Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Onvo OV65351 65" 165 Ekran Uydu Alicılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV alınır mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ali Uğur

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15.000
Marka Model Bilgisi
Onvo
Merhabalar kuzenim bu televizyondan almak istediğini söyledi sanırım büyük ekran ve android tv olması etkili oldu bu kararında ben de bi sorayım dedim bilen, kullanan birileri olmuş mu tavsiye eder misiniz yada farklı önerileriniz olur mu şimdiden teşekkürler.

Merhabalar kuzenim bu televizyondan almak istediğini söyledi sanırım büyük ekran ve android tv olması etkili oldu bu kararında ben de bi sorayım dedim bilen, kullanan birileri olmuş mu tavsiye eder misiniz yada farklı önerileriniz olur mu şimdiden teşekkürler.
Androidinden pek bir şey beklemeyin. 65350 serisi Wisdom Share yazılımı ile geliyor. Orijinal netflix lisansı falan yok. Açıyor mu, açıyor. Uygun fiyata alıp, tv box ya da stick ile destekleyebilir de. Full Android değil yani, özellikler kısıtlı.

Androidinden pek bir şey beklemeyin. 65350 serisi Wisdom Share yazılımı ile geliyor. Orijinal netflix lisansı falan yok. Açıyor mu, açıyor. Uygun fiyata alıp, tv box ya da stick ile destekleyebilir de. Full Android değil yani, özellikler kısıtlı.
anladım peki bu aynı markanın aynı ekran boyutunda webos işletim sistemli modeli de var onun hakkında ne düşünüyorsunuz bir de dediğiniz gibi tv stick ile kullanma senaryosunda ekran konusunda tatmin olunur mu bu televizyondan ? yada 15 bin civarlarında ekran konusunda iyi olan bir marka model öneriniz olur mu ?

anladım peki bu aynı markanın aynı ekran boyutunda webos işletim sistemli modeli de var onun hakkında ne düşünüyorsunuz bir de dediğiniz gibi tv stick ile kullanma senaryosunda ekran konusunda tatmin olunur mu bu televizyondan ?
Şimdi ekonomik kategori diye bir şey çıkarsalar da biz buna UCUZ ÜRETİM TV diyoruz. Bu yüzden kendisinin 3 katı fiyatındaki ürünlerle karşılaştırmamak gerek. Fiyatına göre güzel mi, bence evet.

Bu 65350'leri elden çıkaracaklar muhtemelen, o yüzden uygun fiyatlara bulunabilir. Artık aynı modelin güncellenmiş versiyonu 65OV6000U olarak çıkacak.

Onvo'da WebOS'ların bazılarında ekranda renk değişimi, çizgilenme mevcuttu ama 65'lerde miydi onu bilemedim.

Eğer TV'nin fiyatı 15.000 TL ise alınıp, yazılımdan memnun kalınmaz ise stick de alınıp kullanılabilir, çünkü 18 civarında gördüm ben bu TV'yi internette. Yok bütçeden yana sıkıntı yok ise hiç Onvo'ya bulaşmadan bir 65UG9630 tarzı bir TV iyi gider.

Şimdi ekonomik kategori diye bir şey çıkarsalar da biz buna UCUZ ÜRETİM TV diyoruz. Bu yüzden kendisinin 3 katı fiyatındaki ürünlerle karşılaştırmamak gerek. Fiyatına göre güzel mi, bence evet.

Bu 65350'leri elden çıkaracaklar muhtemelen, o yüzden uygun fiyatlara bulunabilir. Artık aynı modelin güncellenmiş versiyonu 65OV6000U olarak çıkacak.

Onvo'da WebOS'ların bazılarında ekranda renk değişimi, çizgilenme mevcuttu ama 65'lerde miydi onu bilemedim.

Eğer TV'nin fiyatı 15.000 TL ise alınıp, yazılımdan memnun kalınmaz ise stick de alınıp kullanılabilir, çünkü 18 civarında gördüm ben bu TV'yi internette. Yok bütçeden yana sıkıntı yok ise hiç Onvo'ya bulaşmadan bir 65UG9630 tarzı bir TV iyi gider.
teşekkür ederim bilgiler için şahsen ben kendisine projeksiyon+tv stick ikilisini tavsiye ettim zira kendim de öyle kullanıyorum ve memnunum da ama televizyon istiyor illa benim de o konuda pek bilgim yok neyse tekrardan teşekkürler.

Hocam şimdi baktım, sizin güncellenmiş dediğiniz;

Onvo 65OV6000U 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV​

13.749,00 TL

Link vermek yasak mı bilmiyorum ama

Ben de 10 yılı aşkın süredir SAMSUNG UE46D5500 : ) kullandım. Artık sürekli kendini aç kapa döngüsüne soktu. Zamanında 2000 liraya almıştım. Bu sorun yüzünden ana kartını değiştirmişlerdi garanti kapsamında ama şu anda garanti vs kalmadı. YT'da videolar var bir tane çip değiştirip yazılım atınca düzeliyor diye ama artık ben de 65" android olan bütçe olarak da 13-15k arası bir şey bakıyorum.

Bu ürün nasıl sizce? Forumda panel ocf vs baktım ama bizim alanımız bu değil. : )

Beklentim android olsun ki uygulama kurabilelim. Wifi bluetooth vs olsun.

Sizce nasıl?

Son düzenleme:

Onvo OV65351 65" 165 Ekran Uydu Alicılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV​

bugün tanıdığımda kontrol ettiğimde fullhd 1080p üstünde olmadığını fark ettim

bilgisayar full hd 1080p çözünürlük gösterdi

ve youtube'ta 4k video istatistiklerinde "viewport" 1080p gösteriyor, buna dayanarak kesinlikle 4k tv olmadığını düşünüyorum

tabi Adem abi daha iyi bilir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri