Hocam şu TV fiyatı iyi düşmüş, bir bakın derim, madem 15 binlere çıkacaksınız bari QLED olsun.Eyvallah hocam. Bende 9500e okeyim ama üstü hele bide 12k olunca buna bu kadar para vereyimmi diye düşünüyorum. Ha bide ben 6k 7k bütçelerden 9.5lara çıktık şimdi 12k oldu. Dün baktığım tcl modeli var sanırım onu almaya gidecem birazdan. 15900 biraz zorlayacak ama onada 12 vermek istemiyorum. Bu aralar aldım aldım yoksa Aralık ortalara imkansız gibi. Çünkü dün vatanda son 2 stok gerisi teşhir di yani piyasada bitmeye yakın bi ürün. Onun rakamı 12nin altına inme ihtimalinden çok bi anda bitme ihtimali daha fazla gibi duruyor. O yüzden alternetif olarak diğer başka cihazlar ile analiz yapıp sanırım son karar tcl 50c645 modeli 15900e alacağım sanırım. Son bir kez daha mağazaya gidip artık o an onvo olur tcl olur alıp gelmek istiyorum. Aralık gibi yeni zamlarda belli olması ile benim iş daha karışık hale gelebilir. Aradan çıksın artık. Renk konusu evet mağazada belki diğer cihazlar yanıltıcı bi durumda mağaza modu olabilir gibi ama genel düşüncem çok aşırı renkli oluşu gözü biyerden sonra yorar gibi.