Bu ara hepsi anlaşmış gibi , hangisine gitsen öpüyorlar.. Geçen günlerde NETGSM konusunda ben de bu dertten muzdaribim diye yazmıştım. TTKOM da Whatsapp Business hattı için aldığım ,hiç kullanmadığım bir hat var. Esnaf paketi 3 gb tanımlı ,+3 de kendileri veriyor. iç bir zaman kullanmadım gibi bir şey. 143 TL şu anki tarife . 10 güne bitiyor tahhahüt . Bana yaptıkları teklif 5+5 gb tekl,f ediyorlar 325 TL mi ne . Lem ben 3 gb bile kullanmıyorum. Eski tarife kasın diyorum. 3 gb için 400 TL leri söylüyorlar. Ben bu hattı direk NETGSM e aktaracağım.
Bu sanayi ve ticaret bakanlığı neden bunlara hesap sormaz Faiş fiyat bu ne diye.
NETGSM Şimdilik uygun fiyatlı hizmet sunuyor. Bunun sebebi de bence babasının hayrına değil. Duyulmaması ve bazı eksikleri. O eksikleri tamamladıkça "ben keriz miyim ben de fiyat yükselteyim" der bence.
En büyük sorun olarak da banka entegrasyonlarının tamamlanmamış olması bankalardan gelen giriş ve onay SMS'lerinin iletilmemesi denebilir.
Şu mesajda hangi bankalarda durumun ne olduğunu belirttim.
Banka Entegrasyonu Yavaş İşliyor.
Şimdilik
Yapı Kredi
Tom Bank
TEB
Papara
Kuveyt Türk
İş Bankası
Garanti BBVA
Ziraat Bankası
Halk Bankası
Denizbank
Şekerbank
Emlak Katılım
Bankalarıyla entegrasyon tamamlanmış.
Gözüme çarpan ve kullanıcısı çok olan entegrasyonu tamamlanmamış bankalar,
Vakıfbank, QNB Finansbank, Odeabank, ING, HSBC, Fibabanka, BurganBank, Albaraka, Türkiye Finans, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Hayat Finans, AktifBank
Şimdilik
Yapı Kredi
Tom Bank
TEB
Papara
Kuveyt Türk
İş Bankası
Garanti BBVA
Ziraat Bankası
Halk Bankası
Denizbank
Şekerbank
Emlak Katılım
Bankalarıyla entegrasyon tamamlanmış.
Gözüme çarpan ve kullanıcısı çok olan entegrasyonu tamamlanmamış bankalar,
Vakıfbank, QNB Finansbank, Odeabank, ING, HSBC, Fibabanka, BurganBank, Albaraka, Türkiye Finans, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Hayat Finans, AktifBank
Buradan tekrar söyleyelim ki kimse mağdur olmasın, EĞER KAYITLI TELEFON NUMARANIZLA MESAJDA ALTTAKİ SIRALANMIŞ BANKALARI KULLANIYORSANIZ ŞİMDİLİK NETGSM SİZE UYGUN BİR OPERATÖR DEĞİL.