Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Philips 65PML9008/12 ---- Philips 65PUS8808/12 Hangisi tercih edilmeli ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Majn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Majn

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35.0000 - 40.000
Marka Model Bilgisi
Philips

Philips 65PML9008/12 vs Philips 65PUS8808/12​

PUS cihazını dün akşam aldım fakat PML modeli indirime girdi. İade edip PML almalı mıyım?

Philips 65PML9008/12 vs Philips 65PUS8808/12​

PUS cihazını dün akşam aldım fakat PML modeli indirime girdi. İade edip PML almalı mıyım?
PML9008'deki tam panel bilgisi yok ama 120 hz donanımsal yenileme destekli Miniled bir televizyon. 3 taraflı ambilight var. Bence tek eksiği android olmaması.

PML9008'deki tam panel bilgisi yok ama 120 hz donanımsal yenileme destekli Miniled bir televizyon. 3 taraflı ambilight var. Bence tek eksiği android olmaması
PUS8808 almak daha mı garantili olacaktır bu konumda yoksa PML almalı mıyım? Android olmaması çok üzmüyor en kötü box veya Apple tv ile o açığı kapatabilirim diye düşünüyorum.

37'e almıştım.
Bende pus modelini almistim pml ile aralarında teknik fark goremedim estetik farkları var pus model standlı kullanacaksanız gercekten guzel gozukuyor. Teknik kısmıma daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir fiyat konusunda ise aradaki fark önemli bir meblağ ise ve urun henüz kargoya verilmemiş ise iade edebilirsiniz fakat kargoya verildiyse baya bir zaman kaybedersiniz ve ugrasırsınız secim sizin

Bende pus modelini almistim pml ile aralarında teknik fark goremedim estetik farkları var pus model standlı kullanacaksanız gercekten guzel gozukuyor. Teknik kısmıma daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir fiyat konusunda ise aradaki fark önemli bir meblağ ise ve urun henüz kargoya verilmemiş ise iade edebilirsiniz fakat kargoya verildiyse baya bir zaman kaybedersiniz ve ugrasırsınız secim sizin
PML miniLed PUS Direct Led

Oled dışında hangi marka/model olursa olsun Miniled + yazar cidden güzel teknoloji ben Pml9507 modelini kullanıyorum memnunum 9008 yeni model olmasına rağmen bir arkadaş yazmıştı
1.000 nit Tepe parlaklık (9507'de 1500 nit), Ambilight 3 taraflı 4 değil, Ses sistemi 40W olmuş 9507'de 70W, Imax özelliği yok, Görüntü motoru Düz yapay zeka olmayan P5, İşletim sistemi google, İşlemci 2 çekirdekli 9507'de 4 çekirdek.
Dün mağazada gördüm hoparlörler öne gelmiş kumaş detay ile o hoşuma gitti.

Oled dışında hangi marka/model olursa olsun Miniled + yazar cidden güzel teknoloji ben Pml9507 modelini kullanıyorum memnunum 9008 yeni model olmasına rağmen bir arkadaş yazmıştı
1.000 nit Tepe parlaklık (9507'de 1500 nit), Ambilight 3 taraflı 4 değil, Ses sistemi 40W olmuş 9507'de 70W, Imax özelliği yok, Görüntü motoru Düz yapay zeka olmayan P5, İşletim sistemi google, İşlemci 2 çekirdekli 9507'de 4 çekirdek.
Dün mağazada gördüm hoparlörler öne gelmiş kumaş detay ile o hoşuma gitti.
Yeni model olmasına ragmen nasıl ozellıklerı boyle dusurup yenı model nıyetıne satıyorlar anlamıyorum vallahi

Android olmamasının eksikliğini yaşamayacaksanız gerek yok Android Box'a.
burdaki sitemim markayaydı o fiyatları verip yanına android tv box almak bana saçma geliyor. sırf şu ambilight yüzünden philips bakıyorum ben de, araştırdığım kadarıyla pml9008 işlemcisi vs çok kötü. pus8808 ise dümdüz led ekran. Bunları bir kenara atıp 10k daha ucuza vestel qa9700 ya da q9900 mü alsam diye düşünüyorum ne önerirsiniz

burdaki sitemim markayaydı o fiyatları verip yanına android tv box almak bana saçma geliyor. sırf şu ambilight yüzünden philips bakıyorum ben de, araştırdığım kadarıyla pml9008 işlemcisi vs çok kötü. pus8808 ise dümdüz led ekran. Bunları bir kenara atıp 10k daha ucuza vestel qa9700 ya da q9900 mü alsam diye düşünüyorum ne önerirsiniz
PUS8808 ile Vestel'in modelleri kıyas kabul etmez. Hele konsol felan bağlanacaksa. Ha standart kullanıcı iseniz Q9900+Android Box ikilisi öneriyorum. Neden çünkü giriş segment Android televizyonların donanım ucu ucuna olduğu için zamanla kasma donma oluyor sistemde o yüzden Android işini dışarıdan halletmek daha iyi olur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri