Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Osmaniye Klima Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Süleymancan

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
-
Marka Model Bilgisi
Tümü
Hayırlı günler osmaniye bölgesinde yaşıyorum. Apartmanda oturuyorum giriş kattayım. Sadece soğutma amaçlı yatak ve oturma odası için klima almayı düşüyorum.
Yatak odasındaki klima geceleri rahat uyumak için kullanıcak. Büyük ihtimal ile gündüzleri kapalı olur
Oturma odası günlük 10-12 saat çalışır gibi.
Yatak ve oturma odası ikisi de 18 mtrekare.
Odalar genelde öğleden sonra saat 13.00'dan güneş almaya başlıyor.
Evde yaşayan iki kişiyiz.
Ayda bi misafir geldiği oluyor oturma odasına.

Aklıma gelen bunlar

Her iki oda için de premium sınıf 9k btu iki adet cihaz işinizi görür. Giriş kat olduğu için ısı kaybı fazla olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca kullanırken oda kapılarını kapalı saklamanız ısı kaybının önüne geçer. Marka olarak wifi olsun isterseniz kaira olmasına gerek yok derseniz airfel klima öneririm. Bütçe müsait ise midea xtreme save bu alanlar için biçilmiş kaftan olur

Her iki oda için de premium sınıf 9k btu iki adet cihaz işinizi görür. Giriş kat olduğu için ısı kaybı fazla olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca kullanırken oda kapılarını kapalı saklamanız ısı kaybının önüne geçer. Marka olarak wifi olsun isterseniz kaira olmasına gerek yok derseniz airfel klima öneririm. Bütçe müsait ise midea xtreme save bu alanlar için biçilmiş kaftan olur
+1 diyelim, Mersin'de komşunuz olan Rota klimayı da ekleyeyim.

Teşekkür ederim hocam. Evet oda kapılarını kapalı olacak zaten. O zaman benim fiyat almam gereken 4 adet marka oluyor
Kaira
Airfel
Midea
Rota

@Adem Helvacı abi senin önerdiğin klimayı bir iki kez duydum çok takip edemedim durumlar nedir nasıldır kaira airfele göre kısa yorumun varsa alırım

Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. 12 lik alsam performans olarak kayıp olur mu klimalar'da ?

12lik alma sebebim ise 9lik stoklar da bulunmuyor. Stoklar da olanlar ise 12lik klima ile aynı fiyat istiyor

Teşekkür ederim hocam. Evet oda kapılarını kapalı olacak zaten. O zaman benim fiyat almam gereken 4 adet marka oluyor
Kaira
Airfel
Midea
Rota

@Adem Helvacı abi senin önerdiğin klimayı bir iki kez duydum çok takip edemedim durumlar nedir nasıldır kaira airfele göre kısa yorumun varsa alırım
Kardeşcim uzun yıllardır bildiğim markadır ama gündeme alabilecek vakit olmadı.
Bundan 5 sene önce ben ''MİDEA'' dediğimde toplumun çok büyük bir bölümü ''Midea ne la?'' diyordu haklı olarak :)
Bugün birçok marka için aynı cümle kurulabilir aynen ''Rota ne la?'' gibi :D

Rota klima da senin bildiğin Airfel, Kaira, Daylux, Dayrelax, Vessen, Bosch, Uğur, Diamond Electric ve aklıma gelmeyen birçok marka gibi MİDEA üretimi ve PRİME kasa dediğimiz üründür.

Zaten şöyle yaparsan anlarsın aslında.

Git bir tarayıcıda Midea Prime klimayı az, görseli orada kalsın, sonra yanında diğer markaları tek tek yaz ve hepsini incele, solldaki Midea Prime klimanın sadece kasasına değişik renk veya şekil yapılmış hali olduğunu göreceksin.

Klima aynı klima ancak ithalatçıların taleplerine göre bazı eksiltme veya artırma yapıyor üretici olan Midea.

Biz ürünü bildiğimiz ve ürüne güvendiğimiz için satış sonrası hizmet anlayışına odaklanmaya başlıyoruz zaten o nedenle Airfel Kaira gibi klimaları senelerce çok önerdik.

Peki ne oldu da Rota demeye başladım?

Sevgili kardşeim önceleri tek tük oluyordu ama son zamanlarda beni üzen bazı yaklaşımlar ile ilgili geri bildirimler almaya başladım.
Daikin servislerinin, Airfel veya Kaira alan müşterilere kötü davrandığı, montajlara itina göstermediği, ürünü anlatmadığı ve çoğu zaman muhatap dahi olmadıklarını belirten bu geri bildirimler bana ''Ne münasebet?'' dedirtti açıkçası.

Yani hepimizin ekonomik gücü belli, benim gücüm Airfel klimaya yetmiş onu almışım, sen Daikin servisisin, Daikin daha üst kalitede marka ve ben onu alamadım diye neden senden afra tafra çekmek zorunda kalayım ki?

Çok kral Airfel montajları geliyor bana o konuda bir genelleme yapıp işinin hakkını veren ustalarımızın günahına girmeyeyim ama bu şikayetlerin artması beni ister istemez alternatif markalara yöneltiyor.

Haa bazı bölgelerde markayı değiştirsen bile yine Daikin servisi gelip montaj yapabiliyor çünkü özellikle küçük yerleşim yerlerinde toplasan 3 -5 klimacı oluyor, 30 tane marka ister istemez bu işletmelerle anlaşıyor vs ancak şöyle bir fark var, bu sefer muhatabın Rota Klimanın ta kendisi oluyor yani bizim için önemli olan SSH de kiminle muhatap olduğumuz.

Rota klimayı, Airfel klimayı nasıl görüyorsan öyle görebilirisn yani sevgili kardşeim :ok

Kardeşcim uzun yıllardır bildiğim markadır ama gündeme alabilecek vakit olmadı.
Bundan 5 sene önce ben ''MİDEA'' dediğimde toplumun çok büyük bir bölümü ''Midea ne la?'' diyordu haklı olarak :)
Bugün birçok marka için aynı cümle kurulabilir aynen ''Rota ne la?'' gibi :D

Rota klima da senin bildiğin Airfel, Kaira, Daylux, Dayrelax, Vessen, Bosch, Uğur, Diamond Electric ve aklıma gelmeyen birçok marka gibi MİDEA üretimi ve PRİME kasa dediğimiz üründür.

Zaten şöyle yaparsan anlarsın aslında.

Git bir tarayıcıda Midea Prime klimayı az, görseli orada kalsın, sonra yanında diğer markaları tek tek yaz ve hepsini incele, solldaki Midea Prime klimanın sadece kasasına değişik renk veya şekil yapılmış hali olduğunu göreceksin.

Klima aynı klima ancak ithalatçıların taleplerine göre bazı eksiltme veya artırma yapıyor üretici olan Midea.

Biz ürünü bildiğimiz ve ürüne güvendiğimiz için satış sonrası hizmet anlayışına odaklanmaya başlıyoruz zaten o nedenle Airfel Kaira gibi klimaları senelerce çok önerdik.

Peki ne oldu da Rota demeye başladım?

Sevgili kardşeim önceleri tek tük oluyordu ama son zamanlarda beni üzen bazı yaklaşımlar ile ilgili geri bildirimler almaya başladım.
Daikin servislerinin, Airfel veya Kaira alan müşterilere kötü davrandığı, montajlara itina göstermediği, ürünü anlatmadığı ve çoğu zaman muhatap dahi olmadıklarını belirten bu geri bildirimler bana ''Ne münasebet?'' dedirtti açıkçası.

Yani hepimizin ekonomik gücü belli, benim gücüm Airfel klimaya yetmiş onu almışım, sen Daikin servisisin, Daikin daha üst kalitede marka ve ben onu alamadım diye neden senden afra tafra çekmek zorunda kalayım ki?

Çok kral Airfel montajları geliyor bana o konuda bir genelleme yapıp işinin hakkını veren ustalarımızın günahına girmeyeyim ama bu şikayetlerin artması beni ister istemez alternatif markalara yöneltiyor.

Haa bazı bölgelerde markayı değiştirsen bile yine Daikin servisi gelip montaj yapabiliyor çünkü özellikle küçük yerleşim yerlerinde toplasan 3 -5 klimacı oluyor, 30 tane marka ister istemez bu işletmelerle anlaşıyor vs ancak şöyle bir fark var, bu sefer muhatabın Rota Klimanın ta kendisi oluyor yani bizim için önemli olan SSH de kiminle muhatap olduğumuz.

Rota klimayı, Airfel klimayı nasıl görüyorsan öyle görebilirisn yani sevgili kardşeim :ok
Eline ağzına sağlık şimdi anladım hocam :))

Bu rota klimayi alacağım satıcı var mı Osmaniye bölgesinde veya yakınımda internette bi kaç numara var aramadım. Eğer sizin tanığınız vs varsa numarasını alırsam daha iyi olur yoksa da internetten ararım direk

Eline ağzına sağlık şimdi anladım hocam :))

Bu rota klimayi alacağım satıcı var mı Osmaniye bölgesinde veya yakınımda internette bi kaç numara var aramadım. Eğer sizin tanığınız vs varsa numarasını alırsam daha iyi olur yoksa da internetten ararım direk
Abi şu linkten sana yakın olanları bir ara

Benim adımı ver ama tanımayabilirler o nedenle sen Ege ve Marmara satış müdürü Harun Reşit Güven Beyefendinin yönlendirmesi ile aradığını da söyleyebilrisin. :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri