Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Panosonic ethera 12000 BTU //////midea all easy pro 12000 BTU

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yunus kurtuluş

Araştırmacı
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
Panosonic ethera 12000 BTU //////midea all easy pro 12000 BTU
Özellikle ısınmak için almak istiyorum adem abi ile bu hususta görüştüm bir kaç ürün tavsiyesinde bulundu kendisine çok teşekkür ederim size de aynı şekilde .
Sizce hangisini almal daha mantıklı olur zira adem abinin midea all easy pro hususunda ki hayranlığını biliyoruz videolarini da izledim. Panosonic de japon malı malum. Ama bu hususu birde burada tartışalım dedim

Mitsubishi legend ne? bende anlamadım
Bilmeyen birine legend dersek piyasada Mitsubishi legendera değilde legend arar durur
Mitsubishi electiric orjinal ürünleri ( legendera ve Kirigamine Zen ) diye biliyorum
Heavy grubu ile orjinal Mitsubishi elektrik ürünlerin kıyas yapılması yanlış olur.
Yani şu 👆 yazı bildiğimiz arap saçı okurken beynim yandı :alala

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240708-005949.jpg
    Screenshot_20240708-005949.jpg
    317.2 KB · Görüntüleme: 18
Abi ikisinde japon firması ikiside dünyada en kaliteli klimalar üreten firmalardan sayılabilir ama isimleri aynı olduğu için japonya aynı isimde iki firmanın ülkede satış yapmasını istememiş oyüzden japonyada sadece mitsubishi elektrik satılıyor mitsubishi heavy ise türkiyede dispirötürü iklimsa olduğu için yeterli ilgiyi görmüyor aksi halde mitsibhi heavy diamond serisini ben dünyada en iyi klimalarda ilk sıralara yazarım
Çok teşekkür ederim 🥰

legendera ve Kirigamine Zen peki hangisini almalıyız üstadlar güzelce acıkladıkar legendra ya yönelmiş ıdım ben ama şimdi kıyas etmemek gerekir deniliyor.
İkiside güzel verimlillik olarak çok benzer ama krigazen in tek eksisi sağ sol flap yönlendirme yok manuel elle yapıyorsunuz çokta önemli birşey değil ama bilgilendirmek istedim

😄😄😄ama bende yazın gayet normal ki belkı vırgulleri eksık kalmıs olabilir bu arada da benım ürün ve ismi hakkımda bilgim yoktu bana ne denildi ise bende onu zikrettim ve legend olarak arama yaptım
Senin yazıya demedim hocam
Mustafa arkadaşımızın yazıya demiştim
Oda düşündüğüm gibi olmuş legend aramışsın😁

Benim tek bildiğim Mitsubishi elektrik ürünlerin en iyileri legendera ve kirigamine zen heavy serisini ayrı olarak biliyorum şimdi başka türlü yorum yaparsam yanlış olur anlayan arkadaşlar yazar

Senin yazıya demedim hocam
Mustafa arkadaşımızın yazıya demiştim
Oda düşündüğüm gibi olmuş legend aramışsın😁

Benim tek bildiğim Mitsubishi elektrik ürünlerin en iyileri legendera ve kirigamine zen heavy serisini ayrı olarak biliyorum şimdi başka türlü yorum yaparsam yanlış olur anlayan arkadaşlar yazar
🤗❤️ Çok özür ozaman bilgiler için çok teşekkür ederim herkese

Aslında bizim burada hava en fazla 0 olur ekşi hiç görmedim ben hatta diye bilirim ki en düşük sıcaklık -2 yada 3
Hocam fiyatları bende bilmiyorum tahmini konuştum ama sanırım 65k varmış 12lik
Hava şartları yalıtım vs bunlar sizin için önemli faktörler
Ben -10 15 e kadar easy pro kullandım ama ordan ötesi için bir tahmin veremem yeri geldi 1 günde olsa -15 te gördüm pro ile ama bu dediğim soğuk ayaz ve kuru soğuk şeklindeydi kar boran yoktu

Kar ile soğuk demek nem demek sık sık defrost demektir o yüzden klima segmenti seçerken dikkat etmek lazım
Panasonic ile midea karşılaştırması adil olmaz her türlü Panasonic önde gelir
Sizin hava şartları ve evin durumuna göre segment lerden birini seçmeniz lazım bence iyi analiz edin şartlarınızı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri