Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Philips 55OLED809

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

carrollshelby

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50-55
Marka Model Bilgisi
Philips 55OLED809
Öncelikle merhaba, Philips 55OLED809 alma arefesindeyim. Şu an kullandığım tv Philipsin Ambilight bi modeli olduğu için ve ambilight özelliğine çok alıştığım için yine aynı markadan devam etmek istedim. Oled denilince LG daha ön plana çıkıyor ama zaten belli bi miktar fiyat farkı var o yüzden LG düşünmedim. Bu model hakkında fikri olan önerisi olan veya kullanmış olup tecrübesini paylaşacak olan var mıdır acaba..

@Murat ALA @Adem Helvacı Vakit ayırabilirseniz sizin de değerli görüşlerinizi merak ediyorum. Saygılar.

LG panelin Philips teknolojisi ile birleşmiş hali işte. Alınır mı alınır ama Philips'in SSH sorunlarını unutmamak gerek.

Burada yazdığına göre tv nin ölçekleme teknolojisi zayıf. Uydu kullanacaklar için uygun değil.
İncelemeyi yapan arkadaş sanırım İngileterede yaşıyor, oradaki tv yanını ile Türkiyedeki tv yayını arasında bi fark olabilir mi yoksa bu ölçekler hep standar mıdır? Uydu yayınında az denemeyecek kadar kullanacağım ama uydu yayınında verim alamamaktan çok endişe etmiyorum neticede uydu yayını, futbol maçları haricinde endişem yok. Çoğunlukla ücretli platformlardan film izlerim.

İncelemeyi yapan arkadaş sanırım İngileterede yaşıyor, oradaki tv yanını ile Türkiyedeki tv yayını arasında bi fark olabilir mi yoksa bu ölçekler hep standar mıdır? Uydu yayınında az denemeyecek kadar kullanacağım ama uydu yayınında verim alamamaktan çok endişe etmiyorum neticede uydu yayını, futbol maçları haricinde endişem yok. Çoğunlukla ücretli platformlardan film izlerim.
Fark olsa da Türkiye'de uydu kalitesi düşük zaten.
Ölçekleme dediği de yayını 4k çözünürlüğünde ekrana yansıtmak olup bu konuda beğenilmemiş. Burada sanırım kullanılan algoritmalar ve işlemciler ağırlıklı sonucu belirliyor.
Ayrıca harici uydu gibi çözümler de düşünülebilir eğer uydu seyretmek istenirse.
Kararı sizin tercihleriniz belirler. Seyretmeyeceksiniz alınır.

Peki satış sonrası hizmetini beğendiğiniz bi marka var mıdır? Bir çok markada satış sonrası mağdur edildim diyen var, LG de düşünüyorum aynı zamanda
Arçelik ve Vestel yerlilerde iyidir. İthal markalarda da BSH (Bosch-Siemens) ve Samsung fena değil. LG maalesef şirket politikaları olarak üzebiliyor. Ha bölgenizdeki servisin sunduğu hizmet güzeldir onu bilemem.

Arçelik ve Vestel yerlilerde iyidir. İthal markalarda da BSH (Bosch-Siemens) ve Samsung fena değil. LG maalesef şirket politikaları olarak üzebiliyor. Ha bölgenizdeki servisin sunduğu hizmet güzeldir onu bilemem.
Bugün Mediamarkt'tan 55OLED809 modelini aldım. Almadan önce ses ve görüntüsünü test etme imkanım oldu hatta tam yanında LG C4 OLED vardı ve aynı anda aynı görüntüyü açtık, sonuç net bir şekilde philips görüntü ve seste açık ara öndeydi. Gerçekten muazzam bi seyir zevki sunuyor. Kurulum yaptırdığımda görüşlerimi aktarmayı düşünüyorum.

Bugün Mediamarkt'tan 55OLED809 modelini aldım. Almadan önce ses ve görüntüsünü test etme imkanım oldu hatta tam yanında LG C4 OLED vardı ve aynı anda aynı görüntüyü açtık, sonuç net bir şekilde philips görüntü ve seste açık ara öndeydi. Gerçekten muazzam bi seyir zevki sunuyor. Kurulum yaptırdığımda görüşlerimi aktarmayı düşünüyorum.

Ben de 65' versiyonunu aldım bugün. Siz kaça aldınız? Samsung s90d aldıktan sonra iade edip bunu aldım. Sebebi Samsung s90d ben aldıktan 1 gün sonra daha da ucuzladı. İade edip tekrar aynısını almak için şubeye gittim. Philips çalışanıyla biraz sohbet ettik. Güzel de fiyat farkı çıkınca içime çok sinmese de philips aldım. Sinmemesinin 2 sebebi var. Biri teknik servis ve tüketici şikayetleri (Adem beyin videoları dahil), ikincisi ise Samsung'a kıyasla nit düzeyleri aynı olmasına rağmen mağazada ekran parlaklığı çok düşüktü.

Ama işletim sistemi, sistem hızı, ambilight ve bunun yanında oled olup daha ucuz olması işi şansa bırakıp bir de ben deniyeyime getirdi konuyu. Cihaz elime sıfır hatalı teslim ediltikten sonrası artık şans göreceğiz. 2 sene sonra almayın kardeşim mi diyeceğim yoksa ben halen sorun yaşamadım mı...

Sizle de iletişimde olalım isterseniz.

Ben de 65' versiyonunu aldım bugün. Siz kaça aldınız? Samsung s90d aldıktan sonra iade edip bunu aldım. Sebebi Samsung s90d ben aldıktan 1 gün sonra daha da ucuzladı. İade edip tekrar aynısını almak için şubeye gittim. Philips çalışanıyla biraz sohbet ettik. Güzel de fiyat farkı çıkınca içime çok sinmese de philips aldım. Sinmemesinin 2 sebebi var. Biri teknik servis ve tüketici şikayetleri (Adem beyin videoları dahil), ikincisi ise Samsung'a kıyasla nit düzeyleri aynı olmasına rağmen mağazada ekran parlaklığı çok düşüktü.

Ama işletim sistemi, sistem hızı, ambilight ve bunun yanında oled olup daha ucuz olması işi şansa bırakıp bir de ben deniyeyime getirdi konuyu. Cihaz elime sıfır hatalı teslim ediltikten sonrası artık şans göreceğiz. 2 sene sonra almayın kardeşim mi diyeceğim yoksa ben halen sorun yaşamadım mı...

Sizle de iletişimde olalım isterseniz.
Merhaba, kesinlikle iletişimde olalım çok memnun olurum, ben 52000₺ ye aldım, yukarıda bahsettiğim gibi LG C4 OLED modeli ile yan yana test ettim çok net şekilde Philips daha kaliteli bi görüntü verdi, ses de aynı şekilde ve sistem hızı apple air play ambilight hepsi cezbediyor, servis konusunda da bölgeden böygeye diğeşeceği fikrindeyim, kendi bölgemdeki servisi araştırdım tv nin oled olmasıyla da risk alabilirim diye düşündüm. Ben bu hafta kurulum yaptırıp kutuya geri koyacağım kendi evime geçmem 5-6 ayı bulabilir ama nasip olursa görüşlerimi buradan bildiririm hem size hem de diğer forum üyelerine.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri