Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi PlayStation 5 Konsolu için TV Önerileniz nelerdir?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

moderx

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
55000
Marka Model Bilgisi
samsung mu
Merhaba üstadlar, PlayStation 5 oynamak için 120 Hz. 55-65'' TV önerilerinizi merak ediyorum.
Samsung Q80B ve Q85C denendi, Game motion özelliği lag yapıyor, mecburen kapalı oynanması gerekiyor. Bu TV'ler haricinde önerilerinizi merakla bekliyorum.
Philips dikkatimi çekmişti lakin, @Adem Helvacı ustamızın videosunu izledikten sonra, TPV servis durumu beni geri adım attırdı.

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
C935 ile Series X kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok local dimming açık vrr açık Allm açık

Merhaba üstadlar, PlayStation 5 oynamak için 120 Hz. 55-65'' TV önerilerinizi merak ediyorum.
Samsung Q80B ve Q85C denendi, Game motion özelliği lag yapıyor, mecburen kapalı oynanması gerekiyor. Bu TV'ler haricinde önerilerinizi merakla bekliyorum.
Philips dikkatimi çekmişti lakin, @Adem Helvacı ustamızın videosunu izledikten sonra, TPV servis durumu beni geri adım attırdı.

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

2 adet Philips 55 inç tv kullanıyorum 55PUS7304 ve 55PUS8807. İkisi de çok iyi TV'ler ve ne vaat ediyorlarsa veriyorlar. Sorun yaşamadığın sürece iyi. Sorun yaşarsan yandın demektir, destek vs yok.

2 adet Philips 55 inç tv kullanıyorum 55PUS7304 ve 55PUS8807. İkisi de çok iyi TV'ler ve ne vaat ediyorlarsa veriyorlar. Sorun yaşamadığın sürece iyi. Sorun yaşarsan yandın demektir, destek vs yok.
Teknik destek konusunda Adem hocanın videosunu izledim çok berbatlarmış ondan dolayı korktum philips'den açıkcası. Teknik Servis olayını çözebilirse alınabilir ama yaşanan ilk sıkıntıda firma suçunu kabullenmiyorsa ağır sıkıntı, uğraş dur ondan sonra.

Teknik destek konusunda Adem hocanın videosunu izledim çok berbatlarmış ondan dolayı korktum philips'den açıkcası. Teknik Servis olayını çözebilirse alınabilir ama yaşanan ilk sıkıntıda firma suçunu kabullenmiyorsa ağır sıkıntı, uğraş dur ondan sonra.

Maalesef şu an uğraşanlardan biri benim hocam.

Peki hocam, Fifa veya pes gibi oyunlarda, Degaj dikildiği zamanki bulanıklığı bu söylediğiniz özellikler açıkken azaltıyor mu görüntü de iyileşme sağlıyor mu yani?
Series x kullanırken fifa 23 ile bu saydıklarım açık iken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum bunun sebebide konsolunda bu özellikleri taşıması. Diğer türlü series x yokken one x kullanıyordum ondada epey fifa 19 oynamışlığım vardır (3 sene) ondada panelin sırıttığını hiç hatırlamıyorum. Önceki nesil konsollar(360, one x, ps3, ps4 pro) artık odamdaki diğer tvye(Sony 43w805c) bağlı.

Series x kullanırken fifa 23 ile bu saydıklarım açık iken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum bunun sebebide konsolunda bu özellikleri taşıması. Diğer türlü series x yokken one x kullanıyordum ondada epey fifa 19 oynamışlığım vardır (3 sene) ondada panelin sırıttığını hiç hatırlamıyorum. Önceki nesil konsollar(360, one x, ps3, ps4 pro) artık odamdaki diğer tvye(Sony 43w805c) bağlı.
Teşekkür ederim hocam. TCL 935 modelinin 75 incten aşağısı yok sanırım piyasada kontrol ettim de 65 ve 55 modelleri şuan piyasada yok sanırım.

Samsung televizyonumda hareket iyileştirme özellikleri kapalı. Ne hareket izi var ne de lag var. Sadece game mod açıyorum 120 hz vrr kullanıyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri