Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Philips 55pus8548 mi 55pus8508 mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

lockdowntr

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
26000
Marka Model Bilgisi
Philips
Değerli abiler ve kardeşlerim, Vestel 55qa9700 modelinde çeşitli sorunlar yaşadım ve iade kararı aldım, şimdi farklı bir marka almak istiyorum, bu 2 model arasında kaldım, farkları neler bilmiyorum, panel bilgisi hakkında bilgim yok, servis hakkında iyi şeyler okumadım, sizin değerli bilgiler ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ediyorum.
@Adem Helvacı @Murat ALA

Değerli abiler ve kardeşlerim, Vestel 55qa9700 modelinde çeşitli sorunlar yaşadım ve iade kararı aldım, şimdi farklı bir marka almak istiyorum, bu 2 model arasında kaldım, farkları neler bilmiyorum, panel bilgisi hakkında bilgim yok, servis hakkında iyi şeyler okumadım, sizin değerli bilgiler ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ediyorum.
@Adem Helvacı @Murat ALA
Valla ben eskiden bunların peşine düşüyor ve panel kodlarını mutlaka öğreniyordum, hatta forumlarda bu koldar ukalalık olmasın ama benim sayemde paylaşılıyordu ama televizyon dünyasından artık o kadar iğrendim ki konulara bakasım gelmiyor. Panel manel bıraktım araştırmıyorum artık kim hangi modeli ne ile üretmiş vs.

Bir gram yahu bir gram kalite ve onur bırakmadılar TV sektöründe.
Televizyonları üretiyorlar mı yoksa kusuyorlar mı belli değil.
Sözde yüksek teknoloji adı altında ürettikleri her şey bildiğin Çin çakması.
Kaliteli Çin olsa başım gözüm üstüne.
Bunları bir de getirip burada Axen Sunny toplama merkezlerinde montajlıyorlar hah tam da tüyü de dikmiş oldular işte :ok

Valla ben eskiden bunların peşine düşüyor ve panel kodlarını mutlaka öğreniyordum, hatta forumlarda bu koldar ukalalık olmasın ama benim sayemde paylaşılıyordu ama televizyon dünyasından artık o kadar iğrendim ki konulara bakasım gelmiyor. Panel manel bıraktım araştırmıyorum artık kim hangi modeli ne ile üretmiş vs.

Bir gram yahu bir gram kalite ve onur bırakmadılar TV sektöründe.
Televizyonları üretiyorlar mı yoksa kusuyorlar mı belli değil.
Sözde yüksek teknoloji adı altında ürettikleri her şey bildiğin Çin çakması.
Kaliteli Çin olsa başım gözüm üstüne.
Bunları bir de getirip burada Axen Sunny toplama merkezlerinde montajlıyorlar hah tam da tüyü de dikmiş oldular işte :ok
Hocam 8508 modelini aldım 55 ekran, 26,800 den 23.800 haftasonu kampanyası ile vatandan, ama panel bilgisi öğrenemem sanıyorum o yüzden size seri numarası atmadım, ama yinede öğreniriz kardeşim diyorsan bana, seri numarası isterim, çokta mutlu olurum hocam.

Hocam 8508 modelini aldım 55 ekran, 26,800 den 23.800 haftasonu kampanyası ile vatandan, ama panel bilgisi öğrenemem sanıyorum o yüzden size seri numarası atmadım, ama yinede öğreniriz kardeşim diyorsan bana, seri numarası isterim, çokta mutlu olurum hocam.
Hayirli olsun ayni tv ye bende almak istiyorum indirim bu hafta magazalara ozelmiydi?

@Adem Helvacı @Murat ALA
Arasındaki farkı 2 gündür araştırıyorum. bulamadım hangi modeli satın aldıysanız yorum yazarsanız sevinirim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri