Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teknik olarak Onvo daha teknokojik 20w ses, HDR10, Google Tv olması vs ama Dijitsununda ekranı büyük 16w ses, Webos isletim sistemi var HDR ibaresi yok. Aynı fiyarta Onvo bir tık ağır basar. Zaten bunlar giriş seviyeesi Tvler çok sipesifik olmadıkları sürece birbirlerinden ahım şahım üstünlükleri olmuyor.Sizce hangisini almalıyım OV50F950 ürününün altında birkaç kötğ yorum gördüm düşünceniz nedir
Bu noktada malesef sorun bütçe max 1000050f950 ben aldım beğenmedim. Kullanıcıya göre değişir ama. android performansı iyi. Yandan izlenmiyor görüntüyü bozuyor. Yandan veya çaprazdan izleyeceksen dikkat et. Paneli daha iyi tv almanı öneririm. Vestel 50q9700tt bir bak. 13500₺ qled daha iyi görüntü verecektir. İnceleyip karar ver. Bütçe ne kadar yazarsan daha iyi öneriler gelebilir.
Evet ona baktım kendi sitesinde hdr10 olduğunu gösteriyor http://dijitsu.com.tr/tv/55-dw-9900-webos-tv/Teknik olarak Onvo daha teknokojik 20w ses, HDR10, Google Tv olması vs ama Dijitsununda ekranı büyük 16w ses, Webos isletim sistemi var HDR ibaresi yok. Aynı fiyarta Onvo bir tık ağır basar. Zaten bunlar giriş seviyeesi Tvler çok sipesifik olmadıkları sürece birbirlerinden ahım şahım üstünlükleri olmuyor.
Çok teşekkürler ?Altında kötü yorum olmayan televizyon göremezsiniz.
Görmüyorsanız henüz alıp kullanan olmamıştır zira bi,zim ülkemizde herkes televizyon uzmanı olduğu için herkes ya anlamsız methiyteler diziyor satın aldığı ürünle ilgili, ya da anlamsız karalıyor dolayısıyla yorumların da güvenilirliği tartışılır bu sebeple forumlarda GERÇEK kullanıcılarıngörüşleri ve beğenmeme nedenleri, bu nedenlerin gerçeklik ile bağlantısı sorgulanmalıdır.
Satın almayı düşündüğünüz tv ler şu an elimin altında testte (Marka olarak) , Hatta ikisinde birden haberler açık şu an ve her ikisinin de bol miktarda falsosu var fakat SINIFINA GÖRE ekonomik ürünler olduğunu unutmamanız lazım.
50F950 yazılım olarak daha stabil çalışıyor ancak yan açı performansına dikkat etmeniz gereken bir ürün. Karşıdan izleyecekseniz ideal ürün.
Biz teşekkür ederizÇok teşekkürler ?
Sizin düşüncelerinizi 50f950 modelini satın aldım teşekkürlerBiz teşekkür ederiz![]()
Şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim fakat ürün geldiğinde son kullanıcıolaak görüşlerinizi ltfenbizimle paylaşın ki olası şekilde ileride bu ürünleri satın almak isteyip ikilemlde kalan dostlar için siz bir referans olabilesinizSizin düşüncelerinizi 50f950 modelini satın aldım teşekkürler
Ben 55 inç olanı çok konuda dediğim gibi ablama aldım onun için memnun kaldığımı ürünü çok beğendiğimi söylemiştimŞimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim fakat ürün geldiğinde son kullanıcıolaak görüşlerinizi ltfenbizimle paylaşın ki olası şekilde ileride bu ürünleri satın almak isteyip ikilemlde kalan dostlar için siz bir referans olabilesiniz![]()
Tabiki geri bildirimlerimi 1 hafta kullandıktan sonra kesin yapacağımŞimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim fakat ürün geldiğinde son kullanıcıolaak görüşlerinizi ltfenbizimle paylaşın ki olası şekilde ileride bu ürünleri satın almak isteyip ikilemlde kalan dostlar için siz bir referans olabilesiniz![]()
Merhabalar benim cihazım geldi ama ekranında bu şekilde bir sorun var yetkili servise ne demeliyim yanlış anlamayın lütfen sadece soruyorumŞimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim fakat ürün geldiğinde son kullanıcıolaak görüşlerinizi ltfenbizimle paylaşın ki olası şekilde ileride bu ürünleri satın almak isteyip ikilemlde kalan dostlar için siz bir referans olabilesiniz![]()
@Adem Helvacı hocam daha iyi bilir, siyah kısımlardan ziyade üst tarafta kare şeklindeki izler daha çok garibime gitti.Merhabalar benim cihazım geldi ama ekranında bu şekilde bir sorun var yetkili servise ne demeliyim yanlış anlamayın lütfen sadece soruyorum Ekli dosyayı görüntüle 10521
Youtubeden açmıştım acaba ondan olabilir mi hocamızın bir videosundaki uygulamayı indirdim onda gözükmüyor hemen fotoğraf atıyorum@Adem Helvacı hocam daha iyi bilir, siyah kısımlardan ziyade üst tarafta kare şeklindeki izler daha çok garibime gitti.
Youtubeden açmıştım acaba ondan olabilir mi hocamızın bir videosundaki uygulamayı indirdim onda gözükmüyor hemen fotoğraf atıyorum
Evet şimdi oldu, hatta şöyle diyeyim diğer konuda kırmızı renkte kenarlarında çizgi olan bir resim attınız, bu tamamen YouTube ile alakalı, aynı sorunu bende 55f950 de yaşadım, YouTube den açınca o şekilde çizgi çizgi görüntü olunca sorun var sandım sonra @Adem Helvacı hocamın belirttiği android TV ler için olan uygulama ile bakınca hiçbir sorun yok. Muhtemelen sizin TV de de sorun yok olarak düşünüyorum. Farklı birkaç resim daha atarsanız daha doğru bilgi alabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 10522odam dağınık kusura bakmayın ??
Kardeşimin televizyonunda da test ettim aynı videoda onun televizyonda da aynı sorun yaşandı büyük ihtimalle dediğimiz gibi şu an Ekranımda Herhangi bir sorun gözükmüyor videodan kaynaklı bir durummuş yardım için teşekkür ederimEvet şimdi oldu, hatta şöyle diyeyim diğer konuda kırmızı renkte kenarlarında çizgi olan bir resim attınız, bu tamamen YouTube ile alakalı, aynı sorunu bende 55f950 de yaşadım, YouTube den açınca o şekilde çizgi çizgi görüntü olunca sorun var sandım sonra @Adem Helvacı hocamın belirttiği android TV ler için olan uygulama ile bakınca hiçbir sorun yok. Muhtemelen sizin TV de de sorun yok olarak düşünüyorum. Farklı birkaç resim daha atarsanız daha doğru bilgi alabilirsiniz.
Kardeşimin televizyonunda da test ettim aynı videoda onun televizyonda da aynı sorun yaşandı büyük ihtimalle dediğimiz gibi şu an Ekranımda Herhangi bir sorun gözükmüyor videodan kaynaklı bir durummuş yardım için teşekkür ederim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.