İlginç, bende ters yerde yazıyor, iki farklı güncelleme var birisi Android sistem hakkinda sistem güncellemesi, diğeri Google play store açıp orada bulunan uygulama güncellemeleri, bende de ikisi de güncel ama Google TV senin resimlere göre ters tarafta yazıyor.
Google Play Store nasıl açılıyor hocam?

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Tüm uygulamalar güncel

Ekli dosyalar

• IMG_20231122_233701.jpg
    IMG_20231122_233701.jpg
    68.5 KB · Görüntüleme: 7
Güncelleme;

Konu içeriğinde daha önce belirtmiş olduğum 'APK yüklemek için Google Drive hesabına bağlanma konusunda sorun yaşadım, harici olarak dosya yöneticisi yükleyerek Google Drive hesabıma bağlanamadım bu konuda Google uygulama desteklenmiyor şeklinde uyarı veriyor, birkaç farklı dosya yöneticisi uygulaması denememe rağmen bu uyarıyı aldım, yani Google Drive'ınızda APK dosyalarınız varsa ve USB takmadan Google Drive'dan direkt yüklemek istiyorsanız en azından şu an için bu konuda hata veriyor' hatası Google kaynaklıdır, TV ile alakalı değildir, artık bağlanılıyor, herhangi bir hata yoktur.

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sanırım son şanslılardansınız. Ben şuan en düşük fiyat 11.400 buldum. Alıp almamak arasındayım. 9500e alamayıp bu fiyata almak hatta daha sonra düşerse tam bir hüsran olur benim için. Bugün vatana gidip yakından inceleme fırsatım oldu mağaza fiyatı 12k yanındaki diğer axen ve ov50500 serisine göre renkler bana biraz soluk geldi ama yinede gönlüm ondaydı. Uzun bir muhabbet sonrası ufak bir ikram oldu ama yine beklentimin üzerinde olduğu için yine almadan çıkış yaptık. Beklemeye devam edeceğim belki başka model alır geçerim. Zaman gösterecek artık.

Evet hocam cuma iş çıkışı serviste gördüm ama almadım. Hatta o gün mağazada +100de5 daha indirim varmış onu bilseydim gider alırdım. Bugün gittim ama almadım. Bi üstte detay var. Mesajını da yeni okuyup cevap atabildim işte iş evde iş derken anca fırsat buldum.
Hayırlısı olsun hocam

Evet hocam cuma iş çıkışı serviste gördüm ama almadım. Hatta o gün mağazada +100de5 daha indirim varmış onu bilseydim gider alırdım. Bugün gittim ama almadım. Bi üstte detay var. Mesajını da yeni okuyup cevap atabildim işte iş evde iş derken anca fırsat buldum.
Hocam şu https://www.vatanbilgisayar.com/seg-55sbu740-55inc-139-cm-uhd-android-smart-tv-uydu-alicili.html
linkteki ürünü de takip edip yanına mi box vs alabilirsiniz, 9500 e kadar düşmüş, şuan 10 bin. Güncel 2023 üretim Vestel garantili TV.

Hocam şu https://www.vatanbilgisayar.com/seg-55sbu740-55inc-139-cm-uhd-android-smart-tv-uydu-alicili.html
linkteki ürünü de takip edip yanına mi box vs alabilirsiniz, 9500 e kadar düşmüş, şuan 10 bin. Güncel 2023 üretim Vestel garantili TV.
Eyvallah hocam. Düşük bütçeli değerlendirilebilir gibi. Şuan kafamda mağazada gördüğüm ve bütçeyi zorlayıp alsammı diye düşündüğüm tcl 50c645 modeli var. 15.900e bıraktılar. Gidip geliyorum şuan.

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Sanırım son şanslılardansınız. Ben şuan en düşük fiyat 11.400 buldum. Alıp almamak arasındayım. 9500e alamayıp bu fiyata almak hatta daha sonra düşerse tam bir hüsran olur benim için. Bugün vatana gidip yakından inceleme fırsatım oldu mağaza fiyatı 12k yanındaki diğer axen ve ov50500 serisine göre renkler bana biraz soluk geldi ama yinede gönlüm ondaydı. Uzun bir muhabbet sonrası ufak bir ikram oldu ama yine beklentimin üzerinde olduğu için yine almadan çıkış yaptık. Beklemeye devam edeceğim belki başka model alır geçerim. Zaman gösterecek artık.
Hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha iyileri siizn olsun. Bu fiyatta olmasa (ben alırken Vatan Pc normal satış fiyatı 10600dü) herhalde bende almazdın. Fiyatı beni en cezbeden tarafı oldu. Yoksa gerçektan 25-40K arası tvlere hep bakıyordum. İşte nasip burada devreye giriyor. Biraz Adem Helvacı hocamın videolarına baktım, sonra sağolsun Adil Kahraman hocamın bu konusu biraz beni cesaretlendirdi. Yani almak istediğim tv bunun 4 katı fiyattaydı. Buna kanaat edip artan parayla 1 kg gümüş aldım (kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir). İlerleyen günlerde tercihimin doğru mu yanlışmı olduğunu göreceğim. Şuan bir Tv sahibiyim ve diğer seöenekleridüşünmeyince oldukça mantıklı.
Birde hocam Ozgur Guclu hocam tv ayarlarlarında mağaza modu var. Muhtemelen diğer tvler teknoloji mağazalarında daha renkli daha albenili görünmesi için mağaza modunfa olabiliyor. Yani bu tv normal modda olup diğerleri mağaza modunda olabilir miydi acaba? Benim gibi 9,5K altında forsat yakalarsanız mutlaka aklınızda olsun ama üstüne birşey diyemiyorum...

Hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha iyileri siizn olsun. Bu fiyatta olmasa (ben alırken Vatan Pc normal satış fiyatı 10600dü) herhalde bende almazdın. Fiyatı beni en cezbeden tarafı oldu. Yoksa gerçektan 25-40K arası tvlere hep bakıyordum. İşte nasip burada devreye giriyor. Biraz Adem Helvacı hocamın videolarına baktım, sonra sağolsun Adil Kahraman hocamın bu konusu biraz beni cesaretlendirdi. Yani almak istediğim tv bunun 4 katı fiyattaydı. Buna kanaat edip artan parayla 1 kg gümüş aldım (kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir). İlerleyen günlerde tercihimin doğru mu yanlışmı olduğunu göreceğim. Şuan bir Tv sahibiyim ve diğer seöenekleridüşünmeyince oldukça mantıklı.
Birde hocam Ozgur Guclu hocam tv ayarlarlarında mağaza modu var. Muhtemelen diğer tvler teknoloji mağazalarında daha renkli daha albenili görünmesi için mağaza modunfa olabiliyor. Yani bu tv normal modda olup diğerleri mağaza modunda olabilir miydi acaba? Benim gibi 9,5K altında forsat yakalarsanız mutlaka aklınızda olsun ama üstüne birşey diyemiyorum...
Eyvallah hocam. Bende 9500e okeyim ama üstü hele bide 12k olunca buna bu kadar para vereyimmi diye düşünüyorum. Ha bide ben 6k 7k bütçelerden 9.5lara çıktık şimdi 12k oldu. Dün baktığım tcl modeli var sanırım onu almaya gidecem birazdan. 15900 biraz zorlayacak ama onada 12 vermek istemiyorum. Bu aralar aldım aldım yoksa Aralık ortalara imkansız gibi. Çünkü dün vatanda son 2 stok gerisi teşhir di yani piyasada bitmeye yakın bi ürün. Onun rakamı 12nin altına inme ihtimalinden çok bi anda bitme ihtimali daha fazla gibi duruyor. O yüzden alternetif olarak diğer başka cihazlar ile analiz yapıp sanırım son karar tcl 50c645 modeli 15900e alacağım sanırım. Son bir kez daha mağazaya gidip artık o an onvo olur tcl olur alıp gelmek istiyorum. Aralık gibi yeni zamlarda belli olması ile benim iş daha karışık hale gelebilir. Aradan çıksın artık. Renk konusu evet mağazada belki diğer cihazlar yanıltıcı bi durumda mağaza modu olabilir gibi ama genel düşüncem çok aşırı renkli oluşu gözü biyerden sonra yorar gibi.

Eyvallah hocam. Bende 9500e okeyim ama üstü hele bide 12k olunca buna bu kadar para vereyimmi diye düşünüyorum. Ha bide ben 6k 7k bütçelerden 9.5lara çıktık şimdi 12k oldu. Dün baktığım tcl modeli var sanırım onu almaya gidecem birazdan. 15900 biraz zorlayacak ama onada 12 vermek istemiyorum. Bu aralar aldım aldım yoksa Aralık ortalara imkansız gibi. Çünkü dün vatanda son 2 stok gerisi teşhir di yani piyasada bitmeye yakın bi ürün. Onun rakamı 12nin altına inme ihtimalinden çok bi anda bitme ihtimali daha fazla gibi duruyor. O yüzden alternetif olarak diğer başka cihazlar ile analiz yapıp sanırım son karar tcl 50c645 modeli 15900e alacağım sanırım. Son bir kez daha mağazaya gidip artık o an onvo olur tcl olur alıp gelmek istiyorum. Aralık gibi yeni zamlarda belli olması ile benim iş daha karışık hale gelebilir. Aradan çıksın artık. Renk konusu evet mağazada belki diğer cihazlar yanıltıcı bi durumda mağaza modu olabilir gibi ama genel düşüncem çok aşırı renkli oluşu gözü biyerden sonra yorar gibi.
@PiSiCoMaT hocam bana da incelemede yazdığım gibi mağaza da soluk gelmişti, ama yanındaki TV ler qled ve yüksek seri olunca normal karşılıyorum çünkü aynı stantta Vestel ve Grundig düz dled olan TV ler de soluktu, hatta bazı Samsung modelleri bile soluktu, mağaza ortamında bunun aslında çok belirleyici olmadığını düşünüyorum çünkü çok farklı TV ler bağlı, kablo kalitesi, belirttiğiniz mağaza modu vs fark oluyor, şahsen ben de şuan onvo ya 12k ya farklı alternatifleri de değerlendirin derim, 10k için güzel bir TV onvo ama üstüne çıkınca farklı alternatifler varsa değerlendirilebilir. Ben sadece şunu söylemek istiyorum bence mağazadan almayın, internetten alın, ben ona düştüm siz düşmeyin, vatan bilgisayar mağazadan alırsanız ürün kusurlu olmadığı sürece hiçbir şekilde iade edemiyorsunuz. Ben iade edemediğim için en ucuz 20 bin TL olan tcl 55p735 modelini 11487 TL ye alamayıp kaçırdım maalesef.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri