Merhaba özelden de yazmışsınız, diğer konuda da cevapladım buraya da yazayım.
Hocam, ben xbox series s ile birlikte kullanıyorum. Gerçekten konsol konularında 120 hz olması büyük artı. Bir de TCL modellerine göre artısı arkada ki ambilight kısmı. Oyunlarda da daha büyük hissettiriyor ekranı. 11 Kasımda almıştım 50PUS8808'i. 2 ayı yeni geçti. IPS olmadığı için konuda yazıldığı gibi siyah başarımı gerçekten iyi. Bir de şanslıysanız bulutlanma, sehim vs denk gelmezse gerçekten güzel keyif veriyor.
Yalnız bu televizyonun şöyle bir problemi var, gündüzleri ekranı çok yansıma yapıyor. İyi ışık alan bir yer ise ayna gibi kendinizi görüyorsunuz. Alırken ona dikkat etmek gerek. Ben neyse ki problem yaşamadım.
Kumandası biraz hantal ve kullanımına halen alışamadım. Karanlıkta tuşları bulmak çok zor, keşke üst seri philipslerde ki gibi ışıklı olsaydı.
Bir de kumandası illa ki tv ye bakmak zorunda. Yoksa komut almıyor.
Şimdilik gözüme takılan bazı eksileri bunlar. Ama artıların yanında çok rahat tolere edebiliyorum bunları.
Benim tv maceram 2 sene içinde şöyle yol aldı.
1- Mediamarktın kendi markası olan PEAQ 49 inç (çok ucuz diye almıştım.) baya zayıftı sattım. 2999 tlydi.

2- TCL 50C725G diğerinden sonra çok çok daha iyi gelmişti ama, bir türlü verim alamadım. Google tv kısmı çok yavaş çalışıyor aşırı donuyor kablo tv ile uyumlu çalışmıyordu. Görüntü kalitesinden de memnun kalmamıştım. Kasa kalitesi ve şıklığı, kumandası muazzamdı. Onkyo ses sistemi vardı ama kötüydü. 4-5 ayda ona katlanıp zararına sattım. 12 bin civarına almıştım.
3- LG 55NANO766Q, harika bir televizyondu. Görüntü kalitesi kumandası arayüzü gerçekten çok başarılıydı. IPS olduğu için gri ve siyahlarda aşırı gözüme battı. Özellikle geceleri izlerken. 3-4 ay da ona sabredebildim onu da sattım.

Kasa kalitesi çok zayıftı. Ayakları vs stabil şekilde yere basmıyor gibiydi. Siyah problemi olmasa devam edebilirdim bu cihazla aslında. Serviste tabii ki normal diye salladı. 16.500 gibi almıştım.
4- Philips 50PUS8808. Oled almak için çıktığım yolda mağazada diğerlerinin yanında görünce çok hoşuma gitti görüntü kalitesi. Fiyat avantajı ile birlikte oldukça cezbediciydi. Aklımda olmamasına rağmen aldım. Şu an iyi ki de almışım diyorum. Gerçekten görüntü akıcılığı, renkleri, siyahları grileri çok başarılı.
P5 görüntü motoru ile birlikte de oldukça güzel görüntü işliyor. Ambilight başka bir dünya, gerçekten harika. Şimdilik iyi anlaşıyoruz, memnunum. 55 olanı sırf ips olduğu için almadım. Zaten mağazada yanyana gibilerdi ama (bence) bu cihazın görüntüsü daha iyi gibiydi. Belki de ayarları düzgün olmayabilir.
Philips de 19.000'e geldi.
Bir de içeriye alıp tek seferde memnuniyeti çözdüğüm bir cihaz var ki, Samsung M7 43 inç. 7000 tl fiyatıyla 4K VA panel. Gerçekten F/P olarak çok başarılı bir cihaz kendisi. Merak eden olursa onu da anlatırım.
Şu an evde 2 TV philips+samsung, 3 soundbar ile devam ediyorum.