Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Onvo OV55F950 Google TV Ana Konu, Detaylı İnceleme ve Panel Testi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Eyvallah hocam. Bende 9500e okeyim ama üstü hele bide 12k olunca buna bu kadar para vereyimmi diye düşünüyorum. Ha bide ben 6k 7k bütçelerden 9.5lara çıktık şimdi 12k oldu. Dün baktığım tcl modeli var sanırım onu almaya gidecem birazdan. 15900 biraz zorlayacak ama onada 12 vermek istemiyorum. Bu aralar aldım aldım yoksa Aralık ortalara imkansız gibi. Çünkü dün vatanda son 2 stok gerisi teşhir di yani piyasada bitmeye yakın bi ürün. Onun rakamı 12nin altına inme ihtimalinden çok bi anda bitme ihtimali daha fazla gibi duruyor. O yüzden alternetif olarak diğer başka cihazlar ile analiz yapıp sanırım son karar tcl 50c645 modeli 15900e alacağım sanırım. Son bir kez daha mağazaya gidip artık o an onvo olur tcl olur alıp gelmek istiyorum. Aralık gibi yeni zamlarda belli olması ile benim iş daha karışık hale gelebilir. Aradan çıksın artık. Renk konusu evet mağazada belki diğer cihazlar yanıltıcı bi durumda mağaza modu olabilir gibi ama genel düşüncem çok aşırı renkli oluşu gözü biyerden sonra yorar gibi.
Hocam şu TV fiyatı iyi düşmüş, bir bakın derim, madem 15 binlere çıkacaksınız bari QLED olsun.

Uzaktan satış yönetmeliğine 14 gün içinde şartsız şurtsuz iade şartı var. Mağazadan alınan ürünlerde yok maalesef. Tabi alırken yeni fırsat gelir mi bilmeden alıyoruz ama mağazadan alma olayı bende uzun zaman önce bitti. Sadece mağaza internetten daha uygun fiyat verirse alırım diğer türlü hep internetten yapıyorum alışverişlerimi

Uzaktan satış yönetmeliğine 14 gün içinde şartsız şurtsuz iade şartı var. Mağazadan alınan ürünlerde yok maalesef. Tabi alırken yeni fırsat gelir mi bilmeden alıyoruz ama mağazadan alma olayı bende uzun zaman önce bitti. Sadece mağaza internetten daha uygun fiyat verirse alırım diğer türlü hep internetten yapıyorum alışverişlerimi
Bende aynı şekilde hocam.

Hocam anca gördüm mesajı. İyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama dün aldım gitti. Bitsin artık bu işkence dedim. TCL 50C645 modelini 15900e aldım gitti. Şuan askı aparatı bakıyorum. Birazda ona kafa patlatalım ?

Merhaba ov55f950 modelinde 3.5mm kulaklık çıkışı yok galiba yada ben bulamadım bilgisi olan varmı acaba.

iyi aksamlar onvo ov50f950 tv almayi dusunuyorum ama evkur haricinde hicbir magazada satilmiyor bunun sebebi tvnin hatali uretim olupta piyasadan cekilmesimi yoksa yeni modelimi cikacak yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

iyi aksamlar onvo ov50f950 tv almayi dusunuyorum ama evkur haricinde hicbir magazada satilmiyor bunun sebebi tvnin hatali uretim olupta piyasadan cekilmesimi yoksa yeni modelimi cikacak yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim
Merhaba, normalde bizler alırken hem 50 olan hemde 55 olan vatan bilgisayar ve birkaç sitede mevcuttu ama şuan hiçbir yerde yokmuş bende baktım, bu konuda bilgim yok ama zaten yeni bir ürün tekrar yenisi mi çıkacak onu da bilmiyorum belki @Adem Helvacı hocamın bilgisi olmuştur.

SİSTEM GÜNCELLEME ve FABRİKA AYARLARINA SIFIRLAMA
İLK KURULUM
TURKSAT (TKGS) UYDU KANAL TARAMA
GEREKSİZ UYGULAMALARI KALDIRMA veya DEVRE DIŞI BIRAKMA

videoları konuya eklendi.

Ben evkura baktığımda 50 miydi 55 miydi tam hatırlayamadım biri vardı biri yoktu. Yok olanı temmuzdan beri gelmiyor demişlerdi. Zira onvo servisi de üretimi bitti artık sadece elinde stok olan satıyor onlarda stok bitirince o model biter demişti.

Merhabalar. Ben de bu tv den almayı düşünüyorum. Görüntü kalitesi, arayüz, panel vs. hepsi hakkında bilgi sahibi oldum. Ama uydudan tv izlerken kanal geçişlleri hakkında bir video veya bilgi alamadım, tv nin açığını da göremedim yakından. Android tv lerde kanal geçişi yavaş oluyor, google tv de de aynı mı, tvyi kullanan arkadaşar sadece kanal geçişlerini bir video ile gösterebil mi acaba tesşekkürler.

Merhabalar. Ben de bu tv den almayı düşünüyorum. Görüntü kalitesi, arayüz, panel vs. hepsi hakkında bilgi sahibi oldum. Ama uydudan tv izlerken kanal geçişlleri hakkında bir video veya bilgi alamadım, tv nin açığını da göremedim yakından. Android tv lerde kanal geçişi yavaş oluyor, google tv de de aynı mı, tvyi kullanan arkadaşar sadece kanal geçişlerini bir video ile gösterebil mi acaba tesşekkürler.
Merhaba, ben bu TV ile ilgili videolar çektim ve konuya ekledim ancak TV kanallarını videoya çekememe sebebim telif hakkı konusu, ama şunu söyleyeyim çok yavaş değil, ortalama 2 en fazla 3 sn içinde diğer kanalın görüntüsü gelmiş oluyor.

Hocam bende tv alma arifesindeyim. 50p635 2. Eli hiç kullanılmamış 10 bin var bide 55f950 12000 tl sıfırı hangisini seçeyim? Panel olarak csot ikisi de ve onvo kağıt üstünde daha başarılı gibi.

Hocam bende tv alma arifesindeyim. 50p635 2. Eli hiç kullanılmamış 10 bin var bide 55f950 12000 tl sıfırı hangisini seçeyim? Panel olarak csot ikisi de ve onvo kağıt üstünde daha başarılı gibi.
Onvodan Memnunum sadece Google TV arayüzünde görsel kalite biraz düşük, birde kumandası biraz kalitesiz, bazı tuşlarda sert basmayınca algılamıyor. Tcl de genel kalite olarak onvodan iyi, birisi 50, birisi 55, karar sizin.

55f950 aldım. Açıkcası renkler ve görüntü kalitesi olarak 65ul2063dt toshiba boe panelimin yanından geçmez gibi geldi şu anlık. Sanırım ben ipsçiyim. Gerçeklik ve renkler çok güzel o cihazımda.

55f950 aldım. Açıkcası renkler ve görüntü kalitesi olarak 65ul2063dt toshiba boe panelimin yanından geçmez gibi geldi şu anlık. Sanırım ben ipsçiyim. Gerçeklik ve renkler çok güzel o cihazımda.
Ben görüntü kalitesini beğendim. Ama şuan hiç bir yerde kalmamış ben vatandan kampanyalarla 9900 tlye almıştım 1 ay önce. Güzel ürün ama parasına göre güzel ürün. Toplam yasal garantiyle beraber 5 yıl da garanti yaptırdım. 5 sene kafam ağrımadan kullanırsan yeter.

Son düzenleme:
Evet ips ile va kıyaslaması çok doğru olmaz, her ikisinin de kendince artıları ve eksileri var, bu tv ye va olarak bakmalıyız ve ben aldığım dönemde 9750 tl ile fiyatına göre fena değildi ancak şuan şartlar ve imkanlar değişmiş durumda, farklı tv lere de bakılabilir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri