Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Oyun Oynamak için TV Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

SevketBuz

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Piyasayı tam bilmiyorum
Marka Model Bilgisi
Fark etmez
Merhaba, televizyon için çeşitli konular var ama tam olarak hangisi uygun olur emin olamadım. Netflix, blutv gibi platformlardan film izlemek ve ps5 oynamak için kullanacağız. İşin içine oyun gireceği için performansı ona göre olsun istiyoruz. Ama malesef yeni evleneceğiz ve masrafımız çok bu yüzden uygun fiyatlı arıyoruz. Önerilerinize açığız.

TCL'in C745 serisini ya da Philips'in PUS8887 serisini beklemeniz gerekecek. C735 ve PUS8807 stoklarda kalmamış maalesef.

@Murat ALA @SevketBuz ben mediamarktta c728 ve c735 buldum ve gidip sordum ve teşir dedi. hepsi mi dedim evet dedi. bunu söylediğinde internet sitelerinde stok yoktu. aradan bi iki hafta geçti c735 stoğa girmeye başladı. ancak internette hiçbir yerde teşir olduğuna dair ibare yok. ben direk sipariş versem acaba teşir malı satma ihtimalleri var mı yasal olarak yapabilirler mi?

@Murat ALA @SevketBuz ben mediamarktta c728 ve c735 buldum ve gidip sordum ve teşir dedi. hepsi mi dedim evet dedi. bunu söylediğinde internet sitelerinde stok yoktu. aradan bi iki hafta geçti c735 stoğa girmeye başladı. ancak internette hiçbir yerde teşir olduğuna dair ibare yok. ben direk sipariş versem acaba teşir malı satma ihtimalleri var mı yasal olarak yapabilirler mi?
Mağazayla tekrar görüşmenizde yarar var.

Mağazayla tekrar görüşmenizde yarar var.

Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ama ben bugün Ankara Vatan Bilgisayara gittim hem c735 hem PUS8807 televizyonlarını buldum. Sıfır kutusu var dediler. Satıcı philips ips panel tcl ise crystal panel o yüzden tcl daha iyi dedi. Kafamı iyice karıştırdı. Sizce de tcl daha mı iyi acaba?

Kuzene PS5 aldık sonra da ondaki sony 49 inçlik 4k 60 hz destekli lcd ile oyun oynuyorduk. Ps5 iyi güzel de oyunların grafikler kötü ondan sonra 60 hz olmasından dolayı da oyunlarda ki o akıcılık yok. Ps4 pro ile çok az fark var. Dedik böyle olmaz biz yeni nesil birşey bakalım. O gece de şansa vatanda sony xr55a75k model oled tv 26 binden 24 e düşüyordu. İşte 2022 model ps5 ile tam uyumlu 4k 120 hz vrr herşeyi destekliyor.

Abartmıyorum yani ama dedim bu ne ya böyle ? oturduk önüne seçim zamanıydı tam öğlen bir başladık taaaa gece yarısına kadar god of war ragnarok oynuyoruz. Kratos böyle şiir gibi akıyor, kılıçlar baltası böyle 120 hz varya görmeniz lazım. Birde oled öyle manzaralar grafikler atmosfer gerçek gibi siyahlar siyah çünkü, şiir gibi akıyordu. Dedim tamam ya bu iş öyle lcd ile olmazmış oled 120 hz vrr destekli adam gibi tv ile bu iş tamamdır.

Ondan sonra geçen ay başka bir arkadaşım ps5 için tv arıyordu birtane philips bulmuş almış. Bu da bu arada miniledli ambilight'ı 4 çevresinde olan 120 hz ve vrr destekli güzel bir modeliydi. Onda da oynadım test ettim ama bana o oleddeki görüntüyü hissiyatı sunmadı. Evet o çevresindeki sahneye göre çıkan ışıklar atmosfer güzel ama oledin görüntü kalitesi insanı büyülüyormuş.

Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ama ben bugün Ankara Vatan Bilgisayara gittim hem c735 hem PUS8807 televizyonlarını buldum. Sıfır kutusu var dediler. Satıcı philips ips panel tcl ise crystal panel o yüzden tcl daha iyi dedi. Kafamı iyice karıştırdı. Sizce de tcl daha mı iyi acaba?
Crystal panel neymiş acaba? Yine sallamışlar her zamanki gibi. Söğütözündeki büyük Vatana mı gittiniz? Pus8807 daha iyidir ama servis işi sıkıntılı maalesef. Seçim sizin. C735 te alınabilecek güzel bir televizyon gayet te oyun oynanır.

Kuzene PS5 aldık sonra da ondaki sony 49 inçlik 4k 60 hz destekli lcd ile oyun oynuyorduk. Ps5 iyi güzel de oyunların grafikler kötü ondan sonra 60 hz olmasından dolayı da oyunlarda ki o akıcılık yok. Ps4 pro ile çok az fark var. Dedik böyle olmaz biz yeni nesil birşey bakalım. O gece de şansa vatanda sony xr55a75k model oled tv 26 binden 24 e düşüyordu. İşte 2022 model ps5 ile tam uyumlu 4k 120 hz vrr herşeyi destekliyor.

Abartmıyorum yani ama dedim bu ne ya böyle ? oturduk önüne seçim zamanıydı tam öğlen bir başladık taaaa gece yarısına kadar god of war ragnarok oynuyoruz. Kratos böyle şiir gibi akıyor, kılıçlar baltası böyle 120 hz varya görmeniz lazım. Birde oled öyle manzaralar grafikler atmosfer gerçek gibi siyahlar siyah çünkü, şiir gibi akıyordu. Dedim tamam ya bu iş öyle lcd ile olmazmış oled 120 hz vrr destekli adam gibi tv ile bu iş tamamdır.

Ondan sonra geçen ay başka bir arkadaşım ps5 için tv arıyordu birtane philips bulmuş almış. Bu da bu arada miniledli ambilight'ı 4 çevresinde olan 120 hz ve vrr destekli güzel bir modeliydi. Onda da oynadım test ettim ama bana o oleddeki görüntüyü hissiyatı sunmadı. Evet o çevresindeki sahneye göre çıkan ışıklar atmosfer güzel ama oledin görüntü kalitesi insanı büyülüyormuş.
OLED bir televizyondan sonra diğer televizyonlar göze kötü gelir zaten. Bambaşka bir dünya OLED.

Bütçemize uygun bulduğumuz Philips 55pus8807 ürününü beko mağazasında sıfır kutulu bulduk. Almayı düşünenler için beko sitesinden mağaza stoklarını kontrol edebilirsiniz. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.

Merhaba Philips için soruyorum aynı model kullanıyorum öğrenme şansınız varsa sizde de Ps5 ayarlarından hdr derin renk çıkışı kapalı/açık ken görüntü canlılığı ciddi farkediyor mu ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri