Anladım evet o zaman şu 4 klimadan hangisini seçmeliyiz burada zikredilen panasanic etherea
mitsubishi heavy diamond
mitsubishi legeand
zeta shira plus
Enerji Verimliliği: Mitsubishi Legend en yüksek SEER ve SCOP değerlerine sahip, dolayısıyla en enerji verimli modeldir.
Mitsubishi Heavy Diamond da yüksek enerji verimliliği sunar ve A+++ enerji sınıfındadır.
Zeta Shira Plus da A+++ enerji sınıfına sahip olmakla birlikte, diğer modellere göre daha düşük SEER ve SCOP değerlerine sahiptir.
Ses Seviyesi: Mitsubishi Legend, iç ünite ses seviyesi açısından en sessiz modeldir.
Mitsubishi Heavy Diamond ve Zeta Shira Plus iç ve dış ünite ses seviyeleri benzer.
Performans ve Kapasite: Mitsubishi Heavy Diamond, daha geniş bir kapasite aralığı sunar, bu da daha geniş alanları etkili bir şekilde ısıtma ve soğutma anlamına gelir.
Mitsubishi Legend ve Zeta Shira Plus da iyi performans sunar, ancak Mitsubishi Heavy Diamond kadar geniş bir kapasite aralığına sahip değiller.
Fiyat ve Değer: Mitsubishi Legend, enerji verimliliği ve düşük ses seviyesi ile uzun vadede enerji tasarrufu sağlar ve daha konforlu bir ortam sunar.
Mitsubishi Heavy Diamond, geniş kapasite aralığı ve yüksek performansı ile dikkat çeker. Zeta Shira Plus, uygun fiyatlı ve enerji verimli bir seçenek sunar.
Kısaca şöyle özetliyim
Enerji az tüketen ve sessizlik için Mitsubishi Legend.
Yüksek performans ve geniş kapasite aralığı için Mitsubishi Heavy Diamond.
Uygun fiyatlı ve enerji verimli bir seçenek için Zeta Shira Plus
Ben sitedeki verilere göre az çok özellik karşılaştırma yaptım hocam karar sizin